Okategoriserade

Sitter i kläm ❤️

Tanken är att jag ska skriva och Sellman tycker jag kan skjuta lite på det😍

Och det gör jag, för de här stunderna med katt i famnen går under kategorin Själavård. Balsam för själen. Harmoni, lugn och ro, osv. Blodtrycket sjunker, pulsen är låg. Njutningsfullt.

Men, snart har han ledsnat, vi har suttit ihop nu en timme, två stora kaffe har hunnits med. Tur att Novalie är hemma på distans och kunde komma med påtår 😉

Idag är det deadline för två av mina texter. Den ena skickade jag in igår men den andra vill jag rensa lite i först.

Essän är klar👌🏼

Texten som ska in nu är en fantasyhistoria som jag inte haft nåt flyt i alls. Det är samma som jag jobbat på förr och tyckt mkt om men just nu vet jag inte. Jag skriver och det går bra men jag är inte helt förtjust i det. Tycker att det är dåligt🙈😆

Att då få läsa kursarnas feedback gör underverk. De pushar, tycker det är bra och spännande och påpekar utan att jag frågat just det jag tvekar på. Får jag till exempel fram osäkerhetskänslorna mellan mina huvudkaraktärer?? Jag är tveksam men de känner den klart och tydligt. Då finns den där:)

Igår läste jag lärarens feedback också, hade glömt det🙈 och efter att ha scrollat mig igenom tusen kommentarer i sidomarginalen om ord som skulle kunna bytas ut eller frågeställningar som mest grundar sig i att hon inte läst hela, det är många sidor utanför kursen, så kände jag mest att det var elände. Men så kom jag till hennes feedback längst ner och där var det bara positiva saker:) Bra känsla, bra språk, bra spänning, bra interagerande mellan karaktärerna, snygga vidunder och en önskan att få läsa mer 🙂

Okej, jag ska sluta vara så självkritisk:)

Jag har suttit med texter hela helgen. Dagarna i ända och stor del av kvällarna med. Det har ramlat på och då är det bara kul.

Igår messade Janelle till familjen om en utflykt. Jag hade ju inte tid, men hon, Patricia,Corrinda, Novalie, Trixie, Lovelia och Jordan, plus Jack såklart, åkte till Fjällnora och grillade korv. Lekte på lekplats och säkerligen kände på isbitarna i sjön:)

Jamie var hemma med kompisar och jag satt där jag satt. Helt underbart att de umgås sådär frivilligt, det känns fint i mammahjärtat. Min ambition och önskan har ju varit att få ihop syskonskaran till en homogen enhet. En solid grupp man känner sig trygg med, där man kan få vara som man är. Givetvis finns det olikheter mellan dem och vissa går bättre ihop än andra, det är också lite olika beroende på var de befinner sig i livet:) Men de funkar fint ihop och gillar helt uppenbart varandras sällskap 🤗

Tio poäng av tio möjliga till mig😎

Jag kan ju såklart inte ta åt mig äran ensam, det är ju bra grundmaterial att jobba med;) men även om de inte fattar det, så har jag alltid försökt få alla nöjda. Jag har försökt hålla de mindre borta från de störres rum, och de har sällan gått in oinbjudna. Det ska knackas först, man slänger inte bara upp en dörr osv. Jag har också en lillasyrra, om än bara en 🤗

Men helt uppenbart har jag iaf lyckats få dem att gilla varandra. Inte vara som katt och hund.

Fast …😂

Även katter och hundar kan gilla varandra:)

Nu flyttade han sig!! Dags att skriva, vi hörs snart 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing