Okategoriserade

Lejonkungen❤️

Innehåller annonslänk för Matsmart.

.

Vi har ju fått en 4d bio här i Uppsala. Nordisk film. Jag tänker inte säga att jag aldrig mer ska gå på SF men just nu är Filmstaden i Uppsala sunkig as fan. Det har den varit länge, och innan de renoverar den är jag inte så sugen på att gå dit om jag kan välja Nordisk film. Samma pris – extremt mycket bättre:)

Inget samarbete men jag är helt öppen för det😂🙈.

Okey, jag har varit på NF flera gånger, dels ensam med Mirka, med syrran och även med olika konstellationer av barn. Jag har velat se 4d men eftersom det är rätt mkt dyrare och jag inte känt att jag velat skaka omkring till de filmer jag velat se så har vi avvaktat. Men nu sa Corrinda att Lekonkungen gick i 4d så då jäklar kände jag att det var dags:)

Ingen av oss har varit på det så det blev premiär för oss alla.

Efter att ha andats djupt och länge så köpte jag nio biljetter. Till samma kostnad som jag kunde köpt en liten tv för😂.

Sextonhundra spänn!! Ett tusen sexhundra kronor, för att gå på bio. Jorråmentjena.

Men vi var nio stycken som sagt. Biljetterna kostar runt 200kr styck, barn är lite billigare och jag, som är äldst, är student och utnyttjar det såklart:)

Ungarna har varit väldigt tålmodiga och förstående hela sommaren… eller fan hela året, som ju varit skit. De (och vi )var värda sextonhundra pickadoller😂

Patricia, Corrinda, Novalie, Trixie, Lovelia, Jordan, Jamie och syrran, och jag då, susade dit. Jag har testat 4d, sett trailers, och tyckte att vi kanske kunde skippa popcorn:) Bion gick dessutom 12.05 så det var ju typ strax efter frukost;)

Alla gick märkligt nog med på det och det var rätt skönt att inte mugga in massa. Hur mkt som nu hamnat i munnen och inte på golvet…🙈

På bion såg killarna en favorit, en av mina kärlekar.

Starlord. Guardians of the Galaxy, Chris Pratt. Supersnygg😍. Ser ut som Jamie gjort nåt han inte borde 🙂

Vi satte oss förväntansfulla i stolarna och jag erkänner villigt att jag var lite nervös:)

Man sitter ihop fyra och fyra. Jag hade valt platser ute på en kant för jag vet att Jamie kan vara lite känslig för karuseller:) Sa att om han tyckte det var läskigt kunde han sätta sig i trappan intill mig. Jag har ingen aning om man får det, jag tänkte fråga men kände att det var bättre att bara göra🙈

Det är alltid en liten trailer om NF innan filmen och då började stolarna röra sig. Corrinda skrattade så högt att hon nog hördes över hela salongen. Innan det börjat alltså 😉

Det var så coolt!! Fyra D effekten var alldeles lagom, tveksamt om jag vill se en tokaction men jag ska testa med nån stor unge. Jag vet att Mirka såg Grindewolds … öh vad den nu heter, andra filmen om Fantastiska vidunder, i 4d och tyckte att det var lite … mycket:) Jag förstår nu:)

Men Lejonkungen var fantastisk❤️Redan i inledande scenen så trillade tårarna för den är ju så vacker. Man åkte runt i stolarna på ett mysigt sätt, och i actionscenerna var det lite bumpigt:)

Jamie satte sig i trappan efter en halvtimme och efter drygt halva filmen gjorde Novalie honom sällskap, jag tror hon blev lite åksjuk. I början tyckte jag det var lite obehagligt att inte ha kontroll men man vande sig snabbt och efter en stund var det härligt. Man får regn i ansiktet och det luktar vårtsvinsprutt;)

De två timmarna gick snabbt och alla var helt lyriska efteråt.

Man kan provsitta deras recliner stolar utanför:)

Det är himla mysigt att gå på bio, även om det svider i plånboken 😂

.

Vi åkte hem och satt en stund ute i solen innan det var dags att åka och träna. Anders och Cirkelfys soft.

Passet gick bra, inga konstigheter, och idag var det inte fullt av balla grisar i rummet med armgångsstegen, så vi avslutade där. Man vet att man ser stark ut när en vilt främmande man stannar till, tittar när jag går armgång, med vändning, och sen tillbaka, och sen ger en tumme upp och leende säger ”BRAVO!”

Det ska jag leva på ett tag😅förutom det faktum att det faktiskt kändes starkt💪🏼. För inte så länge sen kunde jag inte gå alls, än mindre vända:) Inget är så kul som när man blir bättre. Målet är ju att göra pullups a la Linda Hamilton i Terminator 2:)

Jag har en bit kvar, kan man säga..:)

.

Jag har köpt en kul grej på Matsmart:)

Ett tandblekningspulver🙂

Det är nåt som jag hört mycket om, kol som ska göra tänderna vitare, utan att skada emaljen och så. Jag som får värsta ilningarna i tänderna om jag inte använder typ sensodyne, tyckte det lät bra. Och det är det:)

Men holy smoke vad galet det är att borsta tänderna med svart kol 😂🙈. Jag kör dubbelborst för säkerhets skull, först vanlig tandkräm sen den här.

Att den är nästan gratis gör ju inget heller:)

Jag har beställt en var till de större tjejerna som tyckte att de ville ha det, och det känns som det där pulvret räcker i en evighet.

Sen hade de olika tandkrämer och tandborstar till finfina priser så jag har bunkrat:)

Matsmart är smart 👌🏼

.

I morgon, om Gud vill och tygen håller så åker vi till husvagnen några dagar. 🙏🏻

Det ska bli härligt ändå. Syrran är med för första gången, och det blir nog sista med för i år. Men då får vi utnyttja det! Vi vill se vicenterna och Bagheera outleten måste besökas. Fika nånstans med såklart:)

.

Nu ska jag kolla film med barnen, Toy story, jag har aldrig sett den, men hittills är den kul:)

Vi hörs snart!!

Natti natti 😘😘

Kommentarer

 1. Kristina Å

  Tänkte tipsa om billigare biobiljetter. Om jag loggar in på min bank och sen väljer kort ( jag har bankkort med master card hos Handelsbanken) så finns där förmåner och erbjudanden. Där finns förutom biobiljetter för 99 kr också massor av andra bra erbjudanden på allt möjligt. Kanske inte funkar på 4D men ändå, billigare vanlig bio och det har vi använt massor av gånger. Lejonkungen har jag också hört ska vara riktigt bra.

 2. Pia

  Tipsar om fiket i Ängelsberg, kan det heta Utsikten? Vid Nya serveringen. Finns ett fint och skitdyrt fik i Virsbo också men det är fullt av skitnödiga stockholmare som kallar varann för ”bubbis”. Tror det heter Genbergs Cafe.
  Annars finns ju mejeriet i Karbenning strax utanför Norberg. Inte just nåt hembakt men finns goda ostar och marmelad.

 3. Sanna

  Köpte oxå det där pulvret!😁 velat testat länge men inte velat lägga så mkt pengar. Men 15kr va helt ok!😂 Jag kände o såg skillnad på tänderna efter redan första ggn 👌🏻 men kör oxå den vanliga tandborstningen först då jag tänker att pulvret är mest till de tänder som syns 😂🙈 hahaha!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing