Okategoriserade

Trixie är konfirmerad ⛪️

Så var den här, dagen för Trixies konfirmation. Sen i höstas har hon gått och läst, eller de leker mer:)

De har varit en väldigt liten grupp och kommit varandra nära. Något som är extra kul är att hennes gamla kyrkisledare nu var hennes konfirmations…nånting. Tror han är diakon nu? Måste kolla det! Men världens bästa i alla fall ❤️ Han kom till kyrkis när Trixie var 3-4 år och hon var livrädd för honom😂

Han var ganska ny i Sverige då, och de hade en anings svårt att förstå varandra. Hon för att han inte var så bra på svenska, och han för att… tja, Trixie var inte heller så bra på svenska 😂🙈Mina ungar har ju överlag, med några undantag haft olika former av språkstörningar. Nån har läspat, nån kunde inte säga R, småtjejerna pratade rena rappakaljan och även Jamie.

Jag skyller ifrån mig på den andra föräldern för jag hade inga problem med sånt😎

I alla fall, det tog inte så lång tid innan A hade vunnit alla barns, så även Trixies, hjärta❤️Han är en makalös man. Med det största hjärtat och alltid glad. Alla mina barn älskar honom. En del har bara träffat honom som lite äldre men de fem minsta har haft honom i kyrkis. Jag hoppas han är kvar i kyrkan för alltid så mina barn kan få ha honom med sig genom livet:)

Jag skjutsade Trixie till Funbo kyrka i morse vid nio, och sen åkte jag hem. Käkade frukost och kokade pasta till senare, gjorde mig klar och så kom Janelle, Simon och Jack, och syrran.

Vi samlades framför TV:n

Doris var superhappy över att få vara med hon också 🙂

De livestreamade konfirmationen och det gick alldeles utmärkt.

Kändes både skönt och konstigt. Det underlättade massor att inte behöva sjåa på alla kids, fixa kläder och bilar och skjuts hit och dit. Men märkligt att sitta hemma och snacka som till valfritt program 😂 Mamma och pappa satt hemma hos sig och kollade och ringde och sa hur mkt de ville lägga i kollekten, som var via Swish 🙂

Det var en fin konfirmation!! De har verkligen lyckats fint, även med att anpassa efter rådande omständigheter. ❤️

Jag hämtade sen Trixie, och medan jag var borta fixade övriga mat.🙈

Jag vet! Jag är så förbannat smart som lyckas leja iväg det tråkigaste jag vet:)

Men jag hann heller inte fota 🙂 Trixie ville ha pastasallad, så det fick hon. Man fick plocka som man ville, räkor, kräftor, kyckling, kalkon, skinka, halloumi. Supergott!!

Till efterrätt ville hon ha bär och glass och grädde så det blev det. Plus en fruktbricka.

Lovelia och Trixie bakade också en helt magiskt god mockaruta igår så man kan säga att vi hade ett överflöd. Så gott! Så mätt!

Presenter får man också. Hon ville inte ha en navelpiercing som alla andra tjejer velat, så det blev ett smycke jag ska visa er sen. Ett som inte kommit också, beställt från England. Men vafan🙈

Id-brickor, armband med planeter… shit happens.

Jag ska visa er de fina smyckena när jag fotat dem, men ni kan ju kanske ana vad det var, om man kollar på presentpåsarna

Det hon fick av mig kommer inte från Pandora utan från en liten butik jag hittat.

Pandora har jag varit ganska anti mot, tyckt att det varit lite väl hypat, men nu är jag kär. Jag vill ha ett eget armband i Mors Dags present! Med Harry Potter och typ Världens bästa mamma😇

Det är det ungar, eller en tatuering 😇Jag tror jag vet vad jag vill ha nu, tar några år att bestämma mig. Men nu måste jag ju börja göra dem, inte bara snacka. Börjar ju hamna på dösidan av livet säger en kompis. Han kanske är där, (vi är precis lika gamla, skiljer elva dagar) men själv ska jag ju bli 125. Utan prutmån.

.

Så var det dags att avrunda och tror ni inte att jag lyckades ännu bättre nu? Jamie hade sin allra första fotbollsmatch och då slapp jag städa efter maten😇Ooops.

Kan hända att jag får kökstjänst hela veckan men det är okey.

Jamies lag samlades en halvtimme innan, jag och syrran promenerade runt, och kom tillbaka till matchstart.

Tror inte de räknar mål? Helt galet för en annan som är uppvuxen med att förlora är en del av livet;)’men så är det nu förtiden. Skit samma, men Jamie gjorde iaf ett par mål, och mamman ser genast en ny Zlatan.

Jag behöver en sån i familjen, det är bara så. Rent krasst kan jag ha två tjejer i NBA också och hamnar de där har man förvisso nån slags ekonomisk nytta av dem. Hemma i sverige tjänar damerna åt helvete för lite i jämförelse med herrarna . Det är skit. Men fotbollsproffs i herrfotboll… där finns det stålars. Så jag ska satsa nu! Gick ju jävligt bra med Robbans tennis. Verkligen….😂🙈💸💸

Jag skojar!!!

Det är oavsett en roligare sport, fotboll, som jag begriper mig på.

Basket och jag är inte helt kompatibla. Jag fattar inte reglerna, förstår inte språket (layups, foul, dubbelsteg) och det låter för gräsligt illa om både dojorna mot golvet och tutan de envisas med hela tiden. Den stora fördelen är att det är inomhus. Det är fotbollens stora nackdel. Idag var det både regn och sol, lite om vart annat. Konstigt det där, när solen sken var det superkul att kolla. När det regnade not so much. 😜

Vi stod en lång stund nere vid sjön och funderade varför det såg så öppet ut? Tills vi insåg att de tagit ner ett gigantiskt träd. Det stod till höger i bild, ni ser stubben.

Skönt för det tog solen på kvällen, men var uppskattad som skugga på dagen. Men jag vill alltid ha sol så för mig gör det inget. Bada känns väldigt långt bort… det snöade en kort stund idag….

Nu ska jag krypa i säng!

I morgon är det träning igen. Äntligen:)

Efter lördagens 666, The number of the beast, behöver kroppen röras på. Jag ska ligga på spikmattan en stund, det gör gott åt de stackars musklerna i axlar och nacke. Jag slår vad om att jag kommer inse att flera av mina sommarplagg blivit för tajta över axlarna sen förra sommaren. För satan vad mycket sånt vi kört:)

Nu-sova! Natti natti 😘😘

Kommentarer

  1. Johanna

    Tack för en behaglig blogg. Följt dig många herrans år. I bland kommenterar jag. I bland tycker vi olika, oftast tänker jag att vi ” tänker lika”. Behaglig är den iaf, avkopplande att läsa.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing