Okategoriserade

Det rycker 😂

Alltså kroppen 😂

Hela dagen har jag haft sådan där små nervryckningar som man kan få ibland. Det vanliga för mig är att det kan rycka lite i ögonlocket. Idag har det suttit på ett nytt ställe, nämligen biceps 😂

Så jag har haft små vibrationer i höger överarm hela dagen, mest när jag skrivit. Kroppen har så mycket konstigt för sig:)

Jag tänkte att det skulle ge sig när jag körde armar på gymmet idag, med fokus just på biceps/triceps. Och det ändrade inget. 🤷🏼‍♀️

Jaja, det försvinner vad det lider.

Men överlag är det lite smärta just nu, jag har nåt som gör ont i ryggen, på vänster sida, och det vill inte ge sig. Jag har inte ont när jag sitter eller går men när jag lyfter tungt. Då känns det som det drar bakåt i rumpa/lår så det kan ju lika gärna sitta där. Jag ska köra rörlighet och stretch lite mer framöver. Sen, och det här är konstigt, så har jag känningar från fotleden. Höger fotled som är min dåliga fot, men som rent smärtmässigt ALDRIG gör ont. Dels för att känseln är nedsatt iofs🙈men även för att jag aldrig har problem med någon av fotlederna. De är stabila båda två, men den dåliga har fördelen att vara stel så den stabiliserar sig väl för att den inte kan göra annat. Jag har aldrig (ta i trä) stukat foten. Hur jäkla snett jag än klivit eller hur knepigt jag belastat så fjädrar de tillbaka utan någon skada är skedd. Klart det kan göra ont men det har aldrig blivit värre än att jag kan gå utan problem. Hittills🤞

Men nu känns det som det är lite konstigt där inne. Jag tänker inte säga ett enda ord om det till läkare, för då kanske de får för sig att inte operera, och det är inte ett alternativ. Det gör inte ontont och är fortfarande stadigt, så jag är tyst😅. Är det nåt allvarligt kanske de ser det när de öppnar upp. Och då får de väl ta ett beslut där och då.

Jag vågar inte ännu tro på att operationen blir av, men magkänslan är ändå positiv. Tegnell ger inga vibbar av något annat heller 🙂

Nåväl! Idag har vi äntligen hämtat ut pass/id-kort🤟🏼

Tjejernas dröjde för eftersom båda föräldrarna måste skriva på, och jag inte har nån vettig kontakt med den andra(fast jag låtsades såklart för polisen, man vill ju inte stå där och vara deppig😂) och han hade missat lite uppgifter, så tog det tid. Mitt pass var klart att hämta samma vecka 🙂

Jag vet inte om det blev nån förbättring från förra passet direkt 🤦‍♀️ Syrrans första ord var ”Jag vill göra om ”😂😂 och lite så känns det ju. Även om man godkänner sin bild så är man ju inte direkt nöjd. Man ser ju ut som en stirrande potentiell mördare:) Ska fota och visa er:)

Men nu är det hämtat och bara världen öppnar upp så är jag redo 👌🏼

Det och träningen var dagens höjdpunkter. Pluggandet tog tid, jag läser nu en kurs om Kritiskt och essäistiskt skrivande. Eftersom jag inte kom in på Masterkursen i kreativt skrivande🤷🏼‍♀️ Jag tänker såklart inte ge mig, jag vill ha den där mastersexamen, så är det bara. Vad jag ska ha den till?

Jag ska bara HA den😂 Kanske trycka upp i fejset på folk som kallar mig för outbildad och lågbegåvad whitetrash 🤷🏼‍♀️

Folk som ens tänker den tanken om mig är nog mer WT än vad jag någonsin varit ens i närheten av. 🤦‍♀️ Men det får stå för dem, jag är glad att inte vara i deras skor, de måste skava rejält så elaka som de är 😉

Doris håller med, och hon älskar mig precis som jag är ❤️☺️

Den lilla rosa puffen har hon haft sen hon var liten, då var den stor men nu får hon rulla ihop sig ordentligt för att få plats. Och det gör hon:) Hon ligger ofta där, speciellt när vi är i köket. Men ibland sträcker hon ut sig.

Åh, nu rycker det i biceps så jag inte kan skriva 😂 dags att runda av.

I morgon ska jag fixa fransar, sen till bibblan för att läsa kultursidorna i olika dagstidningar och sen handla och träna. Har ingen plats på mitt pass, utan är reserv så hoppas folk bokar av✊🏻

Nu ska jag sova! Vi hörs snart 😘 natti Natti

Kommentarer

 1. Julia

  Jag har följt dig ett tag och är bara så nyfiken och måste fråga (mest för att jag själv vill göra någonting med livet – läs plugga) vad och varför pluggar du? Till vad? och är tanken att du ska ”bli något” inom dina kurser du läser eller läser du bara fristående kurser ”bara för att”? Och hur går du tillväga för att läsa dessa kurser?
  Måånga nyfikna frågor! Kram

  1. familjenannorlunda

   Hej! Jag började plugga i panik för att jag blev ensam, och insåg att jag aldrig skulle kunna gå tillbaka till vården med nio barn under typ arton🙈 Sökte en komvuxutbildning till administratör. Tänkte att det är ungefär som att vara sekreterare på en avdelning som jag också varit. Det var ganska motvilligt först, att plugga var inte något jag var sugen på. Men! Det var så kul:) Att få lära sig helt nya saker och få sträva efter höga betyg 🙈Hade bara A och några B, och var helsåld. Men mitt ”kall” är ändå människor och jag hade länge funderat på att bli PT. Hittade en utbildning till Hälsocoach och sökte, tänkte att det är ju exakt vad jag vill🤗Förebygga istf att försöka bota. Den kursen ändrade mitt liv. På allvar. Det var en folkhögskolekurs på distans med fysiska träffar några gånger per termin. Här landade jag. Efter allt skit som varit, och då fortfarande var med skilsmässan så hittade jag ett lugn och, det låter fånigt, mig själv. Där och då började jag bygga upp mig igen:) Jag tänkte att det var väl själva fan att jag stått tillbaka hela vårt gemensamma liv, när han gjort det han velat. Nu var det min tur att förverkliga drömmar 🙂 Sökte journalistik på folkhögskola och lärde mig massor om något jag velat bli, också att det inte var riktigt min grej att inte få tycka och tänka själv 😂 objektivitet är tråkigt 🙂
   Tänkte gå vidare med mina hälsocoachplaner och sökte och kom in på en tvåårig utb på universitetet i samarbete med folkhögskola, till hälsopedagog. En timme och en kvarts bilresa enkel väg bara, varje dag… men vafan! Det går! Men… jag hade också sökt en kurs i kreativt skrivande och en i att skriva Fantasy, på universitetet. Och blev antagen på båda!! Trodde jag aldrig, det var ansökningsprov med egna texter och jag hade kastat ihop lite från andra kurser i skrivande jag gått parallellt med hälsocoach/journalist, och det var 800 sökande eller nåt. Jag kom in och var helt enkelt tvungen att ta chansen. Det är ju min dröm att få skriva skönlitterärt. Men jag kunde inte speciellt mkt, så att få chansen att lära sig:) Wow!
   När jag idag läser de antagningsproverna så skäms jag, det är fult, med noll skrivregler🙈även om texterna i sig håller hyfsat. Jag begriper inte hur jag blev antagen men antar att det fanns potential nånstans 🙂 Och det stärkte mig rejält, för även om folk kan tro att jag är kaxig och självsäker så är jag långt ifrån det. Låg självkänsla delux.
   Sen har jag läst vidare, kreativt skrivande 1-4, Fantasy, Skriva för barn och unga 1-2, lite barnlitteratur, tecknade serier, och nåt mer. Det är så kul:)
   Jag pluggar nu i första hand för att utveckla mitt egna skrivande. Jag har fortfarande tankarna på Hälsocoach, men just nu är detta mer än nog:)
   Jag blir inget, mer än bättre på att skriva, förhoppningsvis författare, men det är ju upp till mig hur mkt jag orkar kämpa.
   Vill du söka efter kurser så finns de på Antagning.se, eller Folkhögskola.se där finns i princip alla kurser. Man kan söka efter intresse och hur man vill plugga, heltid, distans, fysiskt, osv. Folkhögskola är ofta en underbar plats, där alla får vara med och alla är lika mkt värda. Där bara man presterar sitt bästa så är det good enough. Det är en egoboost:)
   Sök, för det är berikande! 🤗 Jag har studierna att tacka för mycket.
   Nu blev det långt 🙂 Sorry 😅

   1. Julia

    Wow! Inget att ursäkta- det låter ju helt fantastiskt! Och TUSEN tack för detta utförliga svar, nu blev jag mer än taggad på att själv våga. Du inspirerar verkligen. Tack!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing