Okategoriserade

Klara för EM ??⚽️❤️

Innehåller annonslänk

.

En fredag av det bättre slaget! 🙂

Började med däckbyte (inte på min bil) och sen rullade dagen på med lite jobb, lite snicksnack i telefonen och sen träning med instruktör. Vi blev lite sena av oklar anledning och rusade in med andan i halsen för att dra korten. Man måste göra det senast tio minuter innan passet annars tappar man platsen:/ Har man tur har ingen annan snott den så man kan boka på igen, men annars får man en prick. Gillar inte alls det systemet. Tre prickar och kortet låses, och man får betala en hundring för att låsa upp det. Har jag fått göra en gång på tio år så jag sköter mig ju:) Man borde få ”skött sig fint ” förtroende efter några år, så slipper man stressa sönder.

Tränade och sen var det hemåt igen. Halvvägs ringde pappa, han hade varit på sjukhuset över dagen och nu var det dags att hämta hem honom. Vände och plockade upp en trött pappa, och lämnade av honom hemma.

Så hem och duscha för plötsligt blev det stressigt. ?

Vi skulle ut och kolla på fotbollen. Ödesmatchen… kallades den i media. Sverige -Rumänien. Vann vi är vi klara för EM nästa sommar. Förlorade vi… tja inte vet jag??‍♀️

Jag känner få tjejer som på mindre än en timme går från svettiga träningskläder till att stå vid ett shuffleboard:)

Men syrran och jag kan?

Det beror ju kanske dels på den där bristen på att kunna sminka och fixa håret ?men ändå:)

Duscha, och jag var såklart svinhungrig så försökte trycka in en banan samtidigt som jag blåste håret. Det har jag gjort tre gånger den här veckan, mot normala aldrig:)

Drog på samma tröja som till middagen med influencerkollegorna, men gick sen förbi köksön. Vad var det där för paket? Nejmen! Mina kläder från ellos

Snabbt av med tröjan och på med den här toppen

Sen drog vi! Corrinda skjutsade oss, och när vi körde förbi Ica så kom jag på att Magnus Hedman skulle vara där och dema sitt alkoholfria vin/champagne. Jag blir inte så ofta starstrucked men Hedman är ändå en legend. Landslagsmålvakt i fotboll, och en grym sådan. Jag hade ju velat andas samma luft lite:)

Men vi hade absolut noll tid! Corrinda skulle in och handla sen och jag sa att om han var kvar, så fick hon be om en bild till morsan:)

En liten stund efter att vi kommit fram så messade hon. En bild.

”Hej visst är det du som är Hedman?”

Inte ens Magnus Hedman utan bara efternamnet;)

Ja det var det ju så hon frågade om en bild till sin starstrucked morsa:) Corrinda är så mycket coolare än vad jag är, jag hade aldrig vågat ju?. Sen hade de såklart småsnackat en stund och han är enligt henne väldigt trevlig:) Tror jag det❤️

Jag som stod där med fyra fotbollskillar var ju i helt rätt sällskap och kunde visa upp bilden med stolthet 🙂

.

Vi körde shuffleboard i par. Tre lag, två i varje, och jag som suger på det, hamnade ändå i vinnarlaget 🙂 Tjoho! Kvällen började med en vinst:)

Vi fick vårt bord och beställde in mat. Som vi sen faktiskt skickade ut igen?. En fish and chips som var god och fem burgare som inte var goda alls. Alla tyckte samma, så vi fick fish and chips vi med i stället. Och den var supergod:)

Och sen….

Annons

Vinst!! Tjoho igen! Nästa sommar blir det massor av fotboll⚽️??

Vi fortsatte kvällen på …. öhhh lite oklart ?men jag vet inte vad stället heter. Nåt finöl-hak:) och sen till O Connors:)

Så trevligt som alltid och extra roligt när Sverige vinner såklart!

Plötsligt kom en mycket skäggig man fram till mig, som var så bekant fast jag fick leta en stund i minnet:) Men det klickade till snabbt, och i samma sekund som han frågade om jag kände igen honom så visste jag. Han är gift med en tjej som också var med och vi kramades länge. Så kul att ses! Det är kompisar till Mirka ursprungligen:)

(Nu blir hon nyfiken ?, jag berättar sen Mirka!)

Bussen hem kvart över två, nästa går halv sex…??‍♀️Men det är ju Najs att vakna och känna att ett HIT pass är fullt görbart.

Så det sitter jag och väntar på nu:)

Lite högintensiv träning och sen är det mörkt ute igen. Det är Allt ljus på Uppsala, olika ljusinstallationer i stan som man borde kika på, det tar slut i morgon, men vi får se vad som orkas med.

Behöver ju även plugga…

Och just ja!! Min tröja skulle jag ju berätta om!

Jag var ute med syrran och fyra killar, som normalt skiter i vad man har på sig. Men igår… ALLA kommenterade och gillade toppen❤️

Till och med en okänd tjej inne på toan kommenterade hur snygg den är:)

Den var dessutom superskön att ha på sig. Ett riktigt kap:)

Så! Nu ska jag hoppa i träningskläderna!!

Ha en härlig lördag nu:)

Jag tror jag ska dricka glögg i kväll! Blossas alkoholfria, den enda som gäller. Glögg med alkohol… not så gott men den här utan… svingod:)

Kan vara så att vi hörs lite senare igen?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing