Okategoriserade

Heja Sverige????

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Våra svenska damer visade Tyskland vart skåpet ska stå igår:)

2-1 till oss ??⚽️??och VM fortsätter. Värt att notera om man vill vara sån är att damerna gått längre än vad herrarna gjorde. Och inte så många bryr sig?. Men vi gör 🙂

Vi fick handskarna av personalen och viftade glatt med dem:)

Sen var de användbara resten av natten med när det gällde att visa vägen till toan exempelvis:)

Först dit och sen dit:)

Vi hamnade på ”gamla Katalin” som kanske heter Hava nu? De hade gårdsfest och vi lyssnade på sista bandet och sen snackade vi vidare. Sen lättade vi vid ett och gick till Le Parc?. Ett ställe jag aldrig trodde jag skulle gå till för det har jag bara hört konstigheter om. Döm om min förvåning när vi hade vansinnigt roligt 🙂

Dansade till gamla godingar tills de stängde. Då hade ju min sista buss gått för länge sen så jag tänkte gå hem. Men då protesterades det av folket som tyckte det var för långt. Så då lovade jag att ta en såndär hyrcykel.

Ja, den gjorde ju sitt jobb. Men det är små hjul och man fick trampa som en dåre;)

Jag cyklade över det aptråkiga gärdet men när det började gå uppåt så dumpade jag den. Kändes helt galet, men det är ju så de funkar. Jag bor uppe på en ås, vilket gör att det lutar uppåt länge länge länge… med min egen cykel så hade det inte varit så jobbigt men med den här kändes det ogörbart. Och sen gick jag sista biten. Det var helt ljuvligt magiskt ute i natt❤️ De här sommarnätterna är så underbara. Jag gick där och doftade på alla blommor, åkrarna och den daggvåta marken. När jag kom hem så slog jasmindoften emot som en vägg och jag var tvungen att stå där och snosa en stund:)

En bättre kväll helt enkelt:)

.

Innan vi åkte så roade jag mig med gräsklippning.

Tar en evig tid. Och sen fick jag den briljanta idén att flytta jord. Från en hög till en annan. Det höll jag på med i några timmar. Svetten lackade och myggen bets.

Jippie:)

Sen blev det bråttom att duscha och svida om. Först så hoppade jag i den här från Cellbes.

Och sen bytte jag till ett par vida svarta byxor och en vit blus.

Corrinda frågade om hon fick låna min väska och okey då:)

Väskan är en superfavorit nu, jag älskar den❤️ Den är lätt och går fint att hänga på axeln eller bära i handen.

Corrindas skor är väldigt snygga de också:)

Jag har även en supercool kjol,

Som jag packade ner till husvagnen. Perfekt eftersom den inte blir skrynklig. Eller det syns inte i alla fall ?

Jag” hittade ” mina kamobyxor i garderoben nu när jag städade där, och blev sådär löjligt förtjust. De är supersnygga och så sköna, så de ligger nu långt fram för att användas 🙂

Det är bra att städa:)

.

Nu har jag suttit i skuggan och jäst hela dagen. Lite ont i håret hade jag allt, men det kunde varit värre. ?. På onsdag är nästa match men jag är osäker på att jag kan åka hem för det. Jag kanske måste titta på mobilen och hålla tummarna att de går vidare:)

Nu ska jag kanske sätta lite fart. Det är saker som ska packas och tankar som ska tänkas för att få ihop det?

Vi hörs snart igen:)

Kommentarer

 1. Agnethe

  Så många konstiga kommentarer som dyker upp i ditt kommentarsfält, Carola! Att dom orkar! Jag är mycket road av din blogg. Du skriver intelligent och roligt, men alltså några av kommentatorerna! Dom lägger sig i allt.

  1. familjenannorlunda

   Allvarligt ?
   Vilken skitlöjlig kommentar. Förlåt men den tog veckans pris?
   Du kan på allvar inte mena att du var seriös? Utan bara ville passa på att sticka en kniv i sidan på mig. Det finns folk till allt ?

  2. Helahea

   Tror nog att barnen är nöjda o glada ändå. Är väl lika viktigt om än viktigare att ha en välmående förälder.

 2. Lotta

  Har du köpt kamoklänningen nyligen? Hittar den inte på cellbes hur jag än söker och den är skitsnygg!! Vill ha!

  1. familjenannorlunda

   Hm nä jag såg det;/ kolla på outlet? Jag köpte den i våras. Det är egentligen ett linne/ tunika men jag gick upp i storlek för att ha som klänning.

 3. Camilla

  Inget illa menat, men jag måste få fråga. Tycker du att ni verkligen utnyttjar säsongsplatsen med husvagnen som ni har? För det känns som ni är där väldigt sällan…. Kanske det finns någon camping närmare om du tycker att det är lite långt?

  1. familjenannorlunda

   Jag har lite svårt att förstå vad det ens kan röra folk, så länge de inte betalar? Vi har hittills under åren varit på campingen så att det går plus iaf. Det finns tusentals campingar men jag vill stå exakt just precis där, och därför gör vi det. Det har inte med avståndet att göra att vi inte är där, det handlar mer om att tiden inte räcker till för allt.

 4. Monica i Nacka

  😉
  Kan du länka om den, kamouflagen, hittar den inte, hittar bara tunikan i samma mönster? el är det samma? färgen ser mycket bättre och att den är längre den du har på dig.

  Sen en annan sak som hänt den senaste väckan är att bilderna hamnar åt fel, håll…
  😉

  1. familjenannorlunda

   Hm ..? Bilderna ser ok ut hos mig men ibland kan det vara så. Tack, jag kollar med teknikerna!!! Säg till om det fortsätter ??.
   Det är en tunika, som jag köpte i en storlek större 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing