Okategoriserade

När man inte trodde det kunde bli bättre :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Då blir det det!!

Cellbes har nu 20% på allt:)

Klicka här för att komma direkt dit. Jag höll på att missa det, men kom ihåg i sista sekunden och 20% för en hel del på slutsumman 🙂

Jag beställde en likadan klänning som jag redan har, fast i en anna färg:) Det var en sån jäkla skön klänning, perfekt i längd och med smala axelband i ett flowigt material. Jag har den i orange:

Hade den på midsommar och typ sen dess 🙂 Den finns i två färger till, gissa vilken jag valde 🙂

Helt korrekt, den gröna ❤️ så fin!

Jag satte ett skärp i midjan för att jag tyckte det blev fint 🙂 men det hör inte till. Det är en strandklänning, så tunn och skir:)

Jag har också beställt byxor till mina killar. Det roliga är att de båda två har snott byxor av mig, så nu fick de varsitt par dambyxor 🙂

Det de inte vet lider de inte av osv:) Det här är ju en i mitt tycke rätt unisex modell, ganska raka delar och så dragsko i midjan. Det passar båda killarna perfekt, de har redan ett par vita och nu fick de beiga.

Cellbes har upp till 40% på badkläder och även olika Vacation deals, och med koden EXTRA20 får man alltså ytterligare 20% off på allt:)

Så in med er nu, och fynda!!

Här ❤️🌸

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting