Okategoriserade

Husvagnen på plats 🤗

Idag körde vi vagnen på plats:) Nu står den där i Norberg och skiner.

Jag måste säga att jag älskar det nya förtältet! Det gamla var mer retro och passade ihop med vagnen fint, men alltså. Det tar ingen tid alls att sätta upp det här och det är lätt att handskas med:) Der gamla tog en halvtimme att bara dra fast på vagnen. Det är ett Isabella – tält , kanske heter det Venturo eller nåt sånt, och köpt begagnat.

Annexet som jag köpte förra året är också guld värt, det gör förtältet till en balsal:)

Nu ska vi ju sova där, men man kan ha förvaring eller matsal 🙃eller vad man vill.

Det gick lätt att köra, ingen trafik. Syrran som blir åksjuk kör och jag sitter bredvid och underhåller, bak satt Jimpa och Jamie och Jax. De är bra baksätespassagerare, tjatar inte om när vi är framme eller att de är kissnödiga.

Jag tycker om att köra, men jag älskar att sitta bredvid. Att se landskapet som vi åker förbi, kunna speja efter den där örnen eller rådjuren vi ser och kunna blunda om man vill, eller bara kolla mobilen 🙂

Jamie ville upp till sina kompisar och han vill helst flytta upp dit nu. Mest troligt hinner vi inte dit innan skolan är slut. Så får vi se hur mkt det blir helt enkelt. I år ska nog mamma dit med sina kompisar också, det blir kul!

Jag kunde inte sätta ihop elen idag, för nya campingvärden kom och ville kolla mina sladdar. Jag har godkända sladdar, har kollat med en elektriker, men sen har ju Caravan Club egna stadgar såklart Så jag måste köpa en ny kabel. Snark. Jag fattade ju inte vad han sa, massor av siffror och då stänger jag ner, det klarar jag inte av att hantera. Det blir overload i skallen. Men jimpa fattade och rätt vad det var gick det upp ett ljus även för mig 😂 Plötsligt var det solklart 🤭

Aha. Jaja, det har brunnit en husvagn på campingen nyss. Och en husbil blev förstörd i branden så jag fattar att de är extra noga nu. Det är ju bra att det är eldsäkert. Även om det är lite trams med egna hittepå-saker. Men jag köper det, för han är så jäkla trevlig 🙂

Ny kille, ung, varit campingkid hela livet typ. Han har fixat mitt tak när det fick massa vatten som stannade kvar, så jag gillar honom sen länge. Unga killar har aldrig problem med mig, det är bara tanter som irriterar sig 🙈😜 Även här …

Jag blev i ärlighetens namn lite glad … orkade verkligen inte ta tag i elen, och hade skjutit på det länge. Han sa att om jag behövde el nu när vi var där så fick jag självklart koppla in den, bara jag bytte kabel sen. Så jag ska leta kabel nu då.

Resten är klart. Ja, förutom att bädda i ordning, pumpa upp madrasser och bädda. Men det blev bra. Det känns bra. Och jag hoppas det blir en fin sommar där i år:)

Nu måste jag sova, är helt slut och ska iväg och kolla Jamies fotboll i morgon:)

Natti natti.

Ps. Du som inte kunde tänka dig mig i storblommiga klänningar osv, skåda mitt gamla nattlinne:

Leopardmönstrat 😜 Har ett rosa likadant. D.s

Kommentarer

 1. Astrid

  Står också på Cc camping och förstår precis vad du menar ☺️
  Katt Eva, som Maggan brukar kalla dem..
  Bra ändå att ni uppdaterar anslutning kabeln 👍 Så ingen ny brand uppstår.
  Älskar din husvagn. Och ja tältet blev superfint 🤗
  Njut av sommaren 🌞
  Kram 🥰

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Härligt att höra!! De är ju lite… hm, hur kan man uttrycka det? Lite eljest 🤭
   Tack! Och detsamma till dig!

 2. Birgitta S

  Härligt att vagnen är på plats. Det har skrivits i media om att det skall bli en mkt varm sommar. I så fall blir det kanon för er. Men skriverier är en sak verklighet en annan. Jag tänkte inte alls på gräset fick scrolla tillbaks o kolla 🤣 jösses vad är problemet?
  Må så gott!

 3. tant H

  Önskar en trevlig sommarsäsong och det är alltid så spännande att se vad som händer…ja gräset lär nog växa!

 4. Ellinor Blomqvist

  Blir sååå trött på folk,kan dom inte sitta på fingrarna🤬Önskar er en ljuvlig husvagnssommar🌺🌺🌺

 5. k

  Mysigt att ha vagnen på plats men ärligt talat, se till att få bort gräset som sticker upp på trädäcket..ser inte så trevligt ut.
  Jag avskyr gräs och sly och annat grönt som växer upp inpå där jag ska bo / vistas
  Men det är jag det

  1. Lilian

   Haha…precis vad jag tänkte..Men jag tänkte också att det är ju inte jag som ska vistas i och vid husvagnen . Alla är vi olika och tur är väl det .

   1. Profilbild
    familjenannorlunda

    Gräset och buskarna ska också klippas. Och det ska bytas en del av altanen, och det ska göras ungefär tusen saker till. Så just att ta bort lite gräs ligger långt ner på listan. Det gör jag om jag plötsligt börjar irritera mig på det, vilket nog inte kommer hända. Vem fan bryr sig om lite gräs 😂 då har man för lite problem i sitt liv. Och det är ju bra förstås. Jag har annat att oroa mig över 🙃

     1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Om man bryr sig om mitt gräs på min plats på campingen… då kan man rimligen inte ha så stora problem att oroa sig över?
      Att ha rent och snyggt runt sig får man såklart ha, men att anmärka på någon annan som inte har tagit bort lite gräs…?
      Jag var där för att sätta upp vagnen, fokus på grästuvor är exakt noll den gången. Totalt tog den tolv timmar från hemma till hemma. Sex timmar att sätta upp den och fixa det som ska fixas. 🤷🏼‍♀️
      Man kan tycka att ett Heja vad bra! Är mer på sin plats än: ta bort gräset!
      Eller?

  2. Madeleine

   Till ”k”:
   Varför uppmana någon till något för att sedan avsluta med ”Men det är jag det”?
   Varför uppmana en annan vuxen till något öht. såvida personen inte själv bett om råd/utgör en fara för sig själv eller andra eller agerar kränkande? Jättemärkligt beteende…

  3. Profilbild
   familjenannorlunda

   Men jag bryr mig inte 🤷🏼‍♀️ och det är ju jag som ska bo där:)
   Min ståndpunkt i livet är att om folk ogillar saker som jag gör, så är det inte mitt problem 🤗 (så länge det inte skadar någon annan såklart) Så om du inte gillar mitt gräs så kan du få komma och ta bort det om det känns bättre då, eller – så accepterar du bara att det ser ut så. 👌🏼🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting