Okategoriserade

Sju chockerande sanningar om mig 😂

Noggrant framletade av faktajĂ€tten Facebook 😂

1- stĂ€mmer inte alls. Jag Ă€r en djĂ€vulskt bra lögnare. De fĂ„ gĂ„nger jag ljuger Ă€r det vĂ€l underbyggt:) Men jag ljuger inte om jag har minsta misstanke om att bli avslöjad😬och det Ă€r alltid av nöden tvunget.

Jag föredrar alltid sanningen. ALLTID.

2- haha NĂ€đŸ˜‚ tvĂ€rtom, jag tar inte speciellt mycket plats, och Ă€r tystlĂ„ten och tĂ€nker efter före. Sen kan jag vara spontan men aldrig pĂ„ ett galet vis.

3- Absolut! (Vet inte riktigt vad som menas men det lĂ„ter bra😂)

4- Absolut igen. Jag antar att det betyder att man inte ger upp om det som Àr viktigt för en och det gör jag inte. Jag försöker alltid hitta lösningar, och jag vill att alla ska vara nöjda. Om det sker pÄ min bekostnad sÄ Àr det trÄkigt men so be it. Men, jag dumoffrar mig inte. För barnen och familjen gör jag det som krÀvs, dit rÀknas Àven ohana, alltsÄ nÀra vÀnner och de som kan behöva en stöttande hand:)

Om nÄgon missbrukar min vÀnskap fÄr de nÄgra chanser för mycket. Jag Àr nog alltför trogen, Àven mot de som inte direkt gör samma sak för mig. Det hÀr Àr nÄgot jag kÀnner att jag börjar ledsna pÄ. Jag vill inte hela tiden hamna i sista hand, bli bortvald och aldrig gynnas. Det gör mig ledsen och nedstÀmd. SÄ, dags att börja bli lite tuffare. Slut pÄ att bara finnas i sista hand.

A heart of a warrior💘

5- hm, ja ibland. Ibland absolut inte. Jag tror att jag Ă€r bĂ€ttre som vice ledare😂. Jag tycker det Ă€r skönt att inte behöva styra och stĂ€lla men jag Ă€r bra pĂ„ det.

6- haha, en av de största lögnerna i mitt liv, som inte ens Ă€r medveten 🙈Jag Ă€r sjukt blyg sĂ„ allt handlar om att lĂ„tsas. Jag tar fake it til you make it till nya nivĂ„er:)

NÀr jag sÀger det till folk sÄ garvar de högt och lÀnge, för tydligen sÄ mÀrks det inte.

Det beror ocksĂ„ pĂ„ sĂ€llskapet. Vissa mĂ€nniskor höjer en och andra sĂ€nker en. Om man Ă€r med en person som inte presenterar en utan lĂ„ter en stĂ„ bakom nĂ€r personen pratar med för en sjĂ€lv okĂ€nda vĂ€nner… ja dĂ„ sjunker ju sjĂ€lvkĂ€nslan och sjĂ€lvförtroendet genom golvet och man kĂ€nner sig bara dum. Att bli bortmanövrerad, man finner sig gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng stĂ„endes bakom ”kompisens” axel… DĂ„ uppfattas jag nog antingen som jĂ€vligt dryg eller enfaldig.

Är man tvĂ€rtom med nĂ„gon som drar fram en och tar med en i konversationen sĂ„ kan jag falla in mer naturligt och dĂ„ uppfattas jag nog mer som den jag Ă€r. AlltsĂ„ trevlig och snĂ€ll:)

Jag Àr uppfostrad att vÀnta pÄ min tur och inte avbryta, pÄ gott och ont.

SĂ„, i rĂ€tt sĂ€llskap Ă€r jag social. Bland vĂ€nner trivs jag. Jag Ă€r inte den som vill stĂ„ i centrum men Ă€r heller inte sugen pĂ„ att bli övertrĂ€ffad hela tiden. Av allt möjligt, ni vet, alla har vi ju trĂ€ffat pĂ„ nĂ„n som alltid Ă€r lite bĂ€ttre, lite coolare, lite charmigare, gjort mer, sett mer, Ă€r lite mer av allt. Det i sig Ă€r ju helt okey, men mĂ„ste de alltid sĂ€ga det?😂 Ibland kan det vara schysst att vara tyst Ă€ven om man sitter med trumf pĂ„ hand.

Jag önskar dock att jag vore en naturbegÄvning pÄ social samvaro! Livet Àr garanterat enklare dÄ.

7- Japp! Jag Àr sjukt bra pÄ att vÀnda och vrida pÄ saker, se det ur olika perspektiv, sÀtta saker i relation till det och det, och anvÀnda olika glasögon. Sen Àr det svÄrt att vara helt objektiv om det finns eget kÀnslokapital med i bilden.

DĂ€remot kan jag vara obekvĂ€m om man inte vill ha ovanstĂ„ende utan bara medhĂ„ll.😂

Sen beror det ju pĂ„. Be mig inte om rĂ„d om aktieportföljen eller politiska rĂ„d😂

Men över lag har jag ju fötterna pÄ marken och rejÀlt med sunt förnuft.

.

SĂ„, det var dagens chockerande sanningar om Carola đŸ˜‚đŸ‘‹đŸŒ

Hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing