Okategoriserade

Dagen före en konstig midsommar 😅

InnehÄller annonslÀnk och reklam för Cellbes.

.

Om en liten stund slĂ„r det över till midsommarafton. Jag som i normala fall har svĂ„rt att fatta hur snabbt allt gĂ„r, har i Ă„r stora problem. Man kan inte ens hĂ€nga upp saker pĂ„ olika högtider. PĂ„sken, har den varit? Sista april? Hm, nĂ€… eller?

Konfirmation, student, avslutning… nope. Det kĂ€nns som att allt det ligger framför en pĂ„ nĂ„t vis. Knepigt.

Ni vet ju hur vi alltid firar midsommar sÄ det kommer kÀnnas konstigt. I stÀllet har vi bestÀmt oss för att Äka och bada:)

Det har jag aldrig gjort en midsommar vad jag kan minnas, sĂ„ det kommer bli kul. SĂ€kert kallt ocksĂ„ 😂

Sen ville barnen ha tacos sÄ det kanske de fÄr, vi fÄr se. MÄste ÀndÄ handla för det har jag inte hunnit sÄ dÄ kanske man hittar nÄt gott i butiken:)

Jag funderade pĂ„ att köpa ett luftgevĂ€r och bygga ett litet mĂ„l, jag behöver ju inte sĂ„ stort för jag Ă€r trĂ€ffsĂ€ker 😂😜, och sen ha lite skytte hĂ€r hemma. Men alltsĂ„, fĂ„r man ens det? Kanske kan man stĂ„ inne, nere i hallen, den Ă€r lĂ„ng:)

SĂ„ det har jag inte gjort. 😎

Vad jag har gjort idag Àr följande:

Vaknat före alla barn och Äkt och trÀnat. Ett cirkelfyspass med David. JÀttejobbigt, som alltid men nu Àr det sÄ gruvligt varmt ocksÄ, svetten lackar verkligen.

Kommit hem igen innan de flesta hunnit vakna. Passet var mellan 10-11 och vi var pĂ„ bolaget ocksĂ„đŸ˜‚sĂ„ inte hemma före 12.00

Suttit i solen. Jag var ju hungrig som en varg och satt dÀr med min kvarg och lÀste bok. BÀsta bÀsta:)

Testat min ogrÀsbrÀnnare. Luktade gott(brandrök) men var sÄdÀr effektiv. Fattar inte riktigt hur man ska göra? Jo elda pÄ ogrÀset men om det var lite för lÄngt sÄ brann det mest och tog rÀtt lÄng tid att förkolna. Kanske fÄr köra med ogrÀsÀttikan i stÀllet, den har jag inte testat Àn.

GÄtt en lÄngpromenad med Doris.

Hett som fasen men dĂ„ Ă€r det skönt att ha massa mil med skog ett stenkast bort. Fina Lunsen❀

Skurat ur kylskĂ„pet i poolrummet… det var inte sĂ„ kul. Men nu fick jag rum med alla flaskor jag köpte pĂ„ bolaget:) Alla… inte sĂ„ mĂ„nga som det lĂ„ter. TvĂ„ bubbliga, en vit och en rosa, sen var det nĂ„gra smĂ„flaskor med cider tror jag. Och jag fick inte visa leg idag hellerđŸ„” Sist jag fick göra det var jag nog 23. PĂ„ riktigt alltsĂ„:)

Putsat ett fönster pĂ„ alla sidor och satt upp nytt myggnĂ€t. Jag tar ett i taget, man mĂ„ste ju dra ut pĂ„ det roliga😂

Mindre roligt Ă€r det att inse att det Ă€r dags att börja budgetera för att renovera fönsterna. Man kanske kan ta ett i taget dĂ€r med 😅. Det Ă€r inte akut och eftersom jag knappast kommer putsa fönstren pĂ„ nĂ„gra Ă„r och dĂ€rmed inte se det sĂ„ kan man glömma bort det. Ett tag.

Vikt ett ton tvĂ€tt. Och svurit ve och förbannelse över ungarna som tror att tomma schampo och balsamflaskor flyger ivĂ€g av sig sjĂ€lva. Och samma gĂ€ller alla hĂ„rstrĂ„n i duschen… och de dĂ€r smĂ„ plastskydden till rakhyvlar, de gör lika ont att kliva pĂ„ som Lego.

Och att man inte behöver göra rent i duschen, fy farao vad sunkigt det var. Brun utan sol som duschas av stĂ€nker upp pĂ„ den vita vĂ€ggen, schampoo stĂ€nker överallt och nĂ€r jag skurat och kastat alla tomma flaskor och Ă€ntligen klev in i duschen( klockan 23 pĂ„ kvĂ€llen efter att ja trĂ€nat 10…😅) sĂ„ fanns det sĂ„klart inget balsam. NĂ€hĂ€, men sĂ„ kul.

AlltsÄ, ska man behöva skriva arga lappar överallt? Ska de sitta i duschen lÀr jag ju laminera dem dessutom;)

Ja, det var vÀl ungefÀr det. Det tog sin lilla tid:)

.

Gardinen i mitt sovrum som ni sÄg igÄr,

(Bry er inte om upprullet, det Àr fixat nu)

Den kommer frÄn Cellbes.

Jag har den hÀr modellen i flera fönster, dels för att den finns i perfekt lÀngd, men frÀmst för att den Àr sÄ fin. Jag har likadana grÄa lÀngder i det stora fönstret i vardagsrummet.

Eller nu har jag en annan, blommig men frÄn Cellbes de med:)

Jag har blÄa i Robbans rum, vita i Novalies, blommiga i vardagsrummet just nu och mina i sovrummet Àr grÄa. Jag funderar starkt pÄ att köpa de röda till jul ocksÄ, för det Àr ett superbra pris pÄ dem. Alltid alltsÄ:)

Men om man gillar reor, som ju jag gör, sĂ„ kan jag tala om att Cellbes just nu har finfin reađŸ‘ŒđŸŒ

Det finns sÄ mycket!!

Jag kollar ju in hÀr flera gÄnger i mÄnaden och lycka ofta göra kalasfynd. De har ofta Veckans vara som jag gillar, eller olika erbjudanden. Det gÀller att vara smart:)

Den hÀr toppen var pÄ toppenpris för ett tag sen till exempel:)

Jag Àlskar ju Kamo och dras till det som insekter till ljuset.

Just den hĂ€r Ă€r en aning liten i storlek, jag brukar ha 36/38 i deras överdelar men gick upp till 40/42 för att fĂ„ den lite lösare. Älskar den ❀

Laxen kom Robban hem med för ett tag sen:) Han var pÄ en fiskeresa och inte ett napp pÄ hela dagen. FörrÀn sista kvarten nÀr de var pÄ vÀg in till land, dÄ högg en stor tiokilos lax pÄ kroken.

Laxsidan helstekte vi i ugnen med ett tĂ€cke av creme fraiche och dillđŸ€—det var sĂ„ gott!!

Ja, nu tappade jag trÄden, sÄ det Àr vÀl dags att sova dÄ:)

Vi hörs i morgon!!

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Ylva

  Glad midsommar till dig 🌾
  NĂ€r jag och mina syskon var smĂ„ satte vi upp mĂ„ltavlan pĂ„ vedboden vid sommarstĂ€llet. Dörren till vedboden fick ett antal hĂ„l i sig innan vi blev pricksĂ€kra 😅
  I veckan blev jag dumpad. Precis det man vill nĂ€r sommaren ska börja. Det Ă€r allt tur att man har sin familj och vĂ€nner i en sĂ„dan stund 💕
  HĂ€rligt med laxen, den ser fin ut â˜ș
  Din blogg Àr för mig en trygg plats hÀr pÄ jorden!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Åh nĂ€ vad trĂ„kigt đŸ„”! All kĂ€rlek till dig ❀
   Ta hand om dig 🙂

 2. Annsofie

  Vill bara tacka för en bra blogg 😊 kul att skriver om allt mellan himmel o jord. Glad midsommar önskar jag dig o dina fina ungar😊

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing