Okategoriserade

Tips från coachen – Zcooly??

I annonssamarbete med Zcooly

.

Jag har berättat för er om Zcooly tidigare men eftersom jag verkligen tycker att det

är suveränt så vill jag göra det igen:)

Det är ju främst för er med barn i er närhet som är mellan 5-12 år gamla.

Zcooly är en app med olika lärande spel som är utvecklade tillsammans med erfarna pedagoger. Spelen följer skolans läroplan och används även av skolor och kommuner??

Med andra ord så är det meningsfull skärmtid vi pratar om:)

Zcooly är uppbyggt som en ö och varje ö är ett eget spel. Jag har ju som bekant extremt svårt för matte så jag välkomnar alla de spelen så jag får lite hjälp.

Jamie har också lärt sig klockan, först hel och halvtimmar men nu klarar han även lite mer avancerade saker.

Det är ju genom att öva, öva, öva, nöta, nöta, nöta som man lär sig. Man måste liksom tjata in kunskaperna så de fastnar:)

Just det tycker jag är perfekt att ”överlämna” till Zcooly. Jag vet att det är korrekta kunskaper och killarna tycker bara att det är kul. Det är inte alltid så lätt att motivera dem till att sitta med skolböcker, men med ett spel går det utmärkt. Helt ärligt också så tar just nötandet väldigt mycket tid, så det är skönt att få hjälp:)

Jordan hittade ett spel som handlade om geografi. Han fastnade länge:)

Man ska dra planen till rätt stad, i början är det få städer men allt eftersom ökas de på. Och givetvis försvinner namnen på städerna efter en stund så det gäller att komma ihåg vart de ligger. Det här tyckte jag var kul! Jag är inte så bra på geografi heller nej?

Det alla spel har gemensamt är att de är positiva och lugna. Även om man gör fel så får man beröm. Och ett nytt försök.

Och lugnt för att det går i ett behagligt tempo. Inga snabba klipp, eller tusen saker att hålla reda på samtidigt utan fokus på en sak i taget. Man har tid på sig att fundera.

Jag är helt övertygad om att det hjälper till massor med inlärningen. Allt ska gå så snabbt idag, allt är hetsigt, men med Zcooly så varvar ungarna ner. Det är en mycket bra bieffekt 🙂

Det är heller ingen skränig stökig musik eller höga skrik och ljud utan som vuxen så går det utmärkt att sitta intill utan att få spunk 🙂

En ny grej i Zcooly som jag tycker är kul är att man kan ställa in så att man som förälder får en uppdatering varje vecka om barnens framsteg:)

Der finns även spel för att öva sig på engelska, det ska vi testa härnäst:)

Om ni vill, och jag rekommenderar det verkligen, så kan ni nu testa Zcooly helt utan kostnad i tre veckor:)

Ni använder min kod: carolawetterholm

Och ni hittar Zcooly HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing