Okategoriserade

Det här är väldigt riskabelt 😂

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Jag har haft gråa stolsdynor sen vi gjorde om köket. Det är en bra och tålig färg:) Man kan lugnt ha kladdande ungar och hårande djur på gråa dynor.

Nu var det dags för en förändring!

Jag har beställt ROSA!

Vad tror ni? Jag sätter mitt huvud i pant på att det inte kommer dröja många dagar innan nån spiller. Gärna hallon eller blåbär eller nåt som är helt omöjligt att få bort🙈

Nån som sätter emot? Ni behöver inte satsa era huvuden kanske;)

Jag älskar rosa och de här var väldigt puderrosa😍Antagligen inte så tåliga i färgen men vafan, jag har tvättmaskin. De finns i blått och grönt också, båda var fina, egentligen borde jag tagit blå. Köket har blåa detaljer i en kakelbård och lite annat. Men nu är jag en gång för alla fröken mixmatch:)

Så jag har tex två olika stolar i köket. Tycker det är jättefint 🙂 De med kors i ryggen är dock skönast😍

Cellbes har härliga 25% på ett köp nu:)

Är man smart, kollar man även outleten- så mycket fint där!

Nu ska jag ut med Doris!

Hörs snart 🙂

Kommentarer

  1. Sari Salonen

    Det där är som att lägga på en duk på bordet. Trodde att när barnen flyttat så skulle det bli bättre…..icke. Har gett upp:(

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing