Allmänt

Jessica ♥

Bland det allra bästa med att blogga, strax efter att få ha er som läsare för ni är det absolut bästa ♥ det är att få träffa andra bloggare. Andra människor med samma intresse av att skriva som en själv.

Eller förlåt, vi kallas Influencers nu för tiden ju:) Men det är samma sak, bara ett fancypancynamn.

Jag har lärt känna så himla härliga människor via min blogg, och en av dem är Jessica ♥

jessica lagergren

Här med sin lilla fina familj, man och dotter.

Jessica är så himla rolig, hon har verkligen härlig humor, jag gillar att läsa det hon skriver, och hon är grym på att göra de snyggaste sotade ögonen jag liksom sett:) Varje gång jag försöker mig på samma sak framför spegeln så har jag henne som målbild. Det visste du inte va, Jessica;)?

Det lyckas aldrig bör väl tilläggas….

Jessica har massa järn i elden hela tiden, ibland annat tränar och inreder hon och just nu är hon och familjen ute och åker båt. Det ser så härligt ut, och jag tänker att båt är ungefär som husvagn? Litet, meckigt, trångt men mysigt.

Jag blir sjösjuk, men så länge man kan hålla sig inom synhåll från land, med möjlighet att gå i land så tror jag nog det skulle funka. Kanske ska jag fråga om vi ska byta:) Husvagn mot båt.

IMG_9860Bara för en liten tid, såklart, jag vill aldrig byta bort min pärla:)

 

Jag har en liten lista med bloggar som jag följer, det är mycket som ska stämma för att jag ska vilja läsa, jag tappar intresset supersnabbt om det inte finns hjärta. Om det bara är massa yta och allt är så himla ”magiskt” och ”fantastiskt” hela tiden så spelar det ingen roll vem det är som skriver, jag orkar inte. Jag vill läsa om LIVET. Samma på instagram, jag skiter i stylade bilder och flöden, jag vill hellre se en suddig ögonblicksbild.

Jag gillar ärlighet, det vet alla:)

Och Jessica har det där som gör att jag läser. Exakt vad det är det vet jag inte, men något. 🙂

Så jag vill tipsa er om henne, helt enkelt. Så här en helt vanlig fredag i juli ♥

Kommentarer

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Haha läste fort och fel:) tolkade den som att du tipsade om en blogg som var kass 😉
   Sen fattade jag 🙂 tack ❤️

 1. Agneta

  Och idag får du bloggkärlek från ’ Ett päron till morsa’. Skönt att du fått hem Corrinda och att de haft det bra. Min dotter är på skolresa i Paris och de kommer hem idag, Det känns bra att få hem henne igen. Vi har 28 grader här i London för tillfället, jag smälter bort. Trevlig helg. =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing