Okategoriserade

Ni var inte till nån hjälp ?

Innehåller annonslänk för Smartphoto

.

De första kommentarerna som trillade in tror jag var olika allihopa ??

Men jag gjorde som så att jag beställde den här, som absolut ingen sa, men jag älskar den:)

Och så tog jag slottet som extra bild. Så får vi se hur det blir . Himlen är ju makalös!

Nu sa sidan att upplösningen var lite låg men jag struntade i det ?och hoppas att det funkar ändå. De är tagna med en bra kamera och inte mobilen. Blir de lite oskarpa så kan ju det vara fint det med tänkte jag.

Och så beställde jag pappersbilder från Paris så ska Corrinda få en lektion i scrapbooking sen:)

Allt från Smartphoto

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing