Okategoriserade

Husvagns fashion ?

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

När jag packade för att åka hit så måste jag ha varit både färg och mönsterblind?

Jag brukar försöka tänka att allt ska passa med allt. Den här gången passar inget med något. Vet inte om jag ens har tänkt? Eller om jag tänkte att det är skitsamma, jag är ändå bara i husvagnen. Eller kanske en förhoppning om att inte behöva använda långa byxor kanske. Tja, vem vet?

Vad sägs om kombon kamouflage och blommigt?

Notera även fopporna med raggsockor i ?.

Byxorna hittar jag inte längre, men de finns i leopard eller enfärgade. Jadå, jag har jackan i samma mönster med mig, men försöker undvika att ha dem ihop. Jag känner mig för mönstrad 🙂

När vi skulle gå till affären så rotade jag länge i väskan. Nog för att vi är i Norberg och här verkar det krävas betydligt mer än fula klädkombos för att nån ska höja på ögonbrynet, men ändå. Man har väl nån slags stolthet;) Snåla med leenden är de också. Herregud jag är inte van vid att kassörskorna ser ut som de sålt smöret och tappat pengarna. Totalt uttryckslösa ansikten. Så jävla tråkigt kan det ju inte vara att sitta i en kassa? Jag ler, hälsar och tackar och de rör inte en min.

Kanske borde gått i kombon över ändå 🙂

Så fick de något att dra på munnen åt.

I stället svidade jag om till svarta byxor.

Och kände mig lite mindre som en mönsterchock 😉

De här byxorna har jag visat er i kamoflaugemönstrat, men de har varit slut. Nu finns de!

Kamo.

Svarta

Båda är tunna och supersköna. Med tanke på att jag har med mest mönstrade överdelar så är jag glad att jag inte tog med de i kamoflauge?

För varje 500kr man handlar för får man nu 100kr rabatt, använd kod 1907.

Jag har varit vaken sen halv sju i morse, och släckte lampan vid halv tre. Vaknade av ett djävulskt regn efter nån timme och sen ytterligare ett vid halv sju. Trixie flög upp och drog igen takluckan för det regnade in rätt så rejält;)

Man känner sig ganska liten, det låter enormt mycket i en husvagn av minsta lilla duggregn. Förstå då hur det är av störtskurar deluxe ?Givetvis var jag kissnödig så det gick liksom inte att somna om. I stället låg jag och surfade och läste till strax efter nio då jag inte kunde ligga kvar längre. Iväg på toa och sen åt jag frukost i min ensamhet. Barnen fick sova och kom upp efter tio.

Idag lovas det inte mera regn men mulet. Hade varit perfekt för intervaller men alla träningskläder är välsköljda?. De hängde ute eftersom de inte torkat efter gårdagens bad/tvätt. Nu droppar det om dem så jag ska i alla fall gå och vrida ur dem så de har en chans att torka.

Sen får vi se vad dagen bjuder på helt enkelt. Vi hörs garanterat lite senare 🙂

Nu – tretår!! Har minsta koppen idag för de andra är inte diskade ?

Men den är god att dricka ur så då får det bli flera koppar 🙂

Hörs snart!!

Kommentarer

  1. Ulrica

    Detta var lite sjukt! Såg en bil passera bommen här på campingen i Norberg tidigare idag och föraren såg precis som dig men det kan det väl inte vara tänkte jag! Har inte läst några bloggar på några dagar och så trillar jag in och läser på din blogg att du är i Norberg så det var alldeles säkert dig jag såg förut! 🙂
    Så jäkla lustigt! En liten parantes bara! Tack för en bra blogg!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha, jag är här och jag körde ut med bilen idag så det var nog alldeles säkert jag 🙂
      Tack!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting