Okategoriserade

Gyllene Tider😍

Jag är alldeles för trött och GLAD för att skriva nåt just nu.

Men jag älskar Gyllene Tider.

Jag älskar Per Gessle.

Snacka om att ALLTID leverera. Och ljudet😍😍omg!!! Helt perfekt!

Så, ni kan förvänta er GT40 snack här i morgon, nu ska jag sova, och drömma vackra drömmar, om en Per jag aldrig slutar älska 🙂

Men 40 år…. jo men tjena. 🙈😂 Jag var liksom med från start😜.

Nej, nu sova! Jamie fyller år i morgon så jag måste försöka vakna före honom 🙂

Natti natti !!

Kommentarer

  1. Malin

    Såg dem i Skövde i fredags och de var grymma 😍 känner din känsla hela vägen hit! Hoppas ni slapp regnet dock, det gjorde inte vi 😂 men vad gjorde det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing