Okategoriserade

Min syrra🙈😂

Mamma och pappa har alltid hävdat att syrran är en trollunge som de hittade i skogen. Jag har alltid trott att de skojat. Visserligen har hon pepparkaksögon, men mamma har ändå bruna ögon medan pappa och jag har blå-Ish. Men ibland så undrar jag på riktigt om det kanske verkligen är så? Att de hittade en trollunge i skogen som de tog hem. En bortbyting:)

För hur förklarar man annars de fundamentala olikheterna mellan oss två? Hon har exempelvis inte sett Top Gun… bara det är ju ett tydligt tecken på trolldom.

Hon tycker det är läskigt med clowner, gillar inte skräckfilmer utan kollar på Mord och inga visor som värst;) Hon tycker inte om leverpastej eller ärtor. Och hon är helt uppenbart ganska blind också.

Det här klippet skickade hon till mig häromdagen, läs texten under, och se klippet:)

Klippet:

View this post on Instagram

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Jag såg direkt på bilden vem det var och tänkte att hon skickat ett kul klipp på honom. Häromdagen skickade hon ett på när Tom Cruise iklädd full stridspilotmundering går och handlar och ingen fattar att det är han på riktigt🙈superkul:)

Men det visar sig att hon inte alls fattade vem det var…

”Han kan säkert sjunga också” är efter att Robbie Williams gjorde en duett med Nicole Kidman som är snygg satan, skådis, gift med vem det var då och så kunde hon sjunga också! Vissa har allt liksom:)

Jag frågade syrran sen om hon verkligen på allvar inte såg att det var Brad Pitt?? Och nej, hon hade suttit och tittat på hela klippet och inte förrän han tog av sig peruken och ditchade dialekten såg hon. Och tyckte det var superroligt😂

Helt vanligt blindstyre🙈

Jag anade det eftersom hon hade utropstecken efter Kolla hela klippet! Helt klart var det något kul, men jag trodde att hon trodde att jag inte skulle känna igen honom, så jag svarade först utefter det. Jag ville liksom säga att jag visst såg:) Och det direkt.

Men hur kan man inte se det direkt?

Ni gjorde det väl??

Eller….? 🙈🙈

Kommentarer

  1. Petra

    Haha, inte ens på slutet hade jag vetat vem det var… så sjukt värdelös på att känna igen folk, kändisar och minnas namn.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing