Okategoriserade

Bradley Cooper đŸ•·

Jag borde sova men har precis, ja kvart i tre pĂ„ natten, lĂ€mnat in veckans uppgifter. 😂

MĂ„ste tĂ€nka pĂ„ nĂ„got annat en stund:) Jag har suttit med det hela dagen förutom nĂ€r jag var och trĂ€nade. Idag pĂ„ gymmet sĂ„ hĂ€ngde vi kvar och pratade om ditten och datten och plötsligt hade samtalet glidit in pĂ„ spindlar. För nĂ„n kvĂ€ll sen sĂ„ dödade jag officiellt fyra stycken (hittade inte den som kröp pĂ„ Jamies arm i sĂ€ngen. MIN sĂ€ng👿 men lĂ„tsades) Tre av dem i mitt sovrum. AlltsĂ„ seriöst? Jag kĂ€nner mig krĂ€nkt av dessa Ă„ttabeningar som tar sig friheten att sitta och glo pĂ„ mina vĂ€ggar.

Den första satt pĂ„ vĂ€ggen ovanför datorn och Jamie som Ă€r livrĂ€dd för spindlar, ropade. Jag dammsög upp den och i vanlig ordning Ă€r de sĂ„ stora att de kan klamra sig fast med benen runt röret. Jag överdriver inte, husspindlar kan bli överjĂ€vligt stora😬

Sen gick han och lade sig(Jamie alltsĂ„ inte spindeln😂) och efter en stund kastade han sig ut genom dörren, dĂ„ hade en spindel krupit över hans arm. Gissa hur lĂ€tt han hade att somna sen?? Jag vĂ€nde upp och ner pĂ„ sĂ€ngklĂ€derna, dammsög dĂ€r jag kom Ă„t och skakade och ruskade. Den var borta. Han sa att den var ganska liten sĂ„ det kan inte ha varit samma som senare pĂ„ natten satt pĂ„ vĂ€ggen. Fy fan. Den hĂ€r smĂ€llde jag med flugsmĂ€llare 😂

Och sen ropade Patricia att det satt en feting i trappan. Men herregud ska alla in samtidigt? Jag dödar alla spindlar obarmhĂ€rtigt. Är man inte inbjuden ska man fan inte ta sig friheter 😂

Fyra pÄ nÄgra timmar, Àr fyra för mycket.

En av tjejerna pÄ gymmet visade sig vara sjukt rÀdd för spindlar. Hon berÀttade om en stor korsspindel som spann sitt nÀt precis utanför hennes dörr sÄ hon inte kom förbi. För att försöka komma över sin spindelfobi har hon testat olika saker men det som funkat bÀst var att namnge spindlarna.

Och dĂ€r flummade vi igĂ„ng 😂🙈

Jag frĂ„gade vilka namn som funkade bĂ€st men hon visste inte riktigt, sĂ„ jag föreslog att döpa dem efter snygga skĂ„disar, och plötsligt heter spindeln utanför hennes dörr Bradley Cooper 😜

Kan bli kul:

”Bradley Cooper hĂ€nger alltid utanför min dörr.”

”Bradley Cooper lĂ€mnar mig inte i fred”

”Bradley Cooper spinner sitt nĂ€t runt min dörr.”

Bradley Cooper Ă€r alltid upp i mitt ansikte.”

Bradley Cooper sitter alltid dĂ€r och glor.”

Det skulle kunna leda till lite dÄlig stÀmning ocksÄ:

”Jag dödade Bradley Cooper igĂ„r”

”Den dĂ€r jĂ€vla jobbiga Bradley Cooper”

”NĂ€sta gĂ„ng som Bradley Cooper kommer dĂ„ jĂ€klar ska jag kasta Ă€pplen pĂ„ honom!”

För det hade hon gjort, kastat Ă€pplen pĂ„ spindelns, nej förlĂ„t , Bradley Coopers nĂ€t🕾

Jag har full förstĂ„else för fobier, jag har lidit alldeles för lĂ€nge av krĂ€kfobi för att kunna dissa nĂ„gon annans. Eller
 jag hörde iofs pĂ„ Karlavagnen om en tjej som var livrĂ€dd för storbladiga vĂ€xter, som Monstera och rabarber. DĂ„ garvade jag stort för mig sjĂ€lv i bilen, men Ă„ andra sidan skattade hon Ă„t sig sjĂ€lv ocksĂ„ 🙂 Men det finns folk till allt:)

Jag kan lugnt sĂ€ga att jag gĂ€rna bytt ut min krĂ€kfobi mot Monstera fobi. Men nu har jag pĂ„ nĂ„t mĂ€rkligt vis övervunnit det mesta av den sĂ„ idag vill jag inte byta. đŸ™đŸ»

Jag insĂ„g i dag efter spindelsamtalet att jag ju faktiskt överkommit min rĂ€dsla för dem ocksĂ„. Jag kan inte gĂ„ sĂ„ lĂ„ngt som att sĂ€ga att det var en fobi, men jag har varit vĂ€ldigt Ă€cklad av dem. Ryst lĂ€nge om jag sett nĂ„n och jag skulle definitivt inte kunnat sova i sovrummet om jag dödat tvĂ„ och tappat bort en 🙈

Jag vet inte vad det beror pÄ att jag blivit av med massa rÀdslor? Kanske att det jag Àr rÀdd för nu för tiden Àr sÄ enormt mycket större?

Förvisso Ă€r jag Ă€ndĂ„ inte helt orĂ€dd 🙂

Jag kĂ€nner ett enormt obehag av att se postbilen och hĂ€mta post i brevlĂ„dan, pĂ„ samma sĂ€tt som jag inte gillar nĂ€r det plingar till av Mail eller sms😬 Eller svara i telefon. Eller ringa. Det hĂ€rstammar frĂ„n min skilsmĂ€ssa och tar vĂ€l slut nĂ„n gĂ„ng det med, jag vet ju orsaken. Lite socialfobi helt enkelt. Jag jobbar pĂ„ det 😂

Och nu ska jag sova! Är lite vĂ€l ostrukturerad nu tror jag 🙂

Vi hörs snart 😘😘 natti natti

Kommentarer

  1. Bella med familj i VÀsterÄs

    Min fobi Ă€r spindlar och dem som kommer in i mitt hem fĂ„r sig en ordentlig ryggmassage med diskborsten 😉

  2. Elisabeth

    FÄglar Àr min fobi.Duvor Àr vÀrst. Skriker om de flaxar över huvudet som duvor brukar nÀr nÄgon gÄr förbi. Det kan bli lÄnga omvÀgar om det Àr mycket duvor pÄ ett torg.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing