Okategoriserade

❤️ Jamie 8 år❤️

I tisdags fyllde Jamie åtta år. Det är inte riktigt klokt. Han är fortfarande min lilla Lill-Fjant❤️

Han är MIN son, och bara min. Det finns ingenting i hans uppfostran som kommer från den andra föräldern. Ingen riktig kärlek, inga omplåstrade knän, sömnlösa nätter eller glädje. Den andra började fasa ut sig själv strax efter att Jamie föddes, helt frivilligt. Obegripligt men sant.

Jamie är ett charmtroll, har alltid varit:) Han kan smajla och man förlåter direkt. Han är världsbäst på att hitta på saker, vill sällan vara stilla utan gillar mer när det händer något. Det behöver inte vara mer än att leka med en kompis. Han älskar att spela Fortnite också men har verkligen inte tålamodet att sitta där timme ut och timme in. Han älskar att vara ute. Därför är det ganska enkelt att köpa presenter åt honom.

Jag gick all in på sport:)

Det här är en form av cyklop. Fast 2.0?

Alla som snorklat vet ju att det är rätt mycket teknik i att andas i en snorkel, men här är hela ansiktet i en mask, och snorkeln sitter fast. Fanns för barn mellan 6-10 år och från 10 år och uppåt. Kanske en storlek till förresten. Även för vuxna.

Banden i bak är i tyg och enkla att spänna. Den är lätt att ta av och på och alla barnen älskar den. Han fick simfötter till också. Och fotboll, ett mål man kan fälla ihop och målvaktshandskar.

Allt har fått följa med till husvagnen och används flitigt. Jo, han fick fotbollsstrumpor också, så de drar han på sig, upp över knäna, när de ska spela;)

Allt köpte jag på Dechatlon som funnits i Uppsala ett tag nu och har hur mycket som helst. Till väldigt bra priser.

Jag stod länge och funderade på en pilbåge, tror han skulle gilla det, men så hittade jag cyklopet och det fick bli det i stället.

Vi ”väckte” honom med sång och presenter. Det är sen gammalt, så gör vi alltid hos oss. Jamie har alltid sett fram emot det hur mycket som helst men ändå blir han så generad varenda gång att han måste gömma sig under täcket och låtsas att han sover så djupt att han inte märkt nåt??

Sen var det frukost och regnväder. Han sprang runt inne med sina saker och så fort regnet avstannade kutade de ut och testade. Janelle och Simon kom för att hämta resesängen och gratta lillebror, och vi fikade. Jag skickade iväg Jamie och Lovelia till affären för att välja några frysta chokladtårtor innan de kom.

Han älskar kladdkaka så en sån och en dajmtårta blev det. Och blåsa ljus måste man få göra på sin födelsedag ❤️.

Vi ligger efter i år med kalasandet. Majbarnen, Robban, Corrinda och Novalie har inte haft släktkalas än, och nu får Jamie hänga med på deras. Det kom en student ”i vägen” för majkalaset och ja, som jag sagt hundra gånger, det här året har varit jäkligt stökigt. Fokus har legat på annat. Men snart är det mesta löst, och kommer säkert följas av nytt stök ?.

Kalas kommer det bli, frågan är bara när:)

Jamie hade en fin födelsedag, han var nöjd och glad och nu är han åtta år.

Åtta år??.

Älskade lillprinsen min ??

Kommentarer

  1. Maria

    Hela familjen älskar det där cyklopet. Så enkelt att använda och bra mycket bättre än vanliga cyklop. Vi körde med det under en vecka i Egyptens fantastiska snorkelvatten och vi var såå nöjda, en present Jamie kommer att älska.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing