Okategoriserade

Jack ❤️

Idag har jag fått hänga lite med Jack ❤️

Janelle börjar skolan snart och efter att ha jobbat hemma på distans under våren ska de nu tillbaka till skolan. De har haft sina skoldatorer hemma och nu behövde hon åka och lämna den så allt var klart.

Jag var först iväg och tränade med TMI-gänget, älskar det! Inget annat kan få mig att pallra mig upp och iväg till klockan nio på morgonen, det är bara David som lyckas med det. För han har, förutom en bra piska, även de bästa motionärerna:) Dvs vi:)

Det är mycket skratt och en hel del mutter, men det blir resultat också.

Efteråt måste man sitta en lång stund och hämta sig, och snacka skit innan man kan pallra sig hem.

Hemma var det snabbdusch deluxe, jag är inte säker på att jag blev blöt ens🙈för klockan elva skulle både Jack och Mirka komma 💖

Janelle kom först och några minuter senare Mirka med sin David, det var en bonus:) Det var visst planeringsdagar på hans förskola. Jag tycker ju väldigt mycket om alla hennes barn så det är mysigt att få träffa dem:)

Jack är ju helt underbar. Han städar efter sig??? Alltså🙌🏼🙌🏼

Och idag när jag frågade om han ville äta lunch så klättrade han upp i sin stol och gjorde sig klar, sen åt han med god aptit. När han var klar hoppade han ner, vi tvättade händerna (igen) och så gick han ut. Fram till vagnen och bad om att få sova:) Han fick bara sova i en och en halv timme förmanade mig Janelle. Han sov i en timme och 26 minuter👌🏼, sen vaknade han självmant och var pigg och glad.

Mirka och jag hann prata och dricka kaffe i lugn och ro och uppdatera oss på saker. De är evigheter sen vi kunde ses irl, det blir alltid så på somrarna. Men det kommer vi ta igen framöver:)

När Jack vaknade ville han leka. Han ville att jag skulle skjuta prick på tavlan med pilbågen och sen skulle han hämta pilen. Okey😇 Jag tycker ju det är superkul att prickskjuta:)

Jag är vass🤗för jodå jag sätter den mitt i prick. Det är jag och Kevin Costner som klarar de svåra skotten. 😇Ni har väl sett Prince of thieves, hans Robin Hood:) när han sätter en pil i en pil på tusentals meters avstånd? Det är jag😎fast på tre meters håll:)

Det är en gummipil som fastnar på tavlan så man måste lyfta lite i en flik, annars suger den fast. Det lärde han sig direkt.

Ser ut som fan på terassen men det har sina anledningar, stavas poolrum:)

Sen hoppade vi lite. Jack älskar studsmattan, och passar sig noga för att ramla ner. Han, precis som alla barnen, håller sig fint och prydligt i mitten.

Rätt var det var kom Novalie hem och då övergav han mig för henne:) Sen droppade övriga in och jag var helt överflödig som vanligt. Så det var extra kul att få mysa med honom helt ensam några timmar:)

Nu ska jag sova. Sov absolut inget alls natten till tisdag, sen som en stock sta, och nån timme natten till idag, så jag hoppas på att det är dags för en sovnatt.

Vi hörs i morgon!!

Natti natti

Kommentarer

  1. Pernilla

    Barnbarn is da shit 🙌🏻! Min Erland fyller 2 nu 15/9 så vi blev mormödrar nästan samtidigt 😊! Snor honom så mycket jag kan 😍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing