Okategoriserade

AlltsĂ„ 😍

InnehÄller annonslÀnk för Ellos

.

Okey, trĂ€ningen var ingen barnlek. NĂ€r den Ă€r klar och man kan sĂ€ga att man gav allt man orkade, och Ă€ndĂ„ presterat pĂ„ kanske hĂ€lften av vad man kan… dĂ„ Ă€r det varmt.

Men den Àr gjord och det Àr vad som rÀknas:)

Jag fastnade sen lĂ€nge pĂ„ parkeringen utanför med syrran. SĂ„ mycket som mĂ„ste avhandlas, varje dag😂. Vips sĂ„ hade en timme gĂ„tt och kidsen hemma började hojta, de var hungriga 😉

Bara att Ă„ka hemĂ„t och snabba pĂ„ inne pĂ„ Ica. Jag letade en lĂ„ng stund efter rostad lök. Det tycker jag Ă€r oĂ€tbart men barnen Ă€lskar det. Jag gömmer alltid bort vart den har sin plats, men hittade till sist vid kryddorna. Aha, ganska logiskt 🙂

SĂ„ hem och Ă€ta och duscha. Och nu Ă€r det Matrix Reloaded. UngefĂ€r hundra gĂ„nger sĂ€mre Ă€n ettan, det Ă€r bara massa lĂ„nga tramsiga slagsmĂ„l. NĂ„n mĂ„tta kan det ju vara. Men Keanu Ă€r Ă€ndĂ„ alltid Keanu😍

Idag kom den!! Eller det. Mitt paket frÄn Ellos, med de dÀr gula klÀderna och jag Àr sÄ nöjd:)

Jag erkĂ€nner att jag var lite orolig, jag har ju haft lite problem med gult, men Nope. Det funkar 🙂

Den gulprickiga strandklÀnningen som kjol, och som klÀnning:)

Den Àr sÄ fin, och tyget Àr sÄ mjukt och följsamt. Det faller superfint. Det hÀr kommer inte bli en strandklÀnning, utan en varjedaghelatiden-klÀnning.

Och sarongkjolen😍

Men lĂ€gg av sĂ„ hĂ€rlig fĂ€rg! Jag tvekade sĂ„ lĂ€nge, och tĂ€nkte ta en svart.., för sĂ€kerhets skull😂men oj sĂ„ glad jag Ă€r att jag vĂ„gade chansa. Lika fin om man drar upp den till en klĂ€nning. Den Ă€r supertunn och lite genomskinlig sĂ„ detta kanske mer blir strandens outfit, men jag kommer ju lugnt vara tjusigast:)

Japp, sÄ nöjd:)

Ellos har bÄde 25% och rea sÄ kika in:)

Syrran Ă€r mĂ€kta besviken, för som vĂ€ntat sĂ„ gillade hon den gula klĂ€nningen jag skrev om hĂ€romdagen, men den Ă€r slut i storlek:/ Men med lite tur sĂ„ kommer den in igen 🙂

.

Nu ska jag sova! Det Àr jobbigt att göra ingenting helt klart:)

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing