Okategoriserade

Familjedag ❤️

Förlåt att jag tjatar, men idag var vi ju på Aladdin 🙂

En musikal som vi fick en inbjudan till från Dröse och Norberg, tusen tack!

Jag är så happy att jag fick ta med hela familjen för på så vis fick vi en härlig eftermiddag och kväll ihop. Patricia och Robban var inte helt på topp och valde att stanna hemma men i deras ställe kom syrran och Marcus:)

Ohana❤️

Janelle Corrinda Novalie Trixie Lovelia Jordan Jamie Marcus och syrran 🙂

Av nån anledning jag inte riktigt minns ville vi åka tåg, mest för att det alltid känns knöligt att hitta parkering i Stockholm. Tåg är ju perfekt dessutom när man ska till Stockholm waterfront där musikalen var, det ligger ett stenkast bort. Ett tjejkast;)

Jag kom plötsligt på när jag satt på basketen att jag inte fick rum med alla i bilen, vi måste ju ta bil ner på stan för buss ruinerar en😱

Funderade på att fulköra.. alltså att knö in åtta personer på sju platser men då mötte jag precis en polisbil… haha, nä jag funderade inte på det, jag är noga med säkerheten i bilen och alla ska sitta bältade och fina. Även Doris när hon är med. Men tanken föresvävade mig att det vore enkelt. I stället körde jag ner Lovelia och Trixie först till stationen och så fick de vänta där medan jag hämtade nästa omgång. Inomhus:)

Konstaterade att det tar 25 minuter till stan och hem igen, och det var inte ens rusning, men mycket bilar. Trodde det tog typ en kvart, drygt. Hämtade de som måste sminka och fixa sig mest – Corrinda Novalie och killarna:)

Släppte av dem på stationen och åkte och parkerade. Syrran och Janelle stod på parkeringen och väntade när jag körde in så vi fick sällskap på promenaden.

Vi köpte bullar på Pressbyrån men syrran hade köpt cola på sin affär hemma och halade sen upp flaska efter flaska 😉

Pressbyrån är mkt men inte prisvärda 😉

Jag messade till Therese att vi var på väg och de satt och käkade så vi sa att vi hörs när vi är framme.

Jamie:) och ja, samma jacka idag igen 😍

Resan med tåg tar 40 min och vi var framme en god timme innan det började men hade sån tur att de öppnade dörrarna nån minut efter att vi ställt oss och hoppat för att hålla värmen 🙂

Jordan ville inte vara med på bild så jag hotade med att han inte fick följa med in 😂Det är väl PK och Good parenting;)

Han överlever 😉

Vi gick på toa och sen kom Therese med Kidh Ellah och Constantin, och killarna började skena runt. Kidh var snabbare än Jamie som blev alldeles förvånad 🙂 han brukar vara snabbast. Kul att hitta sin överman när man gillar honom 🙂

Vi tog plats i salongen

Och så började det.

Markolioo, Claes Malmberg, Kim sulocki, Charlie grönvall och Renaida med en stor ensemble.

Supersvårt att fota, men älska Kim som kamel:) och Claes som guldfärgad ande:)

Alla var grymma! Det var en kul musikal med massa skämt, en del usla och andra superkul. En annorlunda Aladdin som inte följde Disneys variant och det var heller inte de sångerna, lite besvikelse från några av ungarna först men det var ingen big deal. Jag tyckte den var toppen 🙂

Och mattan ….😂

Underbar lösning! En galen halvnaken man i gula blöjliknande små byxor personifierade mattan. Genialt:)

En obligatorisk paus som på de flesta föreställningar och så körde den igång igen. Syrran som läst bara Grönvall undrade vart Nanne var? Jag hojtade att det ju inte var Nanne Grönvall utan Charlie:)

När vi sen reste oss när det var slut kastade jag en blick bakåt. Gissa vem som satt PRECIS bakom oss? Ja just det, Nanne 😂

Hoppas hon inte hörde 😉

Andra akten så satt Jamie i mitt knä för han såg inte, och han är rätt tung så jäklars vad ont i knäna jag fick, jag fick liksom böja och sträcka för att få dem att lossna 😉

Vi gillade Aladdin! Funderar ni på att se sen så gör det 🙂

👍

Vi hade inte ätit så vi bestämde att Donken blir bra! På stationen. Men för fasen jag glömmer alltid att det måste vara världens mest långsamma restaurang! Jag hade en enkel beställning – 3 dubbel cheeseburgare meny. Två Happy meal och en vegan meal.

Jag tror att alla som kom in efter mig fick sin mat före .. de hade som vanligt usel koll på ungefär allt. Det tog nästan 20 minuter från att jag fått kvittot tills dess jag fick maten. På MC Donalds! Jag har varit på mcd i alla världens hörn 😉 och aldrig tar det så lång tid som på Stockholms central.

Vi missade tåget på grund av deras jävla lusande så vi fick vänta över en timme på nästa. Påminn mig om att aldrig äta där igen. Jag visste liksom att det fanns en anledning att jag inte varit där på länge 😂

Att fördriva en timme bara sådär mellan 20-21 är tråkigt men vi hade ju kul sällskap infalla fall 🙂

Till sist kunde vi kliva på vårt tåg, och även om jag alltid vill göra rätt för mig så känns det surt att ingen konduktör kollade biljetterna varken dit eller hem. Hade kunnat spara 500kr;) Vid närmare eftertanke var det länge sen jag fick visa biljetten..

Vad är det för sparskit? Jag vill ha en konduktör. Eller så vill jag veta att ingen kollar biljetterna så jag kan skita i att köpa 😉

Hemma så kom Simon och hämtade Janelle och syrran körde hem Corrinda och Marcus till mig så jag slapp köra dubbla vändor ❤️

Väl hemma så var klockan halv elva så set var bara att hoppa i säng. Jag ska snart krypa ner jag med men fastnade med Bruce Willis och RED.

Men snart så!

Hoppas er helg varit trevlig:)

Vi hörs alldeles snart igen, men för nu – Natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing