Okategoriserade

Näe 🥵

Varning för fotboll ⚽️😅

Jag är ju lite sen på bollen 😂 och har egentligen inte varit speciellt intresserad av att titta på fotboll förr. Det eskalerade när exmaken var manisk och följde all sport. All. Alltså all.

Jag inser ju idag till fullo hur mycket tid det tar och kan mycket väl fatta varför jag ogillade det så då. Jag fick ju ta hand om allt annat. Han jobbade jämt och sen tog sporten resten av tiden. Inte alltid men ni fattar:) Det är ingen pik mot honom utan bara en ren observation. Det var så.

Men sen lämnade han familjen och jag blev utdragen på Olearys av syrran för att se nån match i nåt mästerskap för flera år sen. Vi träffade killarna och på den vägen är det:)

Det är roligare att ha koll, även om jag inte orkar bry mig om alla ligor hit och dit- engelska, italienska, ryska, Bundesliga och allt vad det är. Det är också roligt att killarna beredvilligt förklarar och förklarar om🤗 istf att skrika ”Tyst!!” Även om man råkar fråga i en spännande situation 😂

Vi har kollat på alla mästerskap tillsammans sen vi träffades och jag har plötsligt hyfsad koll på mycket. Det har blivit intressant och kul:)

Nu pågår Fotbolls – Em för fullt och jag har sett många matcher. Alla i Sveriges grupp, och haft koll på det man behöver. Igår spelade de åttondelsfinal mot Ukraina. Hela familjen var laddade ⚽️🇸🇪

Tokladdade, med tröjor på och flaggor att vifta med:) Vi satt i uterummet och Doris fattade inte varför vi hojtade så mellan varven. När Ukraina fick in ett sketet mål blev det tyst. Men vafan, det är typ hela matchen kvar, och jodå, Emil Forsberg fick till ännu ett makalöst mål. Han är så jäkla grym den killen 🙂

Han hade flera stolpträffar och i ribban och marginalerna var inte direkt på hans sida.

Förlängning. 15 gånger två minuter till. Då åker Danielsson på ett rött jävla kort och plötsligt måste Sverige spela en man kort. Men faen! Nu var det ju ren ångest, panik och vi vrålade här hemma på allt och inget och idag är det inte bara jag som har en raspig hals🙈 Efter förlängning blir det straffar och det kändes ändå rättvist. Men på tilläggstid med sekunder kvar, så nickar Ukraina in ett mål. Och luften gick ur alla. Det blev tyst. Om man utelämnar svordomarna😅 Det fanns ingen tid kvar att kvittera. Och Sverige är ute ur EM.

Att se Janne, vars röst bröts när han svarade på frågan om han hunnit prata med Danielsson efter det röda kortet och han säger att han bara kramat honom, det var tårar i ögonen här hemma med. Sebastian Larssons och Emil Forsbergs ledsna ögon och bilderna som kablas ut som enbart uttrycker en enorm sorg. Ja, det är fan bara en sport men det är ändå sorgligt.

Det var inte helt lätt att gå och sova sen. Och idag är det bara att plocka ner pyntet, samla ihop och komma igen till nästa gång 💛⚽️💙

Inte kul. Inte kul alls. Värdelöst.

Vi har ett jättefint lag, och det hade varit så kul att få spela mot England på lördag. Nu, kommer jag ogilla Ukraina för evigt, för vissa saker kan man vara långsint på;)

Såklart hade det varit helt i sin ordning om Sverige gjort mål i sista sekunden 😇men nu är det bara orättvist 🤣

Det var det. Over and out.

Jag återkommer såklart snart:)

Kommentarer

  1. M

    Håller så mycket med! Vilken jäkla tomhet det blev!
    Igår kom min 7-åriga dotter och sa: ”mamma jag tycker Ukraina är bäst jag!”
    Jag stirrade nog på henne som om hon vore knäpp 😉 Då la hon till: ” I eurovision alltså.”
    😂🤷‍♀️🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting