Okategoriserade

Apotek Hjärtat har en Fotkampanj!

Reklam för Apotek Hjärtat

.

Snart är det barfotasäsong! Eller i alla fall säsong för lättare skor och kanske inga strumpor i dem. Jag älskar att vara barfota:)

Efter en lång och stundtals ganska kall, vinter, så kanske fötterna glömts bort lite? Kanske behöver man fixa till dem innan man stoppar dem i sandalerna.

Jag har några favoriter som jag tänker tipsa er om. Alla från Apotek Hjärtats Fotkampanj.

Det här är mina basprodukter för fötterna som jag alltid vill ha hemma:)

Först av allt, det jag minst av allt vill behöva…

Wortie Vårtborttagare

Jag har inte, ta i trä, haft en enda vårta sen jag var liten, men det är alltid någon av ungarna som har. Vi har ju testat oss igenom sortimenten, och det här med att frysbehandla dem tycker jag är bäst. Det tar oftast bara en behandling innan de försvinner. Perfekt!

Sen kommer de roligare produkterna!

Som CCS Fotvårdssalva.

Speciellt framtagen för torr hud och förhårdnader. Den mjukgör och återfuktar och doftar gott av eukalyptus, som motverkar dålig lukt.

Har man problem med hälsprickor eller mycket torr hud är den här CCS Cracked Heel SOS en räddare i nöden.

Den är exfolierande och ger fukt, mjukgör och stärker hudbarriären.

Jag har ju en sämre fot som inte är lika rörlig, och får alltid en spricka huden i stortåns veck mot foten … hm fattar ni? På undersidan av foten alltså. Den här är helt suverän då. Jag smörjer och den läker på några dagar, sen är huden mjuk och fin och spricker inte mer. Jag brukar glömma att vara preventiv, men nu har jag redan börjat med den✌🏼

Så har vi en produkt som gör att jag hamnar på plus hos syrran 😂

CCS Uppfräschande fotdeo🙂

Hon är ju lite gnällig när vi ska sova skavfötters i husvagnen, eller som på det mikroskopiska hotellrummet i New York där sängen för två var typ 120 bred.

Men inte nu mera:) för den här är antiperspirantisk och gör så fötterna doftar fräscht:)

Spraya på rena och torra fötter. Mina söner har stor nytta av den också 🙈😂

.

Apotek Hjärtas Fotkampanj är endast Online, och endast t.o.m 22/4

Använd min kod: WETTERHOLM25

och få hela 25% rabatt på Fotkampanjen ✌🏼

Släpp fötterna fria, det är vår! 🌸

Kommentarer

  1. Malin

    Den fotkrämen är den bästa. Däremot har jag en vårta på ett finger som är totalt imun mot frysning, händer inte ett skit.
    Kanske ska testa frysa barnens på tårna, har kört vårtmedel i flera veckor, men det händer inte mycket. Minns från när jag var barn att inget hjälpte. Det var vårtmedel, nåt plåster, man skulle spotta, ha på potatisvatten ja gud vet vad mer. Men inget hjälpte. Till sist bara sket man i det. Och rätt som det var var de borta.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ibland tror jag att vissa vårtor är immuna. Precis som du säger kan ibland inget funka men en dag är de borta. Det är ju ett virus så förr eller senare försvinner de, oavsett behandling. Men, jag tycker frysvarianten nästan alltid funkar. Och man behöver inte kladda med krämer eller stryka på frätande (nåja) jox. Så jag har alltid en sådan hemma!! Tänker att ju snabbare jag behandlar ju mindre hinner de etablera sig. Kanske helt fel, kanske korrekt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting