Okategoriserade

Den hĂ€r killen 😍😍

Jag Àlskar Chris KlÀffords röst, den Àr bland det absolut bÀsta jag hört ever in my life.

Nu Ă€r han smart och söker sig till America’s got talent, och alltsĂ„ …. titta pĂ„ klippet, i lugn och ro, gĂ€rna med lurar pĂ„ och hög volym, att vara redo med en nĂ€sduk rekommenderas 😍

Jag tycker att vĂ€rlden behöver hans röst, sĂ„ jag hoppas att han sopar banan med USA 🙂

Heja Chris!!

Och pĂ„ mĂ„ndag Ă€r han support till Gyllene Tider sĂ„ jag fĂ„r njuta live av hans pipa😍

Kommentarer

 1. Ulrica

  SĂ„ typiskt amerikanskt… och vĂ€ldigt skumt att han framstĂ€lls som en okĂ€nd knegare och inte som vinnare av Idol :-/

  1. Carola 2

   LĂ„t amerikaner vara amerikaner…glĂ€ds med Chris och den Ă„t den fantastiska respons han fĂ„tt pga sin onorma talang istĂ€llet.

  2. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   SĂ„hĂ€r var det lĂ€ste jag. Chris kontaktades av produktionen för America’s got talent. De hade sett honom i och med idol och ville ha med honom. Att han inte sĂ€ger nĂ„got om det Ă€r produktionens önskemĂ„l, och det hade med att göra att det skulle fĂ„ komma fram senare men sĂ„klart Ă€ven pĂ„ the american dream. Spela roll:) Jag gillar USA och deras no limit tĂ€nk. Och jag gillar att Chris har en chans att bli vĂ€rldsartist:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing