Okategoriserade

About last night;)och Mando Diao❤️

Haha, jag kan inte låta bli att använda den rubriken:) Det är titeln på en gammal film med Rob Lowe, på svenska:Härom natten.

Men i alla fall, så har min helg varit trevlig, hur var er?

Fredagen var röjig med massa fram och tillbaka, medan lördagen började med en skjutsning av Lovelia till basketmatch. Jag hade missat att de spelade hemma, annars hade jag planerat bättre och hunnit se den. Men nu hade jag massa annat som måste göras. Sen var det bord bokat på O´learys från 18.30 och vi surfade in där strax efter. Två av killarna var där, och sen anslöt en tredje.

Matchen Serbien-Sverige gick ju käpprätt åt helvete med 4-1. Hallå? Vi som suttit och lovordat Robin Olsen i mål, så släpper han in fyra. Han måste haft årets sämsta dag, för normalt är han ju stabil som en klippa där. Jag tror jag missade vartenda mål, förutom de två första (1-1) för sen var det så fjuttiga situationer som plötsligt blev ett mål. Herrgud 😬

Jaja, inga blommor vilar på en sjömansgrav och inga sorger är så djupa att de inte går att dränka i öl:) så det gjorde vi. Vi stängde O´learys och gick vidare till nästa ställe på O – O´Connors

Där var det som vanligt trubadur och inträde, vilket känns sådär på en pub, men visst. Det blir mest svårt att snacka. Det har jag ju ondgjort över sen jag var stor nog att få gå ut på krogen – att det är så hög musik att man inte kan höra vad folk säger. På en pub borde det inte vara nattklubbsvolym, men det är det. När jag öppnar min pub, The Wetterholms;) så ska det vara pratbar ljudnivå och bra musik, inte det här remixade eländet 🙈

Vi hade som alltid hur trevligt som helst:) Älskar det här gänget🙏

Framåt tre-draget måste man gå på toa, det är sen gammalt och sen tappade vi bort varandra lite. Alla ska ut samtidigt osv. Det är ju en evig tur att syrran och jag förstår varandras hieroglyfer 😂

Ja, alla fattar? 😅 Vi hittade på varandra efter en stund, fast först gick jag förbi henne i tron att hon satt på kebabhaket om hörnet, varför i hela friden hon skulle göra det? Men jag såg henne inte, det stod folk i vägen. Tror jag:D Sen stod vi och snackade med två snubbar i 1,5 timmar….:) Den ena kände jag igen för han har jobbat på o`Learys för tusen år sen, och jag stöter ofta på honom ute. Nu har jag frågat vad han heter också så nu är vi typ BFF;) Den andra snubben…men herregud! Jag tror jag är lite kär:) På ett helt icke-kärleksvis. Men han var så trevlig, och det visade sig att vi minsann gått på samma gymnasieskola, samtidigt, eftersom vi är lika gamla då:) Han fyraårig teknisk, och jag kunde inte ens komma ihåg vad jag gick, men det var inte så noga. Han jobbade med så spännande saker, satelliter och forskning och vad det nu var. Och han var så sjukt bra på att förklara på ett kul sätt, att både syrran och jag bara ville höra mer, mer mer:) Tror att vår killkompis kanske inte var helt såld dock 😂

Om man kan stå och lyssna på någon som berättar om saker man inte kan ett skit om i över en timmes tid en lördagnatt efter klockan tre… då är han jäkligt duktig. Kul kille! Honom stöter vi gärna på igen👌 Han heter nu SatellitSnubben:)

Sen blev det ett besök på Max. Kompisen bor utanför stan och eftersom vi är uppfostrade, och genuint trevliga;) så väntar vi såklart på hans buss. Som gick runt sex..nånting. Då cyklade vi hemåt. Jag klev innanför dörren hemma runt halv sju på morgonkvisten, det hör inte till vanligheterna. Men det var en så jäkla kul kväll:)

Det kan hända att jag hade en aning ont i håret sen 😇 men mest var jag ju trött. Herregud, det blev typ tolv timmars umgänge med de där galningarna:) Jag sov till tolv, klev upp och käkade och låg sen och läste lite innan jag powernappade igen.

Grejen var att klockan nitton noll noll så skulle vi befinna oss på övre parkett i UKK. Uppsala Konsert&Kongress. Avskyr stället, men ibland har man inga val, och spelar ett bra band där så…🤷‍♀️

Nånstans under lördagkvällen så frågade syrran om jag ville hänga med på Mando Diao på söndagen. Jag fattade inte ett skit, varför hade hon biljetter till dem som jag inte visste om? Men det visade sig vara henne kompisar som fått förhinder. Tråkigt för dem, men vilken jäkla tur för oss ❤️

Att jag skulle gå på en vispop-spelning var inget jag trodde innan i går, men fy fasen vad bra det var! Mando Diao ligger lite utanför min spellista, hör jag dem så gillar jag dem typ alltid, men jag har aldrig lyssnat aktivt på dem. För mig så är ju faktiskt deras svenska visor mer bekanta än deras rockmusik. Vi cyklade ner, det var skönt att röra på sig även om lårmusklerna protesterade lite;) och sen var det hur mysigt som helst att sjunka ner i fåtöljen och bara njuta. Volymen var perfekt, behövdes inga öronproppar, och det var fantastiskt bra ljud. Lokalen är bra för den här sortens spelningar, men överlag är UKK ett idiotiskt skrytbygget a la Uppsalapolitiker som vill ha ett monument över sig.

Mando Diao ❤️ så bra, så bra, och givetvis, eftersom jag är en mainstream-människa som lyssnar på hitsmusik på radio, så älskar jag Strövtåg i hembygden, så när den spelades … åh! Det var gåshud deluxe, och inte bara av den låten, utan av de flesta. Fantastiskt bra spelning! Tack till Leslie och Mats som fick förhinder 🙂

Vi cyklade hemåt igen, och har då alltså cyklat nästan fyra mil på ett dygn😜 det är inte illa. Jag fick ett par vantar av syrran i lördagsnatt, som var så välbehövliga. Perfekta cykelvantar förutom att jag inte kunde växla med dem;) Jag har en cykel med typ tusen växlar, eller det kanske är 21 vad vet jag? Jag använder väl fem av dem på sin höjd, men det löste sig ändå, men lite envishet så klarar man det mesta.

Idag då, måndag. Som vanligt, veckan börjar med att träna. Ett lågintensivt pass med många repetitioner. Det ger alltid träningsvärk, och ledaren garvar åt mig när jag sen kommer och pustar över det. Men vaddå? Jag tar ju i lite mer varenda gång, helt klart. Sen var det hem och jobba lite, innan dusch och ett möte på Jamies skola. Det gick ju fint, och jag körde bara en snabb mellanlandning hemma för att laga mat till barnen innan jag åkte till syrran. Hon köpte en ny TV i lördags, och behövde hjälp att få den på plats. Mamma köpte ny dator och skrivare samtidigt. Uppgraderingarna bara rasslar in:)

Så avslutade jag måndagen med att hämta upp Lovelia och en kompis från basketträningen, de slutar 22. Tar dem en evighet att åka buss hem, så det känns bäst att hämta. Det tar ju tid för henne att duscha och varva ner, så de här sena träningarna är ju inget vidare.

Men men, så är det! I morgon är det tisdag, hela långa dagen, och jag ska, överraskande nog, träna;)

Vi hörs då! Nu är det natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Oh herregud det där
   Förbannade eländet 😳 Det råder ingen tvekan om att juristen gjorde fel, det är alla, utom deras byrå, överens om. Att därifrån försöka göra något är som att slåss med väderkvarnar. Vilket vi gör, men allt tar sån tid. Och helt ärligt så var det skitjobbigt att skriva om det:/ Att få alla dessa mothugg om att det var korrekt fast det är så fel det kan vara, det gjorde inget bättre. Det är sjukt jobbigt, eftersom det går emot precis allt som pappa och mamma velat i hela livet. Jag fattar att det kan ses som att vi är ogina, men det är liksom inte det. Men jag tvivlar på att jag kommer ta upp det igen, möjligen när allt är klart. Typ aldrig.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing