Okategoriserade

Den här killen ??

Jag älskar Chris Kläffords röst, den är bland det absolut bästa jag hört ever in my life.

Nu är han smart och söker sig till America’s got talent, och alltså …. titta på klippet, i lugn och ro, gärna med lurar på och hög volym, att vara redo med en näsduk rekommenderas ?

Jag tycker att världen behöver hans röst, så jag hoppas att han sopar banan med USA 🙂

Heja Chris!!

Och på måndag är han support till Gyllene Tider så jag får njuta live av hans pipa?

Kommentarer

 1. Ulrica

  Så typiskt amerikanskt… och väldigt skumt att han framställs som en okänd knegare och inte som vinnare av Idol :-/

  1. Carola 2

   Låt amerikaner vara amerikaner…gläds med Chris och den åt den fantastiska respons han fått pga sin onorma talang istället.

  2. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Såhär var det läste jag. Chris kontaktades av produktionen för America’s got talent. De hade sett honom i och med idol och ville ha med honom. Att han inte säger något om det är produktionens önskemål, och det hade med att göra att det skulle få komma fram senare men såklart även på the american dream. Spela roll:) Jag gillar USA och deras no limit tänk. Och jag gillar att Chris har en chans att bli världsartist:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing