Allmänt

Per Gessle ❤️

Igår var det dags för konsert igen:)

Per Gessle spelade i Botaniska trädgården i Uppsala. Skönt att få vara på hemmaplan som omväxling till alla konserter i Stockholm.

Alla vet vem han är. Jag vågar nästan påstå att alla har minst en låt som han gjort som en av sina favoriter. Om det sen är Sommartider, Här kommer alla känslorna på en och samma gång, Flickan i en Cole Porter sång, Listen to your heart, It must have been love, Jag går och fiskar, Flickorna på TV2 eller nån annan av alla tusentals låtar människan skrivit 🙂

Och har man det inte som favorit så kan jag iaf lova att typ alla kan texten till minst Sommartider?

Jag hörde Gyllene Tider första gången nånstans tidigt 80-tal, det var Flickorna på TV2, När vi två blir en, och de där gamla godingarna. Sen dess har jag älskat dem som grupp och Per Gessle i allt han gjort. Jag hade lite svårt för Marie Fredriksson när de bildade Roxette, tyckte liksom att hennes röst inte riktigt var i min smak, men det gick över snabbt för jäklar vad bra de funkar ihop.

Jag var för liten för att kunna gå själv på Gyllene Tider back in the old days, speciellt som inga artister kom till Uppsala förr, och jag missade Roxette när de spelade i ishallen här och det grämer mig lite fortfarande för jag hade velat se dem.

Men tack och lov så återförenas ju GT mellan varven så jag har sett dem några gånger. Och kommer lugnt jaga biljetter till alla eventuella kommande spelningar:)

Kvällen igår var toppen!

Vädret klarnade upp, från ösregn till kvavt till en superfin kväll, inte ens kallt för en gångs skull denna märkliga sommar. Nånstans läste jag att den ÄR den sämsta sommaren sen 50-talet, med minst sol och värme.. så jag har rätt i mina åsikter ?

Men igår stilade sommaren till sig och hela Uppsala strömmade till Botan. Alla var verkligen där, även om jag inte såg en kotte jag kände 😉

Det beror mest på att vi parkerade oss längst fram, och alltså inte hade folk framför oss:)

Jag tycker om att stå längst fram, och är villig att komma i tid och vänta. Jag vill SE och jag vill vara där det är som mest action.

Jag vet att andra hellre sitter och har det bekvämt men för mig är det som att kolla på tv 🙂

Jag kan sitta på artister jag inte älskar som Depeche, men är det favvisar vill jag uppleva med hela kroppen, alla sinnen.

Att känna basen i hela bröstet, att gnuggas mot folk, att dansa i takt och sjunga med högt och antagligen fruktansvärt falskt 😉

Då är jag som gladast?

Igår var inget undantag, förutom att ljudet var så makalöst bra att öronproppar knappt behövdes. Så trippelcheckades alla instrument och mikrofoner innan åxå:)

När man har minnen och kopplingar till ALLA LÅTAR så är det bara som en enda stor fest:)

Det var allsång gång på gång, Gessle fick ordentlig hjälp av publiken, och han ser så jäkla lycklig ut där på scenen❤️

En liten bonus i form av denna man:

Micke Syd.

Gyllene Tiders trummis:) Som kom in och ruskade på en tamburin under Sommartider.

Härligt!

Det var en fantastisk kväll igår.

En superhärlig konsert med en av mina favoriter sen barnsben. Han har skrivit låtar i 40 år sa han, och är BIG i världen men ändå känns han så ödmjuk och jordnära.

Dessutom delar han födelsedag med min förstfödda – Janelle 🙂

På min instagram finns några korta videosar, jag ville hellre skråla med än filma igår:)

Har några av er sett honom i sommar? Några som ska se? Ni har i så fall en magisk kväll framför er ?

Kommentarer

 1. Cecilia

  Ville bara säga att jag tycker jättemycket om att läsa dina lång långa inlägg och jag tycker Per Gessle har en underbar röst och är en väldigt bra låtskrivare…….!

 2. Kicki

  Jag såg honom i Stockholm, så bra och underbar konsert. Gick därifrån med ett leende på läpparna. Skulle gärna sett den igen!/ Kicki

 3. Jenny K

  Var o såg konserten i år när han spelade i Töreboda. Han är grym! Wow,älskar hans röst! Har gillat honom sen ja var barn. När ja var i 12-14 års åldern o såg han på tvn blev ja visst som tokig o kysste tv-rutan. Ha ha…riktigt så beter ja mig ju inte nu? Med tanke på hur många låtar han har skrivit under så många år o spelat överallt runt om i världen så har han nåt ”speciellt” när det gäller musik,han vet vad han gör kan man ju lugnt säga. Hoppas kynna gå på nån av hans konserter snart igen…helst redan nu,Bums???.

 4. Lill

  Orkar inte läsa dina lång långa inlägg och vill bara säga att jag sldrig gillat Per ! Den där tunna barnsliga rösten som än IDAG låter hos nån som ute hamnat i målbrottet

   1. Carola

    Du orkar inte läsa ”långa inlägg” Lill ? Men du orkar skriva det iallafall… Tror inte heller någon är intresserad utav vad du tycker om Per G!

    1. Lill

     Måste alla tycka lika ? Han
     är ingen favorit och det kan väl inte vara ”farligt”
     att säga. Alla måste väl inte hålla med. I mina öron låter han ff som en gubbe som försöker sjunga som en pojke. Andras röster växer till sig med åren men tyvärr inte hans. Jag är glad för er (och för honom) att så många gillar honom.

 5. Micks

  Jag såg honom i Stockholm, en bra konsert! Inte så att det är den bästa konserten jag varit på, men väldigt lagom och jag var glad i hela kroppen när jag gick därifrån. Det är som du säger, man kan låtarna och det är en bra stämning i publiken 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing