Okategoriserade

Dagen före en konstig midsommar 😅

Innehåller annonslänk och reklam för Cellbes.

.

Om en liten stund slår det över till midsommarafton. Jag som i normala fall har svårt att fatta hur snabbt allt går, har i år stora problem. Man kan inte ens hänga upp saker på olika högtider. Påsken, har den varit? Sista april? Hm, nä… eller?

Konfirmation, student, avslutning… nope. Det känns som att allt det ligger framför en på nåt vis. Knepigt.

Ni vet ju hur vi alltid firar midsommar så det kommer kännas konstigt. I stället har vi bestämt oss för att åka och bada:)

Det har jag aldrig gjort en midsommar vad jag kan minnas, så det kommer bli kul. Säkert kallt också 😂

Sen ville barnen ha tacos så det kanske de får, vi får se. Måste ändå handla för det har jag inte hunnit så då kanske man hittar nåt gott i butiken:)

Jag funderade på att köpa ett luftgevär och bygga ett litet mål, jag behöver ju inte så stort för jag är träffsäker 😂😜, och sen ha lite skytte här hemma. Men alltså, får man ens det? Kanske kan man stå inne, nere i hallen, den är lång:)

Så det har jag inte gjort. 😎

Vad jag har gjort idag är följande:

Vaknat före alla barn och åkt och tränat. Ett cirkelfyspass med David. Jättejobbigt, som alltid men nu är det så gruvligt varmt också, svetten lackar verkligen.

Kommit hem igen innan de flesta hunnit vakna. Passet var mellan 10-11 och vi var på bolaget också😂så inte hemma före 12.00

Suttit i solen. Jag var ju hungrig som en varg och satt där med min kvarg och läste bok. Bästa bästa:)

Testat min ogräsbrännare. Luktade gott(brandrök) men var sådär effektiv. Fattar inte riktigt hur man ska göra? Jo elda på ogräset men om det var lite för långt så brann det mest och tog rätt lång tid att förkolna. Kanske får köra med ogräsättikan i stället, den har jag inte testat än.

Gått en långpromenad med Doris.

Hett som fasen men då är det skönt att ha massa mil med skog ett stenkast bort. Fina Lunsen❤️

Skurat ur kylskåpet i poolrummet… det var inte så kul. Men nu fick jag rum med alla flaskor jag köpte på bolaget:) Alla… inte så många som det låter. Två bubbliga, en vit och en rosa, sen var det några småflaskor med cider tror jag. Och jag fick inte visa leg idag heller🥵 Sist jag fick göra det var jag nog 23. På riktigt alltså:)

Putsat ett fönster på alla sidor och satt upp nytt myggnät. Jag tar ett i taget, man måste ju dra ut på det roliga😂

Mindre roligt är det att inse att det är dags att börja budgetera för att renovera fönsterna. Man kanske kan ta ett i taget där med 😅. Det är inte akut och eftersom jag knappast kommer putsa fönstren på några år och därmed inte se det så kan man glömma bort det. Ett tag.

Vikt ett ton tvätt. Och svurit ve och förbannelse över ungarna som tror att tomma schampo och balsamflaskor flyger iväg av sig själva. Och samma gäller alla hårstrån i duschen… och de där små plastskydden till rakhyvlar, de gör lika ont att kliva på som Lego.

Och att man inte behöver göra rent i duschen, fy farao vad sunkigt det var. Brun utan sol som duschas av stänker upp på den vita väggen, schampoo stänker överallt och när jag skurat och kastat alla tomma flaskor och äntligen klev in i duschen( klockan 23 på kvällen efter att ja tränat 10…😅) så fanns det såklart inget balsam. Nähä, men så kul.

Alltså, ska man behöva skriva arga lappar överallt? Ska de sitta i duschen lär jag ju laminera dem dessutom;)

Ja, det var väl ungefär det. Det tog sin lilla tid:)

.

Gardinen i mitt sovrum som ni såg igår,

(Bry er inte om upprullet, det är fixat nu)

Den kommer från Cellbes.

Jag har den här modellen i flera fönster, dels för att den finns i perfekt längd, men främst för att den är så fin. Jag har likadana gråa längder i det stora fönstret i vardagsrummet.

Eller nu har jag en annan, blommig men från Cellbes de med:)

Jag har blåa i Robbans rum, vita i Novalies, blommiga i vardagsrummet just nu och mina i sovrummet är gråa. Jag funderar starkt på att köpa de röda till jul också, för det är ett superbra pris på dem. Alltid alltså:)

Men om man gillar reor, som ju jag gör, så kan jag tala om att Cellbes just nu har finfin rea👌🏼

Det finns så mycket!!

Jag kollar ju in här flera gånger i månaden och lycka ofta göra kalasfynd. De har ofta Veckans vara som jag gillar, eller olika erbjudanden. Det gäller att vara smart:)

Den här toppen var på toppenpris för ett tag sen till exempel:)

Jag älskar ju Kamo och dras till det som insekter till ljuset.

Just den här är en aning liten i storlek, jag brukar ha 36/38 i deras överdelar men gick upp till 40/42 för att få den lite lösare. Älskar den ❤️

Laxen kom Robban hem med för ett tag sen:) Han var på en fiskeresa och inte ett napp på hela dagen. Förrän sista kvarten när de var på väg in till land, då högg en stor tiokilos lax på kroken.

Laxsidan helstekte vi i ugnen med ett täcke av creme fraiche och dill🤗det var så gott!!

Ja, nu tappade jag tråden, så det är väl dags att sova då:)

Vi hörs i morgon!!

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. Ylva

    Glad midsommar till dig 🌸
    När jag och mina syskon var små satte vi upp måltavlan på vedboden vid sommarstället. Dörren till vedboden fick ett antal hål i sig innan vi blev pricksäkra 😅
    I veckan blev jag dumpad. Precis det man vill när sommaren ska börja. Det är allt tur att man har sin familj och vänner i en sådan stund 💕
    Härligt med laxen, den ser fin ut ☺️
    Din blogg är för mig en trygg plats här på jorden!

  2. Annsofie

    Vill bara tacka för en bra blogg 😊 kul att skriver om allt mellan himmel o jord. Glad midsommar önskar jag dig o dina fina ungar😊

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting