Okategoriserade

Jag har fint besök 😍

Efter lunch, (deras lunch, min frukost😂) sĂ„ kom Jack.

Varken Jordan eller Jamie Ă€r hemma, de Ă€r ju favoriterna;) men Trixie var. SĂ„ först hĂ€ngde de, spelade piano och kastade boll och grejade. Sen ledsnade hon och Jack övergick till att kolla film med Corrinda, sen spela biljard med mig. Men sen hittade han den lilla poolen och vi fyllde pĂ„ den. Det Ă€r en hink😂

Jag hittade ett gammalt munstycke i garaget till vattenslangen, och det blev ju hur kul som helstâ˜€ïžđŸ€—

Han har fyllt pÄ hinken och tömt den, sprutat pÄ alla som ville gÄ förbi, och diskat stenplattorna. Inte en ledsen min.

Nu sitter han och ser pÄ Roary ihop med Novalie som kom frÄn jobbet, och jag ska vÀl masa mig in i köket och laga lite mat.

Jag tror jag ska försöka smita ivÀg och trÀna sen ocksÄ, det bör inte vara nÄgra problem:)

Lilla skrutten ❀

Hörs snart igen!

Kommentarer

  1. Karin

    Carola!
    Jag Àr nyfiken pÄ din analys (eftersom jag valde samma) men kan inte lÀsa den p.g.a. formatet, kan inte du rÀtta till och lÀgga upp igen sÄ att den blir tillgÀnglig för alla oss som inte har Apple?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing