Okategoriserade

Jag har deadlines 😂

Sorry för tystnaden hÀr, jag tror att jag saknar er mer Àn tvÀrtom:)

Jag har haft nĂ„gra deadlines nu, och massa sista-minuten-grejor att fila pĂ„. Det hjĂ€lper inte att det Ă€r jul om nĂ„gra veckor som stressar lite. Fattar inte hur det funkar det hĂ€r, men hela november gĂ„r och man bara vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ sĂ€tta igĂ„ng med att julpynta. SĂ„ vips Ă€r det första december och nĂ„n dag senare julafton. 😂.

Och man stÄr dÀr och bara: ehhhh va??

Jag hinner liksom inte med. Det finns sÄ mkt mysigt och kul man borde göra men jag tycker mest jag ligger efter och försöker hÄlla nÀsan ovanför vattenytan. Och det Àr samma visa varje Är:)

Men jag ska göra klart de hÀr deadlinesen, sen Àr det förelÀsningsdag i VÀxjö pÄ fredag och sen Àr det nog rÀtt lugnt med plugg över jul och nyÄr. Ja pÄ sÄ vis att deadline ligger rÀtt lÄngt fram, men man kan knappast softa misstÀnker jag.

Jag betar av helt enkelt.

.

Jag har ju saker att berÀtta ocksÄ!!

Ni som följer mig pĂ„ instagram vet redan, ni som inte gör det – Gört 😜

Och sĂ„ fĂ„r jag inte glömma att berĂ€tta om hur himla bra det Ă€r med jordfelsbrytare… fast jobbigt nĂ€r allt blir svart.

Nej nu mÄste jag hoppa i sÀng, det har varit en lÄng dag idag. Men jag hoppas pÄ att vara klar med det mest akuta i morgon sÄ dÄ borde vi höras !

Till dess – natti natti 😍

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing