Okategoriserade

Min syrra🙈😂

Mamma och pappa har alltid hÀvdat att syrran Àr en trollunge som de hittade i skogen. Jag har alltid trott att de skojat. Visserligen har hon pepparkaksögon, men mamma har ÀndÄ bruna ögon medan pappa och jag har blÄ-Ish. Men ibland sÄ undrar jag pÄ riktigt om det kanske verkligen Àr sÄ? Att de hittade en trollunge i skogen som de tog hem. En bortbyting:)

För hur förklarar man annars de fundamentala olikheterna mellan oss tvĂ„? Hon har exempelvis inte sett Top Gun… bara det Ă€r ju ett tydligt tecken pĂ„ trolldom.

Hon tycker det Àr lÀskigt med clowner, gillar inte skrÀckfilmer utan kollar pÄ Mord och inga visor som vÀrst;) Hon tycker inte om leverpastej eller Àrtor. Och hon Àr helt uppenbart ganska blind ocksÄ.

Det hÀr klippet skickade hon till mig hÀromdagen, lÀs texten under, och se klippet:)

Klippet:

View this post on Instagram

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Jag sĂ„g direkt pĂ„ bilden vem det var och tĂ€nkte att hon skickat ett kul klipp pĂ„ honom. HĂ€romdagen skickade hon ett pĂ„ nĂ€r Tom Cruise iklĂ€dd full stridspilotmundering gĂ„r och handlar och ingen fattar att det Ă€r han pĂ„ riktigt🙈superkul:)

Men det visar sig att hon inte alls fattade vem det var…

”Han kan sĂ€kert sjunga ocksĂ„” Ă€r efter att Robbie Williams gjorde en duett med Nicole Kidman som Ă€r snygg satan, skĂ„dis, gift med vem det var dĂ„ och sĂ„ kunde hon sjunga ocksĂ„! Vissa har allt liksom:)

Jag frĂ„gade syrran sen om hon verkligen pĂ„ allvar inte sĂ„g att det var Brad Pitt?? Och nej, hon hade suttit och tittat pĂ„ hela klippet och inte förrĂ€n han tog av sig peruken och ditchade dialekten sĂ„g hon. Och tyckte det var superroligt😂

Helt vanligt blindstyre🙈

Jag anade det eftersom hon hade utropstecken efter Kolla hela klippet! Helt klart var det nÄgot kul, men jag trodde att hon trodde att jag inte skulle kÀnna igen honom, sÄ jag svarade först utefter det. Jag ville liksom sÀga att jag visst sÄg:) Och det direkt.

Men hur kan man inte se det direkt?

Ni gjorde det vÀl??

Eller….? 🙈🙈

Kommentarer

  1. Petra

    Haha, inte ens pĂ„ slutet hade jag vetat vem det var… sĂ„ sjukt vĂ€rdelös pĂ„ att kĂ€nna igen folk, kĂ€ndisar och minnas namn.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Kanske har nĂ„t med namnet att göra… syrran heter Petra hon med 🙈😂🙈😂

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Jamen dĂ€r har vi det😂🙈. Syrran hĂ€vdar dessutom att hon Ă€r Bob Marleys okĂ€nda dotter 😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting