Okategoriserade

Bon Jovi ❤️

Ok, först av allt. Tele2 arena suger. Nu har jag varit på flera konserter här där ljudet varit en ren jävla katastrof. Jag vet att stora artister knappast ger sig ut på turné med pissljud, vad vore vitsen med det liksom?

Så med det sagt:)

Jag var ju inte helt och fullt taggad på den här konserten av helt förklarlig skäl, jag hade en student. Men att missa? Nej, finns aldrig på kartan:)

Har jag bokat något, så genomförs det. Jag är en mästare på logistik och löser det som måste lösas för att allt ska klaffa, och det ska väldigt mycket till innan jag missar saker. Det var så mycket inför studenten, och kändes stundtals väldigt övermäktigt att hinna med konserten, men med planering så går det:) Det var bara att ladda om och tagga till, när man egentligen mest velat lägga sig i soffan och andas.

Och jag är så glad över det:)

Mirka skulle komma vid sex och så skulle vi åka syrrans bil, men vid fem messade hon att hon fått förhinder. Nu såg jag inte det utan väntade i godan ro på att hon skulle dyka upp, det var liksom signalen att göra sig klar:)

Så när jag såg det, strax efter sex när jag funderade på vart hon var, och samtidigt fick rapport från Karin och Vlad att det var sinnessjuka bilköer så steg stressen. Fan, då hade vi kunnat åka redan vid fem!! Ihhhh! Lite panik en stund innan vi enades om att ta tåg. Tåg är ok på ditvägen men hem är det så tajt med tid att hinna på sista tåget hem. Plus att tunnelbanan är löjligt full efter en konsert. Det fick bli ett senare bekymmer:)

Vi satte fart ner på stan, hann med tåget 18.44, och var framme i Stockholm 19.15. Pust. Förbandet skulle börja 19.30, men för en gångs skull kände jag att det var ok att missa. Jag tycker annars att man av ren artighet och hövlighet ser förbandet, även om de är tråkiga;)

Jag har svårt för tunnelbana i Stockholm, fråga mig inte varför för jag har noll problem i London ?. Syrran däremot har koll, så efter att ha väntat i några minuter så kom den och vi var framme vid Globen vid åtta??

Messade med Karin och fick reda på ungefär var de stod, så först gick vi på toa. Eller förlåt, Bajamajor. ?Alltså nej, det är så långt under min värdighet ? Men nu fanns det inga riktiga på vår ingång, och vi var stressade. Det får gå. Om man blundar och torkar av ringen först, för det är ju allvarliga fel i huvudet på män. Hur är det möjligt att missa ett så stort hål?? Män är äckliga och jag undviker toaletter som de har tillträde till.

Massor med handsprit efter och sen glömma bort att man varit där.

Sen merch! Man måste ha en tröja det har jag lärt mig nu. För har man ingen tisha så var man inte där, det har en vis man sagt mig?

Jag var där extra mycket för jag köpte flera tröjor?.

Sen tog vi oss fram till Karin och Vlad, såg dem nästan direkt, helt makalöst. Vi landade där halv nio.

Prick nio startade de:)

Pust!

Det var som sagt uselt ljud. Riktigt katastrofalt bitvis, men bitvis helt okey. Märkligt.

Jag älskar ju Bon Jovi❤️. Det har jag gjort sen en annan Karin och hennes kompis Gun-Hege, lät mig lyssna på dem i en freestyle: walkman. Det var 1983 och låten var Runaway. Minns det som igår:)

Så, det blir 36 år sen, och gammal kärlek rostar aldrig. Även om ljudet suger:)

Det är svårt, att med en iPhone, ta bra bilder. Jag hatar Apple för det. Men kommer inte byta mobil för allt annat älskar jag med den.

En mäktig scenshow som alltid.

Och man kan alltid sno andras bilder:)

Kvällens setlist:)

De spelade nånstans runt två och en halv timme och som ni ser så är det bara bra låtar.

Vi såg bra, hörde … nja?, kände hur hela bröstkorgen vibrerade av basen, och det var fan skitbra!!

Så där så jag vill se dem igen! Och igen, och igen.

Något annat som är bra:

Tadaaaa!!

Ett stycke plektrum?. Jag såg det komma flygande, konstaterade att jag inte skulle nå det, men noterade samtidigt att ingen tog det. Jag var nästan säker på att det borde landat ”där” och kikade lite extra mellan benen på killen framför. Och där, lite under en chipspåse, låg det. Och nu är det mitt:)

Mycket nöjd.

När det var slut var jag slut i armarna efter allt applåderande och handklappande, lite halvdöv trots öronproppar och lycklig. Mycket lycklig. ❤️ Vi skulle få lift med Karin och Vlad till nånstans där vi kunde hoppa på ett tåg hem och tog oss ner i garaget. Hade nog ganska tur att en vakt gick runt och sa att vi skulle köra ut en annan väg för det var en timmes kö ut på den vi tänkte. Det är ju helt galet egentligen, att man inte snabbt kan tömma ett p-garage till en arena där det ordnas gigantiska evenemang.. det vore nåt att bita i för de som planerar.

.

Vi kom ut snabbt och sen släppte de oss nånstans i närheten av stationen, jag har noll koll var. Som gaseller, fast långsamma och tunga sådana;) skenade vi genom Stockholms gator och fram till stationen. Jag hade ingen koll på vad klockan var ens förrän vi kom fram till avgångstavlan.

00.13.

Sista tåget gick 00.09.

Sen gick nästa halv sex. Jippie. Men så såg vi att tåget var spårändrat, och fanns ju kvar på tavlan… kanske kunde vi med maximal tur hinna på det?? Det går normalt från spår 3, nu 17. Det är långt i mellan och jag var helt övertygad om att vi sprang i onödan, men syrran envisades och tjoade på. Jag hade väska och det är så jäkla jobbigt att ha när man springer, och jag var så flåsig. Men syrran hade rätt! När vi rushade upp för trapporna till perrongen så står tåget där!! 00.17!! . Med minsta möjliga marginal, tågvärden stod beredd att dra igen dörrarna så kastade vi oss på. Det tåget avgår alltid på exakt tid men måste ju ha väntat lite i och med spårändringen.

Det är helt otroligt vilket flyt vi hade igår!! Normalt brukar vi missa med en hårsmån men igår rullade allt som på räls, haha.

Hela dagen bara klaffade, tack för det ????

Hemma i Uppsala hade vi ju bilen, och syrran körde hem mig. Jag var så törstig och hungrig och var tvungen att både äta och dricka, och kom i säng runt halv tre. Totalt slut. Trött som en gnu ville jag bara sova.

Men då vaknar Jamie med så ont i magen…

Han låg nästan en timme och hade ont och grät och försökte sova ändå, innan han äntligen kräktes. Sen var allt bra, han somnade direkt och idag är han piggelin. Det är väl nån kombo av värme, och massa godsaker. Sen kunde jag äntligen somna, och sov som en stock till halv elva eller vad klockan nu var.

Kvällen igår var en suverän avslutning på en fantastisk dag. Bon Jovi är ett fantastiskt rockband och jag kommer fortsätta älska dem❤️

Men konserter på Tele2 arena…. nja, det får ju gå men har man ett val så kommer jag välja bort det. Känns som för många gånger för att det ska vara en tillfällighet.

.

Idag är det Sveriges nationaldag. Vi firar med att göra så lite som möjligt:)

Valpen kom, hon ska vara här en vecka medan matte åker på sin studentresa:)

Jag har jäst i en solstol i skuggan hela dagen och ikväll ska jag skriva klart mina skoluppgifter. Mer än så blir det liksom inte. Jag har stressat inför studenten så det mesta är i okey skick, och en dag kanske det håller sig. Kanske ?.

Men vet ni? Hittills har ingen dött av lite skit i hörnen eller oklippt gräsmatta:)

Det är en konst att kunna koppla av, och jag är ett fullblodsproffs på det:)

Man behöver balans i livet annars blir det dåligt.

Nu inser jag att jag måste nog till affären och handla. Det verkar lite tomt i kylen och ungarna är hungriga. De har ätit ungefär sexton gånger var idag så det är inte som att de svälter:)

Vi hörs snart igen!!

Till dess, ha en fantastisk dag?

Kommentarer

 1. Fanny

  Måste stått väldigt nära varenda som det ser ut på bilderna ? stod front row framför hugh❤ inget problem med ljudet där tyckte jag, fick 2 High five av Jon så spelar ingen roll om ljudet hade varit dåligt ?

 2. Helahea

  Tyvärr satt vi på läktaren mitt på långsidan. Kl 22,30 var jag tvungen att lämna arenan för då ser min man att faaaan nu svimmar hon snart!!! Ingen luft what so ever !!!
  Ljudet studsade runt som om man satt i en konservburk. Såååå besviken jag dom sett fram emot den här konserten :/

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Vi klagar!! Har inkommit massor av klagomål till livenation, bara att fylla på. Det var uselt och sånt ska kompenseras

 3. Jenny

  Vad trist att inte Mirka kunde följa med, är väl inte första gången hon ställer in heller men kan tänka mig att hon har lite svårt med barnvakt. Kul iallafall att konserten var bra och vilket flyt med tåget ?

  1. M

   Tycker det är jättedåligt att ni ens kommenterar Mirka här. Hon kanske inte visste förrän en timme innan att hon inte kunde komma iväg å det ligger inte på henne att Carola kommer i tid dit hon ska. Hon kunde ha gjort sig i ordning och när inte Mirka dyk upp kunde hon själv ha ringt. Ibland kommer livet före Bon Jovi konserter. Tycker ni kan ställa era frågor eller komma med era påståenden till Mirka själv istället

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Alltså jag var ju klar ?Redan före klockan fem, det som skulle till var på med strumpor och skor. Jag hatar att vara i sista sekunden och är alltid klar i god tid:) Det var inte min avsikt att på nåt vis vara taskig mot Mirka, tänkte inte ens att det kunde uppfattas så?men faktum är att om vi vetat tidigare så hade vi kommit iväg en timme tidigare. Nu väntade vi på henne för det var sagt kl sex och det är svårt för vem som helst att plötsligt behöva åka hemifrån en timme innan man tänkt. På superkort varsel?
    Det är liksom inget att snacka om, hade vi vetat hade vi kunnat åka tidigare.
    Så är det med det:)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   HAha ja??, köpte en tunn tisha och tänkte att den kan jag ha på mig…. eh Nope! Efter fem minuter var jag tvungen att rycka av den och knöla ner i magväskan?.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing