Okategoriserade

Inte okey😅

AlltsÄ halloj solen? Vart tog du vÀgen idag?va? Jag som satt pÄ arslet hela mÄndagen och skrev för brinnande livet sÄ jag skulle bli klar och kunna softa lite i solsken idag.

Och SÅ ÄR DET JÄVLA SKITVÄDER?

Inte schysst.

Jag hann sitta i en kvart, i trÀningsklÀder igÄr..

Det var allt. Hade jag vetat det sĂ„ hade jag omprioriterat 😂

NÀ jag hade en deadline sÄ det Àr som det Àr. Men surt.

Idag har jag skrivit annat, men Ă€ven roat mig med att försöka pumpa en cykel. Finns det ingen lag som sĂ€ger att alla ventiler ska vara likadana? Nej? Men kan vi dĂ„ fixa en sĂ„n lag tack? Jag har …? Hm… fem olika cykelpumpar i garaget. Och Ă€ndĂ„ sĂ„ passar de inte till cyklarnas ventiler? Det Ă€r ju sĂ„ man blir trött. Till sist hade jag fixat, och Ă€ven skruvat pĂ„ styret som fĂ„tt pĂ„ kĂ€ften och var alldeles snedvridet. Satt fast sĂ„klart allt annat Ă€r ju mesigt sĂ„ det var smörjolja och skiftnyckel och muskler:)

Jag har ocksĂ„ rensat avloppet i handfatet i badrummet. Det Ă€r fan galet hur det kan kleta igen sĂ„ snabbt. Inte ens speciellt mycket hĂ„r, det ligger i duschen nere, och dĂ€r fĂ„r jag rafsa ihop en halv peruk varenda gĂ„ng jag ska duscha, för ni vet… det Ă€r Ingens hĂ„r 😂Den jĂ€keln alltsĂ„ 😜

Men nu Àr alla delar till avloppet skinande rena, jag fÄr alltid plocka i sÀr allt frÄn handfatet till avloppet, och göra rent.

TvÀttat lite, vikt lite tvÀtt, lagat lite mat, röjt köket, och sÄnt.

Jag hade tid pĂ„ Bildemo 18.20 för att byta dĂ€ck. Jag har haft dĂ€ckhotell dĂ€r sen jag köpte min bil, för alltsĂ„.. det Ă€r enkelt 🙂

Jag kan byta dÀck. Men har inga vettiga grejor sÄ det Àr bara knöligt och besvÀrligt. De byter nÀstan lika snabbt som pÄ valfria Formel 1 tÀvling:) Varför ska jag bekymra mig? Mina dÀck ligger fint och sÀkert pÄ hotell, killarna sÀger till nÀr jag ska komma dit, och om dÀcken börjar bli slitna, Isf sÄ fixar de nya. De byter vindrutetorkare och fyller pÄ spolarvÀtska om man vill ocksÄ. Det ville jag inte idag för det fixade de pÄ servicen för ett tag sen:)

NÀr jag backade ut och körde ivÀg pÄ sommarsulorna sÄ kÀndes det sÄ hÀrligt! Tyst och fint till skillnad frÄn nÀr vinterdÀcken Äker pÄ dÄ det blir bullrigt.

Jag passade pÄ att Äka och handla nÀr jag ÀndÄ var halvvÀgs dÀr, och gick dÀr och filurade i gÄngarna. Jag vet inte om ni Àr likadana men vissa gÄnger sÄ kommer jag till affÀren och ska ha typ ost, som idag. Men rimligen sÄ fattas det ju annat hemma med sÄ dÄ vill jag ju handla allt pÄ en gÄng. Och dÄ Àr det helt hopplöst att tÀnka:)

I vanliga fall gĂ„r jag samma runda som alltid och plockar samma varor som alltid. Frukt och grönt, pasta och konserver, kött och korv och ost, bröd, mejerivaror och sen frysdiskarna. Och toapapper, alltid toapapper, jag förser en halv bataljon med skithuspapper🙈. PĂ„ vĂ€gen sĂ„ ser jag övrigt som jag vet fattas och plockar det med. Men som idag, en extremt lallig handling. Men lyckades Ă€ndĂ„ komma hem med det vi behövde, inte idag men snart, typ i morgon:)

SÄ slipper jag kanske handla dÄ. Haha Not troligt.

Jag ska ÀndÄ Äka upp till dialysen och hÀmta jodproppar, för det var inte med i den leverans som mamma fick idag. SÄ behöver det handlas kan jag ta det dÄ. Eller nÀr jag trÀnar sen.

Tanken var först att trĂ€na kl 9.00 idag med David men … alltsĂ„.. det Ă€r pĂ„sklov, ingen rör en fena hĂ€r hemma före lunch typ, sĂ„ jag avbokade igĂ„r. TĂ€nkte Ă„ka till gymmet bara men med syrran pĂ„ kvĂ€llen. Patricia drog vid lunch, och dĂ„ hade jag inte tid, och sen hade jag inte tid pĂ„ kvĂ€llen heller. SĂ„ ingen trĂ€ning idag. Det Ă€r trist. Men i morgon blir det nya tag:)

Efter att jag skrivit klart och lĂ€mnat in text, men den Ă€r nĂ€stan klar. Det lustiga Ă€r att nĂ€r jag som nu, hade tio sidor som skulle skrivas, sĂ„ kan det var sĂ„ trögt i Ă„tta.. för att sen lossna. Som ketchup ni vet 😂Och dĂ„ blir problemet att fĂ„ till ett avslut.

Men det blir bra, tror jag.

Nu ska jag sova, eller nej, jag ska krypa ner i sÀngen och lÀsa.

Sen sova.

Vi hörs i morgon !

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. R

    Kom ihÄg att efterdra hjulmuttrarna efter typ 5 mil. SÄ mÄnga som inte vet att det ska göras, kan bli hemska olyckor om man tappar ett dÀck.

  2. Linda

    Om du har missat det sÄ söker de nu deltagare till nÀsta sÀsong av Robinson, vet att du har pratat om att du vill söka sÄ jag vill bara tipsa! TÀnkte sjÀlv söka sÄ fÄr vi se vad som hÀnder.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing