Allmänt

♥ Jordan fyller år ♥

Ja, idag är det Jordans födelsedag:)

Den lilla godingen fyller hela åtta år!! Som vanligt fattar jag inte hur tiden kan gå så fort, för han föddes ju nyss.

(Förra året skrev jag så här)

Vi väckte  såklart honom med sång och paket på sängkanten , det gör vi alltid i vår familj. Janelle sa idag att det var något hon saknade jättemycket sen hon flyttat hemifrån. Vi brukar ringa henne och sjunga när alla kommit hem från skolan, för det är väl klart att man ska få skönsång på sin födelsedag:)

Jordan hade inte önskat sig något alls. Det är ju astrist, men samtidigt oerhört skönt för då vet man liksom att han har allt han önskar, vill ha och behöver:) Han fick lego, och lite småkrafs och sen presentkort på Steam, där man kan ladda ner dataspel. Happyhappy Jordan:)

 

Han ville dock ha en blå prinsesstårta så då åkte jag såklart och köpte en sån.

IMG_3129

Min fina åttaåring ♥ Min lilla professor, som kan så himla mycket, förstår ännu mer och kan föra långa och krångliga konversationer om allt, på både svenska och engelska.

IMG_3133

Sju år:

jordan

Sex år:

 

ossoami

Fem år:

jordan tårta

 

Fyra år:

20130902-095640.jpg

Tre år:

jordan tre år

Här är han två år och har precis fått en lillebror. Så stolt ♥

jamie nyfödd 126
110717 215 IMG_0173 110726 017 IMG_0283
jamie nyfödd 096

 

Och när han föddes så var han en liten, fast stor, drygt fyra kilo, kille

jordan nyfödd

 

Jordan är mitt åttonde barn. Min andra son.

Jag är så otroligt välsignad med alla mina barn, när jag tänker på det så får jag alltid tårar i ögonen och hjärtat svämmar över alla bredder. Jag har nio barn! Det är inte klokt så häftigt det är:)

Den här har jag stora planer för, han är skarp i hjärnan som självaste Einstein, kan klura ut svåra matematiska problem och lärde sig läsa på en sekund. Han är vass på dataspel, men har inte så stor lust att spela fotboll, basket eller åka skridskor:) Klättra i träd däremot, det gillar han. Han klättrar upp i allt han ser förresten, man måste ju testa. När vi åkte till Katrineholm för att träffa min kompis så klängde han sig upp i ett träd, bara för att sen inte kunna komma ner;) Tur att männen i den familjen är L Å N G A annars hade han suttit där än;)

 

Vi hade en liten fika med familjen idag, mormor, morfar, Janelle och Simon, syrran och de syskon som var hemma. Patricia jobbade, Corrinda var borta på annat.

Jag hade en franstid, och skulle köpa tårta på vägen hem, och stressade som en halvidiot. Varenda jäkla amatör var ute och körde bil idag, och med tanke på att det vräkte ner regn så det blev vattenpölar deluxe fattar jag ju att alla ville ta bilen. Men en sträcka som normalt tar 20 minuter tog fanimej 45…

Men eftersom alla hittar hemma hos mig så var det kaffe på gång och dukat och klart när jag stressade in, blöt som en katt med tårtan i famnen.

Haha..

Vi fikade och snackade och sen pep killarna iväg och grejade, de var ute och inne om vart annat, och jobbade stenhårt på att jag skulle få ett psykbryt;)

Men, hämnden är ljuv, de fick lov att tagga ner och städa sitt rum i stället, mohahha. Dock hjälpte jag dem, nån måtta får det ju vara.

 

Nu sover de flesta, och jag ska snart krypa ner jag med, i morgon ska jag ut och flänga.

Syrran och jag ska köra till Norberg och packa hop husvagnen. SÅ tråkigt! Det är jättekul att packa upp, men ner suger. Det lär dessutom vara blött och grisigt.

Jag ska åka förbi en kompis och låna deras kärra så vi får med oss det vi måste ha hem. Pappa och jag har bytt bil, eftersom jag inte har dragkrok, så det är kul i alla fall, att köra den bilen är härligt.

Men 13 mil fram och 13 mil tillbaka, det är inte så att man garvar ihjäl sig direkt;)

Det blir bra, bara man är på väg. Håll alla tummar att det inte regnar, men det får gärna blåsa lite lagom hela natten så att tälten är torra och fina.

 

Ha en toppenfin söndag ♥

 

Kommentarer

 1. Eva

  Jag måste säga att jag verkligen uppskattar dina långa inlägg! Blir ju mycket mer att läsa då. Ett tips för kommande somrar är campingen vid Skantzöbadet i Hallstahammar. Jag är själv uppvuxen i Hallstahammar men har inte bott där på nästan 40 år men har förstått att campingen är riktigt bra. Lite närmare än där du varit i år, Nära till Västerås och Eskilstuna om inte vädret blir toppen. Där det också finns mer att göra.

 2. Mb

  Måste bara skriva och tala om att jag innan alltid ogillat allt för lång lång inlägg på din( och vissa andras) blogg.
  Men jag måste ge dig credit för att du är den mest UNDERHÅLLSNDE att läsa.
  Så nu läser jag med glädje även om jag ärligt talat, lång ifrån håller med i allt du skriver medan du i mycket annat har jävligt rätt.
  Grattiis till killen
  Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing