Okategoriserade

Det här med barnbarn ❤️

Det är inte min paradgren att kliva upp åtta en lördag, men när man möts av en happyhappy Jack så känns det mer än ok:)

Han fortsätter vägra ersättningen 😂 ser ut som jag erbjuder diskvatten eller nåt.

”Ge dig mormor, jag vill inte ha!”

Så det blev gröt och päronpure’ 😁

Sen sova lite.

Och sen leka lite.

Tittut är kul:) och Jamie är superkul, bra lekmorbror det där.

I sängen sitter han stadigt och bra.

Och vi har promenerat i solen till Ica.

Nu har han sovit en stund i vagnen, och jag passade på att sitta mer näbben i solen.

Jag har träningsvärk efter igår så det dör utmärkt med ett halvdant pass:)

Och jag har ont i armvecket efter Jacks bilbarnstol 😂😂

Men nu fortsätter vi dagen med pannkakslunch! Kan man äta pannkaka när man är sju månader? Tror mina gjort det:) Bra minne men kort!

Hörs sen!

Kommentarer

  1. Norrländskan

    Min gosse totalvägrade ersättning redan vid 5 mån ålder. Gick bra om han vaknade på natten men absolut inte på dagarna. Så tror de är individuellt, han fick börja plockäta kring 6 mån ålder o fick i sig de han själv satte i munnen. Vill dem smaka så låt dem smaka sa våran bvc sköterska. Plättar/pannkakor är en stor favorit hos våran kille och vi äter de minst en gång i veckan numer så otroligt lätt med mat som alla kan äta 🙂 Han är snart 10 månader.

  2. Therese

    Mina barn har vägrat barnmat från 6 månaders ålder. Då var det välling och vanlig mat som gällde, inklusive pannkaka🙂

  3. Marie

    Man kan ge ägg till så små bara bra de får pröva ägg, ju tidigare ju större chans man ej utvecklar födoämnesallergi mot ägg. Samma med fisk och nötter. De barn som ätit fisk inan 6 månaders ålder har mycket mindre risk utveckla fiskallergi och astma. Och ju fler smaker du serverar när de är riktigt små gör de mer mottagligare för andra smaker som äldre.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing