Okategoriserade

Happy Halloween ?

Om man ska fira Halloween då är det idag.

Inte i helgen som var eller helgen som kommer utan alltid och enbart den 31/10. Annars kan man liksom börja frilansa med alla andra högtider också. Julafton kan man ju fira när snön kommer, midsommar framåt augusti och tja, ni fattar;)

Jag tror att det delvis beror på detta att vissa människor är så väldigt anti. Är man en Grinchen som hatar julen så kan man kanske inte undkomma den helt men man kan stänga in sig, äta pizza och kolla serier och totalt ignorera julafton för man vet vilken dag det handlar om. Om man går ut-och bus eller godis, i give or take en vecka så blir det extra knöligt för den som ogillar.

Men vi gillar!

Corrinda sa ordagrant : ”jag höll på att skita på mig när jag skulle duscha i morse.”

Oj då ?

Jag är Tele2kund och då kan man förköpa biljetter till olika evenemang. Så även Bon Jovi ??.

Jag gillar egentligen inte att man får förtur men aldrig att jag tänker låta bli, när jag nu har möjligheten. Så, jag har fixat biljetter till Bon Jovi!!! Nästan, eller jo, fast jag hoppas kunna uppgradera dem;)

Man fick bara köpa fyra biljetter så syrran fick åxå shoppa, och vi fick tag i fyra ståplatser och tre Golden circle. Givetvis vill vi alla ha Golden och hur det går visar sig på fredag. Hinner jag på de bästa platserna så säljer jag de fyra andra ståplatserna:)

Hinner jag inte, ja men då har vi oavsett biljetter så allt utöver det är en bonus.

Där!! I juni ❤️❤️

Märkligt att jag alltid blir biljettansvarig förresten? ? Det har som blivit en självklarhet nånstans, men då vet jag också att jag gjorde mitt allra bästa. Räcker inte det så vet jag att jag försökte. Om man ska lägga sånt på nån annan så kan man få gå runt och tjura sen 😉

Det kanske de andra gör??.

Sen försökte jag sova lite till, Jamie har hostat hela natten så jag sov uselt. Han hostade egentligen inte mer än väldigt tyst men eftersom jag var nervös att försova mig så vaknade jag ju hela tiden. Lagen om alltings jävlighet.

Men jag somnade ju inte utan låg i stället och läste, svarade på mail, och gosade med Doris. Till sist masade jag mig upp och lät dagen börja.

Jamie hade tid för att ta bort stygnen på handleden klockan halv två. Evigheter att vänta och att hinna fråga ”ska vi åka snart mamma??”

Till slut, äntligen var det dags! Han var ju lite nervös såklart, men det gick så himla bra. Jamie är superduktig och har varit det igenom hela det här. Han har legat stilla och inte rört en fena fast han varit rädd och det har gjort ont. Men nu ser det fint ut!

Sju dygn sen han smashade igenom glasrutan. Egentligen är det ju helt otroligt hur kroppen kan läka ihop!!

När vi var klara så åkte vi till Boländerna för att se om det fanns skelettdräkt. Ja i sista sekunden men de kunde aldrig bestämma sig vad de skulle vara. Klev in på H&M och hamnade i reahimlen?.

Tröjor för 20 spänn, hoodie och byxor för 40kr. Tröja med såna där paljetter man kan byta håll på för 75kr. Men herregud. Mina killar älskar sådana här kläder med spöken och fladdermöss så jag plockade på mig:)

Jordan fick en onepiece med skelett på också och Jamie en annan variant. Tjo!! Älskar rea när den är på riktigt:).

Så åkte vi hem via Ica för att köpa smör. Ungarna köpte inte min förklaring att enda anledningen att man har smör på mackan är för att osten ska ligga kvar.. men det är ju så?eller hur? Ja så är det.

Jag målade de där bräderna en gång, bara ett varv kvar och sen skruva upp. Tände eld i pumporna, har jag visat dem?

Och sen var det massa röj och sånt. Killarna fick masker också ju, och det blev väldigt enkelt att fixa sig:)

Jordan var nöjd med att de inte behövde le på bilden ?.

Lovelia och en av hennes kompisar skulle ha ansiktsmålning. ”Halva som It, clownen, och halva vanlig.”

Okey…? Så här ville de ha det.

Och så här blev resultatet. Vi hade ingen röd färg. Eller jo det hade vi ju uppenbart men den var dålig, och pyttelite.

Men den fyllde sin funktion, tjejerna såg likadana ut och fick sina godisskålar fyllda av folket i husen.

Jag blev kvar med pumpabaket.

Gott som alltid:) Jag KAN baka men undviker det eftersom jag har noll karaktär och äter upp allt. Jag har ett vanlig morotskaka recept och byter ut mot pumpa. Den blir v ä l d i g t tung och sådär ”döbakt”, men så god.

Nu är köket röjt för tredje gången bara i kväll;) och jag är så trött!

Planen för i morgon är Grönan och jag ska lämna Jamie och Doris hos Janelle och Simon. Han ser fram emot det:)

Han blev så rädd för alla läskiga saker när vi var där sist på pressvisningen så då för vi såhär. Tror att det kommer att bli kanon!

Förhoppningsvis får vi en fin dag ??

.

Nu ska jag läsa Tom Sawyer och sen sova.

Vi Hörs snart ?

Kommentarer

 1. L

  Du har så rätt. Om det ska tiggas godis så är det den 31. Halloween är då. Att spöka ut sig och tigga är även det ett påfund som dragits hit från USA. Men det har (guskelov) inte tagit fart riktigt här än. Köpmännen försöker som vanligt tjäna en massa på det men det slutar med att de får rea ut en massa.
  Den ständiga frågan är NÄR ska ungarna gå. Det ÄR precis som du skriver den 31. Måste de gå en fredag (eller helg) så ska de gå helgen innan.
  Den här helgen ägnar vi åt omtanke om de vi har och skänker en tanke till de vi mist.
  Skulle det mot förmodan komma några hit idag och tigga, ja, då kastar jag ägg på dem ?
  Krya på dig från förkylning och ha en bra helg!

 2. Fyrbarnsmamma

  Jag håller med dig om att 31 oktober är rätt dag, men läste någon vett- och ettikettexpert som hävdade att ”bus eller godis” går man i Sverige på fredagen, och inte någon annan dag. Kanske är det alla andra som har haft rätt hela tiden och jag som har haft fel!? ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing