Okategoriserade

Jag har deadlines 😂

Sorry för tystnaden här, jag tror att jag saknar er mer än tvärtom:)

Jag har haft några deadlines nu, och massa sista-minuten-grejor att fila på. Det hjälper inte att det är jul om några veckor som stressar lite. Fattar inte hur det funkar det här, men hela november går och man bara väntar på att få sätta igång med att julpynta. Så vips är det första december och nån dag senare julafton. 😂.

Och man står där och bara: ehhhh va??

Jag hinner liksom inte med. Det finns så mkt mysigt och kul man borde göra men jag tycker mest jag ligger efter och försöker hålla näsan ovanför vattenytan. Och det är samma visa varje år:)

Men jag ska göra klart de här deadlinesen, sen är det föreläsningsdag i Växjö på fredag och sen är det nog rätt lugnt med plugg över jul och nyår. Ja på så vis att deadline ligger rätt långt fram, men man kan knappast softa misstänker jag.

Jag betar av helt enkelt.

.

Jag har ju saker att berätta också!!

Ni som följer mig på instagram vet redan, ni som inte gör det – Gört 😜

Och så får jag inte glömma att berätta om hur himla bra det är med jordfelsbrytare… fast jobbigt när allt blir svart.

Nej nu måste jag hoppa i säng, det har varit en lång dag idag. Men jag hoppas på att vara klar med det mest akuta i morgon så då borde vi höras !

Till dess – natti natti 😍

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing