Okategoriserade

Tio timmars shopping ?

Okey, jag är trött:)

Dagen började med träning, där jag fick lite feeling av att en kompis laddade på sin skivstång, så jag tryckte dit tio kilo extra:)

Och det gick ju bra. Jag orkar inte riktigt hålla stången i hela 45 sekunder bara, greppstyrkan är det som ger upp först. Man känner hur fingrarna rätar ut sig mer och mer för varje sekund?

Sen hem, snabbduscha och dra en proteinshake, innan jag hoppade in i bilen med sikte på att handla julklappar.

Tio timmar senare stängde butikerna så jag kunde inte fortsätta;)

Jag käkade en korv på Ikea till middag ( okey en pizzabit också) och tryckte i ett gäng bars av nåt slag för att inte falla ur;)

När jag kom till Gränby vid sex, mötte upp syrran för att samordna, så kom jag på att jag inte druckit kaffe. Alls alltså, på hela dagen:) Jag älskar kaffe och dricker mycket varje dag, men ändå så kan jag utan problem glömma bort att dricka det på i alla fall en dag. Jag kan inte säga att det påverkar mig, jag behöver inte min kaffefix, och får ingen abstinens.

Det är skönt. Men gingerbreadlatten satt väldigt fint. Jag bad om en extra shot kaffe i så den var inte sådär ettersöt som den brukar. Jag gillar det iofs men detta var ännu godare.

.

Jag kan inte säga att jag är klar med julklapparna, men i alla fall så ligger jag betydligt bättre till nu. På det igen i morgon! Samma upplägg -träning sen shopping. Kanske.. för jag är väldigt sugen på att avboka och sova i stället:)

På kvällen sen så försöker vi köpa julgran och så åker allt pynt och jox och gran upp i helgen. Kanske… men det vore jäkligt skönt.

Nu har jag suttit som ett trött skrutt i soffan och glott på en julfilm som Patricia valde, som var sådär.

Vad har ni för julfilmstips?

Det är ju mestadels komedier av olika slag så jag har faktiskt inte sett så många. The Holiday är gullig, och Ensam hemma såklart. Men sen så? Elf ?

Berätta och har ni några actionjulfilmer så hit Me! Inte Die Hard bara, den har jag koll på:)

Hörrni, dags att försöka resa sig! Vi hörs lite mer i morgon ??

Natti natti

Kommentarer

 1. Ylva

  En favorit som jag har är Gremlins. Jag är själv förtjust i skräck. Vilket jag förstått att du är med. Jul och skräck är väl ändå en ganska fin blandning ?
  Hoppas du får en fin jul och hinner ta det lite lugnt med ☃️❄️

  1. samps

   troligen lika mycket som man sitter och kollar på kalles jul varenda år fast man har sett det i 45 år (enda nya är ju sista fem minuterna typ som ändras varje år), traditioner liksom? xD själv kollar jag gärna på grinchen (kan ju iofs göra det hela året men den är ju lite extra runt jul eftersom han är så anti jul), även om det typ är grön vinter ute blir det lite mer ”julstämning” iaf för mig efter den… 😛

 2. Rille

  En rolig film med jultema som blivit lite bortglömd är ”Ogifta par” med Peter Dalle, Johan Ulveson, Suzanne Reuter och Lena Endre. Nu skrev du ju visserligen i inlägget om ditt och Mirkas biobesök att du inte gillar komedier, men i alla fall…

 3. Jenny

  Åhhh, glömde ju nämna min absoluta favvo action film som har lite jultema. The Long Kiss Goodnight! Grymt bra, grym action. Gena Davis och Samuel L Jackson. Den måste du se om du inte redan sett den

 4. Jenny

  Finns en gammal julfilm med Arnold Schwarzenegger ? kan den heta Klappjakten på svenska? Vill minnas att den är ganska bra. 90-tals film!

 5. Camilla

  Hej!
  Förslag på lite julfilmer att njuta av Tomten är far till alla barnen, Love actually, Medan du sov, Bridget Jones, Falling in love

 6. Millan

  Kan rekommendera Christmas Cronicles med Kurt Rusell. Full fart o Kurtan är faktiskt bra som tomte fast man förknippar honom med roller som tuffing. Lycka till med klappköpen! God Jul?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing