Okategoriserade

Oj😅

Idag har vi haft Kulturdagen pĂ„ de tre minsta barnens skola. Det Ă€r en Ă„terkommande Ă„rlig tillstĂ€llning som skolan haft i 21 Ă„r. Jag konstaterade att jag nĂ€rvarat pĂ„ de senaste 19😂. För nitton Ă„r sen hade inget av mina barn börjat dĂ€r, men vi fick komma upp och se pĂ„ skolan just den dagen, för Janelle började den hösten. Tvillingarna var helt nyfödda:)

18 Är har jag varit dÀr Àven med huvudet, som nog inte alls var med första gÄngen;)

Det Àr jÀttetrevligt, barnen visar upp vad de gjort, det Àr utstÀllningar och idag kunde man byta böcker och klÀder.

Eftersom det alltid Àr nÄgon som fÄr sprittspratt om jag fotar sÄdana hÀr dagar för tÀnk om nÄn rÄkar hamna pÄ bild med ett öra eller sÄ och nÄn pÄ sÄ vis kan identifiera en person med skyddad identitet, och Äka och döda dem, och vill jag verkligen vara orsak till det???? SÄ bidde det inga bilder:)

Att skolans musiklÀrare sen sa att det filmades för att lÀggas ut pÄ internet under hashtaggen singfortheclimate det gör varken till eller frÄn. Det Àr alltid nÄn som hugger.

Jag undviker alltid att ha med annat folk i mina bilder. Även pĂ„ offentliga platser. DĂ€r man alltsĂ„ fĂ„r fota hur man vill. Men det spelar ingen roll. Och ja, jag Ă€r medveten om all skit vi har i samhĂ€llet. SĂ„, dĂ„ har jag sagt det:)

Jag Äkte dit till tio dÄ det började och hem tvÄ nÀr det slutade. Som vanligt. Nu har sÄ mÄnga av mina kompisar som alltid varit dÀr försvunnit, deras barn har slutat femman och bytt skola, sÄ innan jag trÀffade nÄn att snicksnacka med kÀnde jag mig lite ensam:) Men sen hittade jag, och hÀngde med dem hela dagen. Barnen rÀnner runt och man fÄr försöka hinna med om de ska göra nÄgot speciellt.

Lovelias klass hade utmaningar. Hur lÀnge kan man stÄ i planka, jÀgarvila och hoppa hopprep?

Jag vet att jag kan stÄ i planka flera minuter men rekordet var fem, och det kÀnde jag inte för att slÄ;) men jag satt i jÀgarvila (90 graders böj i knÀna, ryggen mot vÀggen) i tvÄ minuter. Sa det frÄn början, och det Àr samma dÀr, jag kan stÄ lÀnge men det suger musten ur musklerna sÄ det Àr inte vÀrt det.

Hoppa hopprep dÄ? Jo det gjorde vi ett tag pÄ cirkelfysen sÄ jag har övat upp mig, det Àr jobbigt men i 45 sekunder kan jag hoppa, det Àr vad en station Àr. Men jag kan inte hoppa sÄ lÀnge utan att snubbla;)

28 hopp, sen fastnade jag:) och gav upp, man vill ju inte börja svettas😂.

.

Jordan och jag gick en tipsrunda, man skulle gissa mÄtt och vikt osv, och sÄ skrev jag hans namn pÄ lappen. Det var jag vÀldigt nöjd med för han vann första pris och fick gÄ upp pÄ scenen inför hela skolan och hÀmta det. Jag hade aldrig vÄgat:)

Jamie var överallt och inte dÀr jag var;) men var i alla fall med och fikade lite.

NÀr dagen var slut var jag det ocksÄ, och Äkte hem, kÀkade lite och lade mig pÄ soffan och toksomnade. SÄ skönt:)

Jag sov i tvĂ„ timmar!!! Jisses… men det har blivit sena nĂ€tter nu ett tag.

Jag hade kunnat sova resten av dagen och natten med, men var tvungen att Äka och handla. Corrinda och Jamie följde med och nÀr vi packade in varorna i bilen Äkte en polisbil förbi och drog pÄ sirenen.

Sen kunde man skÄda vad som hÀnt pÄ instagram.

Det Àr alldeles för nÀra mig för att jag ska tycka att det Àr okey. Dessutom Àr det stökigare Àn vanligt dÀr just nu. Stökigt Àr det alltid iofs. För bara nÄgra veckor sen var det ju en stor polisinsats och fullt stÀll nÀr nÄn gick och viftade med pistol och skulle skjuta nÄn annan. Herregud om folk kunde sluta med skit!

.

Vi kĂ€kade ju tacos som vanligt, och sen ville Corrinda bli skjutsad till en kompis sĂ„ jag och syrran körde dit henne. Sen blev det det obligatoriska stegsamlandet pĂ„ en lĂ„ngpromenad med Doris. Under 10.000 steg och man fĂ„r inte gĂ„ hem 😉

Sen dess har jag frusit. Nu ligger jag nerbÀddad och ska sova!

Vi hörs i morgon 😘😘

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Malin

  Maja S: Vad Àr dÄligt av lÀraren? LÀraren har stenkoll om nÄgon med skyddad identitet eller om förÀldrar av annan anledning inte vill ha sitt barn pÄ internet, och skulle nÄgot sÄnt barn vara med sÄ hade de ju inte filmat?!

 2. Annica P

  Fattar inte folk att det bara Ă€r att SLUTA LÄSA om man inte gillar det som skrivs. Är sĂ„ j-a trött pĂ„ alla besserwissrar som tror att de vet bĂ€st, blogga ni dĂ„ sĂ„ slipper ni hetsa upp er. KrĂ€nkt hit o krĂ€nkt dit Hej o hĂ„. FortsĂ€tt vara du Carola.

 3. Ylva

  Hur kan ni alla misstolka det hon skriver sĂ„ mycket? Jag jobbar skyddade identiteter och tack och lov sĂ„ Ă€r dem inte sĂ„ mĂ„nga, sĂ„ chilla lite hörni! 🌾

 4. Lassie

  Skulle det vara dina ungar som bad om att bli skyddade sÄ skulle du nog gny annorlunda! Men du har ju redan visat att du bara hÄnflabbar en i trynet!

 5. Lassie

  Hur vet du vilka som har vad för anledningar?

  Du verkar sĂ„ JÄKLA egottippaf, Carola! SĂ„ fort du skrĂ€nar om motvilja sĂ„ ska all falla i din dans.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Du fattar ju inte vad jag skriver. Jag hĂ„nar ingen med skyddad identitet. Utan de som blir sekundĂ€rkrĂ€nkta utan att vara berörda. SĂ„na som du 🙂

 6. Johanna

  Man kan lĂ€tt tro idag att det kryllar av barn med skyddad identitet pĂ„ ALLA skolor. SĂ„ ser det inte ut. Jag arbetar med sĂ„dana frĂ„gor. Dessa barn Ă€r oftast inte med pĂ„ sĂ„dana hĂ€r tillstĂ€llningar överhuvudtaget. Överdrivet Ă€r det att majoriteten ska anpassa sig av en extrem minoritet, som ofta inte ens deltar.

 7. Marie

  Hur kan du fĂ„ det till hĂ„nfullt skrivet om skyddad identitet?? Carola skrev att nĂ„gon alltid fĂ„r sprittspratt om man lĂ€gger ut bilder och det Ă€r ju ett faktum…

 8. Lassie

  Hon skriver vÀl bara för att provocera och fÄ fler kommentarer sÄ att sponsorerna ska visa fortsatt intresse.

 9. Maja S

  Otroligt dÄligt av lÀraren att inte ens tÀnka sig för.

  Och det du skrev om skyddad identitet -sĂ„ hĂ„nfullt 😞
  FÄr hoppas att du aldrig hamnar i den situationen att ditt o barnens liv hÀnger löst pga att nÄn lagt ut bilder osv pÄ nÀtet

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Men herregud jag skrev inte om de som HAR skyddat identitet! Utan om alla de som blir sekundĂ€rkrĂ€nkta Ă„ deras vĂ€gnar utan att ha minsta anledning. Som du nu var ett strĂ„lande exempel pĂ„ 😂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Vilket? Att folk alltid flippar? Det Ă€r inte hĂ„nfullt utan ren sanning. Grundat pĂ„ 12 Ă„rs bloggande😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing