Okategoriserade

Födelsedag, dejt på lördag och Me&i😊

Tjena tjena, ormbäraren här 😅

Jag har inte släppt det helt, uppenbarligen 🙈😂

Idag har vi firat Trixie, som blev happy över det jag köpte igår:) Hon fixade genast till med de ledlights hon önskat sig så nu jäklar är det showlights inne hos tjejerna:)

Jag kröp tillbaka i sängen efter att de gått till skolan, så sjukt trött. Jag har hittat min aktivitetsklocka igen, en flera år gammal, som möter typ steg, och möjligen kan känna av att man gör nån aktivitet. Även om den ljuger rätt bra🙈HIT-passet är högintensivt med rejält hög puls hela tiden, och i en station så springer vi i sex minuter. Plus på uppvärmning/nedvarvning. Sex gånger fyra minuters svinjobbiga zoner.

Ändå tyckte klockan att det enda jag gjort var 6000 steg och springa i sex minuter. Fuck that.

Men den mäter även sömn. Och jag kan konstatera att jag för tillfället sover helt okey, vilket är så skönt efter våren/ sommarens sömnlöshet. Jag hade så många nätter när jag bara låg och glodde i taket.

Klockan säger att jag sover mellan fem och åtta timmar, ofta runt sex. Så jag fattar ju att jag är trött för jag mår som bäst på runt åtta. Men ibland, ganska ofta, tror jag att jag sover mest hela tiden, många fler timmar än vad som är vettigt. Så är det ju inte, det vet jag. Men svart-på-vitt är ändå skönt:) Sen att jag sover på lite andra tider än ”normalt” det är en anna femma. Men jag mår bra av det, och det är huvudsaken.

Jag är lite nyfiken på att se hur pulsen ligger under träning. Ni som har klockor, vad har ni? Bra dåligt om dem? Jag tänker inte köpa en Apple Watch, den ekonomin har jag inte😂och är heller inte intresserad av massa lull-Lull.

Billigt men bra, det är jag:)

(Som även fyller år snart, ungar😇)

.

Jag har legat i soffan och jobbat och pluggat. Sen kom Jimpa så jag fick dricka lite kaffe äntligen 😜, och efter det så kom syrran. Vi åkte och handlade, både här och var. Lidl, Rusta, Citygross.

Trixie ville ha skinksnitzel med ris och gräddsås till middag så det köpte jag. Det blev gott, det var länge sen vi åt det. Och så en tårta på det:)

Ett ljus, femton hittade hon inte i ljuslådan;) eller så orkade hon inte gräva. Den här frysta Schwartzwald tårtan är god! Mäktigt söt så man inte pallar äta så mycket 🙂

Dorisprommis på det och dagen var komplett.

I morgon är det dubbla pass igen🤗 älskart! Och ska väl hinna med en del både före men ännu mer efter, behöver skriva såklart, men det blir på kvällen.

På lördag är det äntligen dags att umgås lite med annat folk:) Kanske ont i håret på söndag🙈😜men förhoppningsvis inte.

Det ser jag fram emot (kompisdejt inte ont i håret😅) och hoppas innerligt att inga käppar sticks in i hjulen. De har haft Corona och har antikroppar så det underlättar ju. 🤗

Jag vet inte ett skit hur det blir med operation, men försöker hålla mig frisk från allt, så inte det ska vara orsaken till att det inte blir av.

Idag blev jag lite sur när en räkning på inskrivningsbesöket trillade ner i brevlådan. Jag tänker inte betala den. Det är som att gå till affären och betala för ett kilo oxfilé utan att ta med den hem. Nån jävla måtta får det ju vara 😂🙈

Jag antar att det är ett automatiskt utskick, jag reggade ju min ankomst, och de kan ju inte veta att det inte blev nåt sen. Jag antar också att de tänker riva den, efter att ha läst mitt Mail där jag berättade hur det gick till och att jag inte var så sugen på att pröjsa för absolut ingenting.😅Men man vet aldrig.

En helt annan sak!

Jag ska ha en me&i visning här hemma snart, och den kan vi även köra live på Facebook. Fråga mig inte hur, men det funkar ju med teknikens under😊

Är ni sugna på att vara med? Online alltså:)

Kolla här för att se kläderna, och säg om det vore intressant. De är supersköna!

Jag älskar dem 🙂

Och nu ska jag sova 🙈

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Elin

  Jag har Fitbit charge 4 och den funkar bra! Där kan man starta olika program för olika sorters träning. Typ cirkel, bootcamp, spinning m.m Den mäter även sömnen.

 2. Astrid

  Har Polar Ignite. Den har bra batteritid. Mäter pulsen bra (rätt) Har sömn status, både för återhämtning ( puls, andetag och hjärtfrekvensvaration) och sömntid (djup, rem och lätt) Du kan lägga in de sporter eller pass du själv går på. Mäter bra 🙂 och Vattentät.
  Lycka till! Tack för bra blogg 🥰

 3. Sandra

  Har du iPhone så är Apple Watch den bästa för varandra. Finns Watch 3 för runt 2000kr så det är ju ett hyfsat pris iaf.

 4. Helena

  Garmin har flera modeller aktivitetsarmband i rimlig prisklass. Jag har sedan ett par år tillbaka modellen Vivosmart 4 och trivs med den. En rolig detalj är att den mäter kardiovaskulär kondition och omsätter den till konditionsålder, en bra morot för konditionsträning. 🙂

  1. familjenannorlunda

   Jag gav en sån till patricia i present. Hon tycker den suger 🙈 Räknar steg när hon typ klipper hår eller kör bil, pulsen stämmer inte och den laddar ur skitsnabbt. Plus massa annat. Kan det vara så att den behöver ställas in noga, men hur fasen då liksom ?

 5. Lotta

  Jag har en Fitbit Charge 3 och är mycket nöjd med den. Vill man komma ännu billigare undan så kan jag tipsa om Xiaomis Amazfit’s klockor. Maken har en sådan och den är grymt bra! Batteritiden är hisnande bra och den har typ alla funktioner som en Fitbit har.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing