Okategoriserade

❤️ Snövit ❤️

I fredags var det VIP-premiär på Dröse&Norbergs variant av Snövit. Jag var bjuden men kunde inte gå, men till mina stora glädje så fick jag biljetter till den vanliga premiären på lördagen ❤️

Jag är så oerhört tacksam och glad!

Jag hängde ju på akuten fram på småtimmarna, och fick inte speciellt mycket sömn. När klockan ringde fattade jag på allvar inte ett dugg. Mer sovande än vaken masade jag mig upp och fick ordning på allt som skulle göras innan vi kunde åka, och vi körde vid halv tio. Till stationen bara där vi parkerade och tog pendeln. Göta Lejon ligger en kort promenad från pendeltågsstationen och vi var där i god tid. Snövit började klockan tolv, och vi hann köpa en kopp kaffe och gå på toa och sätta oss, på bästa kalasplatserna!

Rad fyra framifrån mitt framför scenen, svårt att sitta bättre:)

Så började det. Vi såg ju Robin Hood för några veckor sen och den var superbra. Vi har även sett Alladin förut som var toppen, så givetvis hade jag höga förväntningar.

Och seriöst nu, det här var så jäkla bra! Jag satt och ville inte att det skulle ta slut:)

Skådespelarna var delvis samma som i Robin Hood, jag kände igen Patrik Martinsson och är nästan säker på att tjejen som spelar snövit också var med där.

Dröse&Norberg gör ju om sagorna på sitt vis, och det är så bra. Musiken var härlig och jag kände mig som en liten unge som satt och tindrade med ögonen:)

Magi!

I pausen sa Trixie att de nog sett Snövit förut, med Yohio som prins. Jag fick leta i minnet lite för jag hade definitivt inte sett den, men så kom jag på att Janelle fick gå med småsyskonen, för jag var bortrest, antagligen i skolan. Trixie kände igen musiken delvis men var överlycklig för hon gillade den skarpt.

När hon sa att Yohio varit prinsen så kom jag på att just ja, det är en prins med också:) Jag var helt uppslukad.

Så kom prinsen och var cool, kaxig och självsäker, prinsarnas prins 🙂 med ett ego och självförtroende som få. Han ropade komplimanger och så tittade han åt Jordans håll, alltså inåt mitten av raden där framme:)

”Hörru grabben, hälsa din morsa att hon är skitsnygg och att hon kan ringa mig sen!”

Jordan vände sig till mig, helt andäktig och frågade om det var mig han menade??

Givetvis sa jag JAJAMENSAN:)

Att det var en väl inövad replik tänker jag inte berätta för Jordan ?

Prinsen är förövrigt Bragi Bergsson, som jag nu lärt mig varit med i Idol.

Det går ju inte att fota vettigt men tro mig när jag säger att det var suveränt.

Dvärgarna är så roliga! Snövit så söt och prinsen så stilig.

Drottningen är så elak, och så bitska ironiska roliga kommentarer:)

Alla var grymma! Om ni funderar på att köpa nån upplevelse i julklapp så kör på Snövit! Eller Robin Hood! Eller båda för den delen 🙂

Efter föreställningen fick man komma upp på scenen om man ville, och prata med artisterna och kramas lite. Mina var inget sugna på det, men jag såg ju hur de här småflickorna, i prinsessåldern, med strålande ögon lyste när de kramade om prinsen. Fatta, de fick en kram av en riktigt sagoprins!! Vilken lycka ❤️

Med guld på axlarna och kritvit uniform, alltså man borde ju tagit chansen att kramas?

Kevin Costner började sin karriär på Disneyland som just prinsen i Snövit, så Bragi har att brås på:)

Och nu ska vi inte glömma den lilla Snövit, så duktig tjej!! Jag kommer aldrig förstå hur de här barnen som skådespelar kan vara så makalöst duktiga. Stort imponerad!

Helt lyckliga gick vi därifrån. Mina killar har lite svårt att sitta still om något är tråkigt eller de inte gillar det, så att de satt som tända ljus är ett toppenbetyg:)

Tack snälla Dröse & Norberg för att ni gör så himla bra musikaler! Och för att vi fick komma❤️

Tack hela ensemblen!! Så bra!

❤️❤️❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing