Okategoriserade

Jacke Sjödin ❤️

Alltså dagen rullade på lite snabbare än vad jag hann med:)

Det är ju Najs på ett sätt, men nu måste jag sova också. Jag återkommer om dagen i morgon, för jag uträttade såklart stordåd av alla de slag. Eller inte 🙈

Men jag säger godnatt med några videos från Uppsalas Jacke Sjödin. Han är så bra:)

Kolla på dem!! Och tala om vilken som var roligast 🙂 Om ni kan 😂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing