Okategoriserade

Earlybirdy och folk?

Alright, jag gick och lade mig strax efter midnatt och somnade direkt. Klockan ställd på 3.45?för det är skoldag i Växjö idag.

Vad händer? Jag vaknar 02.02!! Av att det… tadaaaaa, kliar på armen!

Förvisso kliade det jättemycket men ändå. Helt omöjligt att somna om, jag låg där och stirrade ut i mörkret och kliade på armen. Halv fyra gav jag upp?kändes inte som nån bra idé att somna då.

Var tidig till bussen och sen åkte jag i ensamt majestät, bara jag och chauffören. Förstår det, 04.26 är ingen tid att vara ute bara sådär.

Jag kikade på instagram och kom ihåg att kolla dm för en gångs skull, är sämst på det annars. Och vad skådar jag? Jo nån stjärna som skrev en lite knepig kommentar på en bild jag lade ut på Patricia och skrev att hon fyllde år, hon var ganska nedlåtande om att Patricia var fixad på bilden, har nu blivit sur.

Hon fick en del mothugg av andra människor som tyckte det var illa att anmärka på någons utseende. Det passade inte fröken tydligen. Hon svarade folk otrevligt tillbaka. Jag svarade henne jag med, och bad henne tänka efter om en sån kommentar gjorde något gott, annars kan man hålla den för sig själv.

Och nu kom hennes motdrag ?

Sånt här är ganska vanligt och jag blir lika fundersam varje gång. Jag tänker alltid att de här personerna inte tillhör de vassaste knivarna i knivlådan, men det ursäktar inte saken. Just att smälla till med att barnens pappa nog har rätt om mig får jag ofta höra när folk blir förbannade på mig. Folk som då kan ha stöttat mig i många år vänder helt plötsligt kappan efter vinden och vill klippa till under bältet. Såra. För det är ju det det handlar om. De blir arga och då ska jag ha så det känns.

Och anmält? För vad? Att jag lade ut en bild på min 24-åriga dotter? Eller anmält till soc kanske, så de får ännu ett idiotärende att slösa tid på, tid som andra så innerligt behöver..

Jag fattar inte.

Jag bryr mig egentligen inte heller ??‍♀️

Men funderade lite så här i arla timmen 🙂

Jag vet inte riktigt vad mitt ex ska ha rätt om faktiskt? Att han var otrogen och lämnade mig mitt i natten för att sen aldrig komma tillbaka? Det är ju fakta, från båda håll, den är obestridlig. Eller att jag, ve och fasa, vägrade lägga mig ner och dö och i stället blev en jävla supermom?som ensam tagit hand om nio ungar…?

Tja kanske.

För några år sen var det en annan stjärna som anmälde mig till soc för att jag pratade skit om barnens pappa. Vilket jag inte gör, jag har berättat Min version, Mina känslor och om Mitt sätt att hantera en situation som påverkar 24/7. Det är helt lagligt om än kanske lite obekvämt för honom.

Han svarade då socgubben som ringde honom att jag var en utmärkt morsa och han hade inga som helst tvivel om att barnen mådde bra hos mig. Så ni vet. ?

Jag tror att folk ibland inte tänker innan de skriver, vilket är märkligt för det tar ju ändå en liten stund. Och jag tror att folk känner sig kaxiga när de inte behöver stå fejs to fejs och säga saker. Aldrig har nån kommit fram till mig och sagt att de ska anmäla mig och att jag är en dålig människa. ALDRIG. För det vågar ingen. Men att säga det bakom ett nick och en låst instagram eller en fejkad mail på bloggen… det går bra.

Det är fan pinsamt!

.

Sådär ja, nu har jag kommit ända till Upplands Väsby:)

Nu ska jag läsa kursarnas texter!!

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

 1. Pia

  Man får väl hoppas att hon inte ringt soc-för sin egen skull. Hur anmäler man det?
  Ööh ursäkta socialen, men Carolas 24åriga dotter sminkar sig. Det är bäst ni skickar dit insatsstyrkan?
  Ungen är ju myndig sen 6 år och sminkar sig, tja, kanske, kanske hittar vi nån mer kvinna i samma ålder som sminkar sig?
  Vafan, jag är 45 och sminkar mig.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nääää!!!?? Du menar inte allvar?? Sminkar du dig?????????
   Ja man hoppas ju verkligen att hon inte gjorde bort sig på det viset…

 2. Kant

  Det finns två alternativ(skoj). Antingen så har hon anmält dig till att bli ”Årets mamma”, alternativt är hon din svärmor.

 3. Marie

  Läste kommentarerna på insta, vissa är bara ute efter va otrevliga och oförskämda. Antar de mår dåligt och är avundsjuka och istället för ta tag i sina egna liv engagerar dom sig i andras liv. Tragiskt 🙁 Ha de så bra på kursen 🙂

 4. Catarina

  Jag tycker att det roligaste var, när hon kommenterade andras sätt att skriva och att de andra behövde gå en stavningskurs. Men själv särskriver och formulerar sina meningar helt fel??

  Sen fattar jag inte varför människor känner sig ha rätt att kommentera andras utseende på det sättet??

  Nääe jag tänker att det är synd om den här människan och det måste ligga en enorm bitterhet hos henne och hon mår nog inte så bra!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing