Allmänt

Paddington ♥ Loppitävling

Tävlingen är avslutad.

Jag är så gammal att jag sett original-Paddington som barnprogram när jag var liten, och min syrra som är lite yngre än mig älskade honom:)

Det finns ett antal böcker om den här underbara lilla björnen, googlade och ser att de är från 1956 och framåt. För saken skull…såå gammal är jag inte 😉 men de håller än, helt uppenbart eftersom de nu gjort en ny film om honom, som heter just Paddington Paddington.

Gissa om jag tänker se den? Tror syrran får hänga med hon med:) och så kanske även några ungar, hehe. Jag kollade trailern, nyss och gillade den, lite i samma stuk som Stuart Little, och kolla vem som producerar…!

 

Nåväl, Loppi har världens coolaste tävling nu, man kan vinna en resa till London för fyra personer!

I priset ingår:

3 nätter i London för 2 vuxna & 2 Barn (5-12)

Vistelse på ‘The Athenaeum Hotel and Apartments’, London

Tur/retur flygresa till och från London

Möte med Paddington

Privat guidning av the Natural History Museum, där delar av Paddingtonfilmen har spelats in

Afternoon tea med marmeladsmörgåsar

Förhandsvisning av Paddingtonfilmens inspelningsplatser med Brit Movie ToursResedatum.

Vinnaren måste vara fri att resa perioden 27 februari – 2 mars 2015

Se vidare detaljer på tävlingssidan:)

 

För att tävla ska ni svara på en liten fråga, en enkel sådan, så nu tycker jag ni går  till Loppi och tävlar! 🙂

Jag skulle gjort det på en grisblink om jag haft möjlighet, men för mig funkar det inte då *sur* men å andra sidan så innebär det att ni har lite större chans att vinna;)

PaddingtonPlease take care of this little bear:)

 

 

SF

 

 

Ni kan inte kommentera här, utan ni måste gå in på tävlingssidan och följa instruktionerna 🙂

Den hittar ni HÄR 🙂

Stort lycka till!!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing