Okategoriserade

En Jack-dag idag ❤️

I morse hämtade jag gogrisen?

Lagom till hans förskolestart så har han slagit till med att bli sådär tokledsen när pappa försvinner ?

Säkert mamma med men nu var det Simon jag hämtade av idag, och när han vinkade hejdå genom bilfönstret började Jack gråta hejdlöst. Stackars lilla pyret. Han snyftade och grät så tårarna rann. Corrinda fick flytta bak till honom och efter en stund så lugnade han sig. ❤️Det är så hemskt att ha ett litet gråtande barn bakom sig i bilen, man når inte och kan inte trösta.

Vi släppte av Corrinda, hon skulle på en arbetsintervju, och så körde vi och handlade.

Då var han glad igen 🙂

Vi handlade på Nelins, en butik jag aldrig är i, så då hittar man ju inget, och det tog tid. Men det var bara bra för jag skulle hämta upp Corrinda sen igen:)

Hämtade henne och körde hem, och då hade ju Jack somnat i bilen såklart, lite för tidigt. Jag flyttade över honom i vagnen och satt sen ute och gungade vagnen tills han somnade. Jag som inte hunnit äta frukost på morgonen, gick sen in och åt precis det, närmare lunchdags:)

Han står där ute och sover?

Jag borde göra en massa men får se vad som hinns med. Dagarna går så snabbt med en liten i huset:)

Vi hörs lite senare igen?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing