Allmänt

♥ Trixie 12 år ♥

Tänk vad snabbt helgen går! Varje gång. Sällan så suckar man av leda liksom:)

Jag älskar lediga dagar med familjen. Lata sega och tråkiga, I Love it!

Idag började vi dagen med att sjunga för våran Trixie som fyller 12 år idag ♥

Älskade lilla unge.

Trixie

Hon är vårt sista höstbarn, och med tanke på att jag med all säkerhet skrivit ”Jag fattar inte hur snabbt tiden går” vid varje unges födelsedag så hoppar jag över det:)

Men jag fattar det inte;)

Den är lilla damen är av den easypeasy sorten. Aldrig något drama, aldrig något större tjafs. Hon är förnuftig och klok, empatisk och ärlig.

Hon har inte bråttom utan tar det piano och i sin egen takt, men jag behöver sällan eller aldrig stressa på henne eftersom hon har koll på när hon ska vara klar och vart hon ska. Jag undrar när hennes trotsiga period ska inträffa, men sen tänker jag att hon är otroligt lik Janelle, som faktiskt aldrig hade någon jobbig tid, och hoppas att det blir lika här:)

Trixie är mitt sjätte barn, och hon var beräknad att komma den 2/10. Tjena. Fröken Maklig låg där inne i magen och funderade på om det verkligen var så bra att byta miljö. Kanske var det obehagligt där ute, bättre att ligga kvar och jäsa. Och jäste gjorde hon. I tretton jäkla dagar och 23 timmar:) Jag hade tid hos BM på måndag förmiddag, men Trixie behagade till sist komma 23.55 på söndagen.

Hon vägde in på 4,5 kilo, och var en riktig tjockis. Störst av alla kidsen, och senast. Men lugn och fin:)

Och en underbar unge ♥

004fest TrixieDSC07142 trixie

Och för er som inte visste vart Trixie fått sitt namn ifrån, I present to you – Familjen Flax:)

Hi-Lois2

Det här ÄR min Trixie. En förnöjd unge som sitter i solen och njuter.

Trixiebelle. Eller som det till sist blev – Trixie Belle Vera

 

Hon fick lite presenter av oss på morgonen, och sen blev hon bjuden på bio av en kompis. Tillsammans med henne och några andra tjejer valde hon sen att gå på stan istf att fika med släkten:)

”Vi ska ju ända ha storkalas snart” Ja, om jag får till nån ledig dag för det så ska vi ha det:)

Framåt december kanske?

 

Nu ligger min lilla stora snart tonåring och sover, och jag ska väl kanske börja fundera på det jag med.

Natti natti ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing