Okategoriserade

Ny smärta 😅

Inte för att jag trodde att min lilla promenad igår skulle gå helt smärtfritt förbi, men såhär ont tänkte jag inte att det skulle göra 😅😂

Jag har SÅ ont i bröstmusklerna ut mot armhålorna😬 Att hoppa på kryckor är att använda muskler man inte direkt aktiverar i vardagen normalt. Det är inte det minsta kul att gå idag 🙂

I natt hoppade jag över morfinet och sov som en kratta. Det är en knepig balansgång det här med smärtlindring. Sen sov jag hela förmiddagen i stället🤷🏼‍♀️ Blir svårt att vända på det här 😉 Vilket jag måste för jag ska till sjukhuset i morgon kl 11.00, och sen gipsa om 13.30. Syrran hämtar upp mig och skjutsar dit mig, och förhoppningsvis hämtar hon mig senare också:)

Både Doris och katterna har varit rädda för kryckorna, men ligger jag i soffan så kommer de gärna och ska hoppa upp. Det är ok med Sellman, Stumpan ligger aldrig nära en, men Doris är värsta klumpedunsen och får stanna på golvet. Att få en 14 kilos klump på foten gör alldeles för ont. Hon är lite deppig för det och sitter gärna på golvet intill och blir klappad:)

Sellman han lägger sig PÅ mig 😁

Idag var jag solokvist hemma och eftersom jag blev hungrig innan dagen blev eftermiddag och de kom hem från skolan, så fick jag fixa själv. Det går ju, inga större problem men det tar ju sån tid. Jag får öppna kylen och ställa sakerna på köksön, göra ordning och sen puffa det åt köksbordets håll för att sen lyfta över det till bordet:) Det går att flytta saker från ön till diskbänken om jag står mitt i mellan och lutar mig lite, men svårt att balansera kryckorna i en hand. Men, jag har ju tid för allt i världen 🤷🏼‍♀️

Mitt mission idag var promenad och dusch. Det regnade och var grått och jag hade ont i armarna så det hoppade jag över. Men duscha ville jag göra innan sjukhusbesök i morgon. Corrinda erbjöd sig att vakta mig nere i tvättstugan:) Jag hoppade ner med Lovelia framför mig för att dämpa ett eventuellt fall 😂, hon kunde ta ena kryckan så jag kunde använda ledstångens, gick asbra. Sen hade de ställt en pall i duschen och en utanför och sett till så det fanns schampo och balsam, och tvål. Handdukar låg på strykbrädan som tydligen vuxit fast där inne, det är några veckor sen jag strök 🙈

Jag hade tagit av brallorna uppe så jag hade bara ett långt linne på och underkläder så det var enkelt att sätta sig på pallen, klä av, lägga upp foten på pallen utanför och drapera duschdraperiet över benet👌🏼 Funkade superbra. Corrinda fick hjälpa mig med att räcka in handdukarna när jag var klar. Så nu är jag ren och fräsch, det känns bra 🙂

Corrinda hämtade mitt paket från Cellbes på Ica tidigare i dag så jag kan till och med byta byxor till i morgon:)

Idag har inte varit en toppendag, jag är jäklans trött, men det kan väl få vara så, det krävs lite energi för att läka. Jag tänker att jag kanske kommer vara rätt trött i morgon med men det får bli den dagens bekymmer.

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i sängen (soffan😂) och vi hörs i morgon!

Natti natti!

(Fö blir det ALLTID ”Natti Matti” 😂😆tack autokorrekt)

Kommentarer

 1. Eva Asp

  Du har det riktigt besvärligt 😟
  När jag var nyopererad hade jag sån tur att både min mamma och min syster hade lagat mat i matlådor och kom med så jag hade bara att värma. Jag var helt ensam på dagarna. Nu har ju du flera barn som också ska ha mat men dom verkar ju så duktiga att fixa själva. Lycka till med nya gipset och att värken från både fot och kryckor ger med sig. Hade också värk från dom i början.🍁🍁💐💐
  //

 2. Marie

  Min sambo slet av hälsenan för nått år sen men istället för att hoppa på kryckor inomhus så satt han på en kontorsstol som han rullade runt i😊 funkade klockrent!

 3. Ellinor

  När man blir handikappad en tid så jösses vad man uppskattar livets förmågor att gå,stå,träna,äta,gå på toa osv,kanske nyttigt att bli påmind ibland.Ta det lugnt/kram Ellinor

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing