Shopping

Rea, anyone??·)

Innehåller annonslänkar för Ellos

.

Ellos kör nu ytterligare 30% på rean!

Superkul att leta efter det där man kikat på tidigare men inte slog till på, har man tur nu så var det liksom meningen att man skulle ha det:)

Dessutom :

Det är så många procent hit och dit att jag snart tror att man får betalt för att handla;) Riktigt så är det kanske inte, men nog sjutton är det bra priser allt.

De här vida brallorna tycker jag var himla snygga, men jag håller precis på att vänja mig av med tight-as-hell-brallor som det enda möjliga så jag får tipsa Corrinda och Patricia i stället:) Och Er som likt mina modemedvetna tjejer har koll:)

 

Om man gillar Odd Mollys kläder så är det läge att kolla nu, de är ju rätt dyra i utgångspris så det är ju perfekt att passa på när det är så mycket rea:)

Den här blusen till exempel, men det finns massor. Alltså MASSOR:)

 

Jag gillar prickigt, men det är en hårfin linje mellan vackert prickigt och pråligt. Den här är vacker:)

Lugn och fin, lagom stora och lagom många prickar, den här ska jag klicka hem:)

Vill man så kollar man på barn och bebiskläder, som den här supersöta bodyn. Jag vet att Janelle ständigt håller utkik efter allt möjligt i bebisväg nu.

Den här var så glad:)

Jag ska kika vidare nu, passar på att ta en kaffebreak vid datorn inomhus en stund…:)

Ellos har alltså upp till 70% rea, whihooo:)

 

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag fick mail från just Ellos idag om VIP-rea, halva rea-priset på Ellos märken ?
    Nu blir det att shoppa järnet ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing