Okategoriserade

Alltså ?

Innehåller annonslänk för Ellos

.

Okey, träningen var ingen barnlek. När den är klar och man kan säga att man gav allt man orkade, och ändå presterat på kanske hälften av vad man kan… då är det varmt.

Men den är gjord och det är vad som räknas:)

Jag fastnade sen länge på parkeringen utanför med syrran. Så mycket som måste avhandlas, varje dag?. Vips så hade en timme gått och kidsen hemma började hojta, de var hungriga 😉

Bara att åka hemåt och snabba på inne på Ica. Jag letade en lång stund efter rostad lök. Det tycker jag är oätbart men barnen älskar det. Jag gömmer alltid bort vart den har sin plats, men hittade till sist vid kryddorna. Aha, ganska logiskt 🙂

Så hem och äta och duscha. Och nu är det Matrix Reloaded. Ungefär hundra gånger sämre än ettan, det är bara massa långa tramsiga slagsmål. Nån måtta kan det ju vara. Men Keanu är ändå alltid Keanu?

Idag kom den!! Eller det. Mitt paket från Ellos, med de där gula kläderna och jag är så nöjd:)

Jag erkänner att jag var lite orolig, jag har ju haft lite problem med gult, men Nope. Det funkar 🙂

Den gulprickiga strandklänningen som kjol, och som klänning:)

Den är så fin, och tyget är så mjukt och följsamt. Det faller superfint. Det här kommer inte bli en strandklänning, utan en varjedaghelatiden-klänning.

Och sarongkjolen?

Men lägg av så härlig färg! Jag tvekade så länge, och tänkte ta en svart.., för säkerhets skull?men oj så glad jag är att jag vågade chansa. Lika fin om man drar upp den till en klänning. Den är supertunn och lite genomskinlig så detta kanske mer blir strandens outfit, men jag kommer ju lugnt vara tjusigast:)

Japp, så nöjd:)

Ellos har både 25% och rea så kika in:)

Syrran är mäkta besviken, för som väntat så gillade hon den gula klänningen jag skrev om häromdagen, men den är slut i storlek:/ Men med lite tur så kommer den in igen 🙂

.

Nu ska jag sova! Det är jobbigt att göra ingenting helt klart:)

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing