Okategoriserade

Gosigt❤️

Det går åt väldigt mycket tid åt att bara titta på de nya bebisarna här hemma:).

När de röjer så är de så roliga och när de sover så söta att man inte kan låta bli, man måste titta och klappa.

Idag lade sig Selma tillrätta.

Jag flyttade henne lite.

Och fick sen skriva långsamt och omständligt, för att flytta på henne fanns ju inte❤️.

Jag har försökt få bort allt plugg som är denna veckan för att kunna ägna mig åt juligare saker sen. Nu ska jag bara skicka in dem i morgon och sen hittar jag väl nåt jag missat som vanligt;)

På fredag ska jag till Växjö igen, tåget går 4.54, och jag måste boka taxi i morgon. Finns ju inget p-garage som öppnar så tidigt och det är vad jag vet enda stället som har nån form av dygnstaxa. Annars kostar taxin mindre än parkeringen 😱. Stört!

Buss vågar jag inte lita på.

Men det ska bli kul!! Det enda tråkiga är att jag missar att barnvakta lilla Jack, men Corrinda och Patricia är desto lyckligare som får det ärofyllda uppdraget. De har längtat länge:)

Janelle skickade den här bilden i kväll. Jack älskar den lilla kaninen, det är nån grej som mina killar hade. Nån Briogrej, bara att slänga i maskinen så är den fix färdig för att tugga på:) Pyjamasen köpte syrran till honom i Paris, och den är så söt den med. Don efter person liksom.

.

Igår när jag satt här, mitt i natten och skrev i tysthet så brakade det plötsligt till. Jag lättade från soffan och alla djuren flög en meter minst. Det sa BOM KRASCH KRAS… och dörren som Jamie gjorde illa sig på, som stått ute för att jag ska ta bort resten av det trasiga glaset men inte hunnit,det är en ram av lister som måste bort, och jag har behövt assistans, blåste omkull. Så problemet är numera löst, glaset lossnade så fint så😂🙈.

Det var tur att den föll som den gjorde, det hade lika gärna kunnat sluta med en trasig fönsterruta in till huset…

Nu har jag plockat glas, sopat glas och mest troligt kommer någon ändå att få glas i fötter eller tassar. Glassplitter är skit. Glassplitter på stenplattor är dessutom nästan osynligt.

.

Nej jag måste få visa er lite mer kattungar❤️

De älskar Jamie.

Sätter han sig så kommer de och gosar in sig. Jamie är överlycklig och stolt som en tupp, och sitter still så länge som de kräver det.

Corrinda skickade den här när jag var och tränade.

Alltså det är så himla gulligt när de ligger och håller om varandra. Så gjorde Smulan och Zlatan med när de var små, och ganska länge sen med.

De tar sig mer och mer friheter, hoppar upp högre och går större lovar i huset. Idag har de checkat in Robbans rum, killarnas rum och badrummet.

Just nu sover de,

Och det ska jag med göra:)

Vi hörs snart igen😘😘

Kommentarer

 1. Mie

  Vilka gulliga små dunbollar du fick av dina goa barn. Lycka Till mé nya familjemedlemmarna. O vad håg blev besviken vid 12; idag igen, ingen live o som jag längtar. Har i o för sig märkt de 2 gångerna ni sänt nu efter sommaruppehållet att Mirka inte verkar helt fått lusten tillbaka. Känns lite besvärad o typ tvingad. Så ni kanske ska flagga för paus några månader så kanske hon får lusten tillbsks. Hon skämde ju bort oss alls mé varjedagslive under sommaren som kanske nu i efterhand va dumt, för nu blev det tvärstopp helt istället. Men om ni tar paus är ni kanske gulliga o flaggar här på bloggarna eller insta att ni kör igång igen, så missar man inte om ni vill fortsätta sen när Mirka får livslusten tillbaks👍. Önskar redan nu God Jul i förskott till Dig o dina fina ungar o du får hälsa vidare detsamma till Mirka med hennes gäng🎅🎄🎁

 2. L

  Jättesöta katter.. Ett hem utan katt är inte ett hem,
  men du, hur gamla är de… jag tycker de ser liksom lite ”stora” ut. De kattungar vi har haft tycker jag har varit pytte pytte små när de kommit hit.
  Har haft åtta som mest men nu har vi två.

 3. Mia

  Så söta kattungar du fått. I år tror jag att du kommer få se en riktig julgransdans med två kattungar i granen som jagar runt efter kulor och annat roligt.

 4. Marie

  De är jättesöta, vilken härlig present. Min katt låg halva dagen under soffan när hon kom till mig. Sen vågade hon sig till sovrummet där intog hon sängen som jag bestämt mig för att hon i te skulle få tillträde till. Den kampen förlorade jag ganska omgående 🙂 Tyvärr fick jag ta bort henne för 3 år sen 🙁 Sugen på ny katt men reser mycket så får se hur jag gör.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing