Okategoriserade

Han är här nu❤️

Vet ni då?

Janelle har blivit mamma och Simon pappa. ❤️

Jag har blivit mormor och alla barnen mostrar och morbröder.❤️

Han är drygt sex timmar på bilderna.

På övertid ramlade han äntligen ut, det blev nog v.41+3, och han är helt underbart ljuvlig. Det blev en augustibebis i alla fall:)

Alla mår bra och jag ska berätta mer sen men givetvis ska Janelle själv få göra det först. Men de måste få vila upp sig och komma ikapp med allt. Få landa, av flera anledningar. Sen kommer hon berätta om det hela.

Han har fått ett jättefint namn, vi alla älskar det, och han är vägd men inte mätt. Eller nu är han väl det kanske men inte när vi hälsade på dem. Alla var med, även Robban som inte är med på bild:) Ja, vi hade fått tillåtelse att komma allihopa.

Jag fick låna det lilla pyret och alltså ??

”Så, du är hos mormor nu, nu kan inget ont hända dig.”

”Jag vet det mormor. Du är världens bästa mormor.” Ni ser ju att han tänker det:)

Sen åkte han mellan famnar en stund och somnade gott. Han är pigg och alert och kikar så stadigt in i ens ögon med den där blicken som nyfödda har. Den som får en att undra hur de kan ha all jordens visdom fast de föddes nyss. Och hur kan en nyfödd bebis dofta så gott? ❤️

Nyblivna farmor kom också upp samtidigt som oss och den här lilla ungen har verkligen massor av folk omkring sig redan som älskar honom villkorslöst.

Nu hoppas jag att natten blir bra för dem alla tre, de är kvar på BB ett tag.

I morse vaknade jag som bara mamma men nu är jag mormor också. Det är stort:)

Stort grattis till Janelle och Simon till en fantastisk ljuvlig underbar liten son ❤️

Vill ni gratulera henne så hittar ni hennes blogg här

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentarer

  1. Malin

    En sån fin liten kille! Grattis till er alla.

    Han ser så gosig, slät och rosig ut, kan inte låta bli att undra om han är född ”den gyllene vägen” (kejsarsnitt alltså).

  2. maria

    Grattis mormor <3 Det är något speciellt med första barnbarnet, är mormor till en tjej som fyller 6 nästa vecka o väntar på att få bli farmor åt en liten kille i oktober.
    Maria i Skåne

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing