Okategoriserade

Hej autokorrekt🙈

AlltsÄ jag brukar kolla hur mina inlÀgg ser ut efter att jag publicerar dem. Det för att ibland sÄ kickar autokorrekt in en stund efter att man skrivit. Det ser bra ut och man skriver vidare, publicerar och sen Àr det hejsansvejsan. Ganska ofta Àr det ÀndÄ begripligt, men ibland blir det konstigt.

Som igÄr:)

”Helt onödigt att kasta sommarnatt vore fallet”

Om jag vore en poet vore det kanske inte helt mĂ€rkligt för som sĂ„dan kan man ju formulera sig helt som man vill. Bara slĂ€nga ut ord helt random men sĂ€ga att man vĂ€rkt fram dem under helvetesplĂ„gor😜

Dessutom har det blivit massa olika storlekar pĂ„ texten? Ibland alltsĂ„ 🙈😂

Fattar ni vad det ska stÄ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing