Allmänt

Patricia 22år❤️

Det är obegripligt, men idag fyller min näst äldsta unge 22 år ?

Hon firar det med att jobba en ”långpanna” på Texas Longhorn och sen gå ut och svira.

Det är hennes sista dag där, hon har sagt upp sig för hon är less. På många saker. Men kanske mest på vissa 😉 Det blir ingen förändring och de är många som slutar/ har slutat. Ledningen borde tänka efter varför.. men restaurangbranschen är inte så schysst. Det finns alltid nytt folk.

Kanske inte så bra men vaddå 😉

Det är Texas förlust helt klart eftersom hon är en grym servitris.

Om ni äter där i dag så glöm inte att gratta henne ?

Jag är så stolt över den här donnan. Hon har varit min högra hand sen jag blev dumpad. Utan henne hade det varit väldigt mycket svårare på så många plan.

Vi har haft sådana jäkla duster i hennes tonår att de säkerligen hördes ända till ekvatorn, hon har alltid varit impulsiv och ibland helt knäpp;)

Hennes egna ord fö. Så ingen behöver gå i taket 😉

Jag älskar dig Patricia ❤️

Vi sjöng för henne, och hon fick lite presenter. Hon tyckte inte hon behövde ha något men hallå? Man ska få paket när man fyller år. Det borde vara lag på det, om det sen är från någon annan eller från en själv det är inte så noga.

Jag köpte en jättefin väska igår till henne som hon genast bytte till, och en pyamas. Den här tjejen gillar att mysa runt här hemma i komfortabla outfits 😉

Världens bästa Patricia helt enkelt ?

Kommentarer

  1. Cina

    En Grattishälsning till Patricia o en extra guldstjärna för att du ställt upp så fint för Morsan din o alla dina syskon. Det glömmer de aldrig o är vuxenpoäng om något☺. Lycka Till på jobbfronten!

  2. Camilla Theres Lorentsen

    Så underbart fin å gott att hon står upp å gör det som är bra för henne. Hoppas hennes dag är super. Kram från mig i Strömstad.

  3. Camilla Theres Lorentsen

    Så underbart fin å gott att hon står upp å gör det som är bra för henne. Hoppas hennes dag är super. Kram från mig i Strömstad

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing