Okategoriserade

Sista chansen :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag håller på med ett annat inlägg, men inser att det är 30/6, och därmed sista dagen för Cellbes 20% på allt:) Eller nästan iaf.

Så är ni sugna på att shoppa till mighty fine prices så är det dags NU!

Kanske en ny topp? Den första har jag beställt, den ligger på Ica och väntar, jag ska bara orka hämta den. Har en gräslig huvudvärk som suttit i två dagar nu, inte det minsta kul :/ Men toppen är superfin!

Eller, och jag vet att jag tjatar, men de här byxorna är värda det, NI är värda de här byxorna, det är typ Cellbes gåva till kvinnorna:) De finns i svart och sen de här två:

Jag har dem i blått och svart och var såhär nära att klicka hem de mönstrade också:)*måttar mellan tummen och pekfingret*

De är tunna och flowiga utan att vara för vida, man får en rätt snygg figur i dem, inte som en säck potatis:) det är dragsko och resår i midjan, fickorna är ok, jag brukar aldrig får rum med mobilen, den hotar alltid med att ramla ut, men här går det fint. Även om den tynger så jag inte vill ha den, men det går.

Jag älskar de här och har de nästan alltid så fort jag ska göra något som kräver lite snyggare outfit men när jeans eller annat är för varmt. De är också suveräna att resa i, de ska ju vara lite skrynkliga och behöver man platta till dem lite räcker det med att spraya vatten och låta dem hänga. I resväskan tar de noll plats, rullar man ihop dem ryms de i handväskan 🙂

Vill man ha en likadan variant fast i kjol, så finns den här:

Den finns i två färger, en svart och en blåmönstrad. Det är samma material i, luftigt, lätt och tar ingen plats. Jag har inte just den här kjolen men väl två andra som jag haft i flera år, och de är alltid med när jag ska göra något. En längre kjol är perfekt, det blir svalare än en kort, och ger lite värme om det är kallt:)

Här var vi i Stockholm och lekte i den där parken jag nu inte kommer ihåg vad den heter…? Kungsträdgården kanske?

Kjolen har varit med om tuffa tag, and still kickin’ 🙂

Enligt mig är det det absolut bästa när kläder inte behöver en massa omvårdnad som stryka och plantorkas, jag tvättar de här i tvättpåsar och sen hänger jag upp dem – klart. De är enkla att handtvätta upp om det behövs och torkar på ett liten kick.

Cellbes har en hel hög av kläder i just crêpe, shortsen har jag också i en mängd olika färger, men hoppar culotte-längden pga min fula vad:)

Klänningar har jag flera stycken av,

En likande den här bland annat, i svart såklart:) Jag brukar sätta ett skärp i midjan för jag gillar inte när det hänger sådär loose-fit.

Sen har jag en klänning som jag bara hunnit testa, inte använt än, men jäklar vad snygg den var!

Den är inte helt rak i nederkant utan aningen längre på sidorna, vilket ger den ett superfint fall, och volangen nedtill gör också så att klänningen faller lite ”tyngre”, den känns jäkligt lyxig. Jag satte såklart ett skärp i midjan, men den var väldigt snygg utan också.

Jag rekommenderar crêpe-materialet starkt, bästa sommarmaterialet, luftigt och svettfritt:)

Ni har lite tid på er, och ni hittar Cellbes här 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting